Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dulcinea Hotel and Suites

Shangs Mactan Town Center, M.L Quezon National Highway Pajo, Lapu-Lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Kupaonica Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Interijer hotela Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba
Dulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan Broj soba: 18
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 917recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (917)
Razvrstati po:
Mike J. Parovi Philippines, 28. lipnja 2015.
Location lowers the rating

Nice staff, nice rooms, nice bed
7
Location, climb 3 flights of stairs, resto/bar close ok for food, couldn't find the light switches and not all the cable channels listed were not available, I would go there again for airport convenience, ocean view is not a view u want to view much
Benjamin H. Parovi Germany, 27. lipnja 2015.
Centrally located in LapuLapu Center near Mall.

Centrally located in LapuLapu Center near Mall.
6,3
Centrally located in LapuLapu Center near Mall.
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 26. lipnja 2015.
nice hotel

Rooms, location, Budget
8
Masuo K. Poslovni putnici Japan, 20. lipnja 2015.
good

clean, kind,location
8
very good
Benjamin H. Parovi Germany, 18. lipnja 2015.
Centrally located in LapuLapu Center near Mall.

Centrally located in LapuLapu Center near Mall.
6,3
Centrally located in LapuLapu Center near Mall.
Danny R. Parovi United States of America, 29. svibnja 2015.
Nice Staff

Staff, location, In-room safe
6,3
Nice Staff. Security at the front door. A/c works and is quiet. My room was on the 3rd floor the WIFI was fine. hotel is near Bars and fast food joints. hotel is located across the street from a mall. No restaurant in the hotel. No massage parlor in hotel. includes in room safe. I don't mind staying again. Breakfast is served in your room..it is a very, very simple breakfast. No elevator. Booked a city tour through this hotel, the driver didnt know were too. It cost me 3000 peso for 3 hrs. but 1.5 hrs was spent in traffic. if you can find a travel agent, book your tours with them. Well, now this what I didnt like about the hotel: They will make a copy of your I.d (passport ) and keep it in their file, I dont like that at all. I will stay again.
Gelyn N. Parovi Philippines, 22. svibnja 2015.
Nice

Room, food, location
6
Great.
Alfonso J. Poslovni putnici Philippines, 15. svibnja 2015.
nice hotel

near the airport, friendly staff and nice location
6,7
it was a nice stay in this hotel
Rodney W. Solo putnici Australia, 30. travnja 2015.
thumbs up

room sevice breakfast
7,7
Once
Yoshihiro K. Parovi Japan, 12. travnja 2015.
More than good for money

Location, Staff attitude, Free shuttle
8
We stayed 1 night though I like the hotel. Our departure was early morning at 6:00 but hotel staff arranged free shuttle around 4:00am and morning call on requested time. Just 10mins from the airport, and a big shopping mall was other side of the hotel. We will likely to visit there again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dulcinea Hotel and Suites CebuDulcinea Hotel and Suites Cebu - KupaonicaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Interijer hotelaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska sobaDulcinea Hotel and Suites Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02