Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dusit D2 Phuket Resort

48 Ruam Jai Road,, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Bazen Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotela Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Kupaonica Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dvorana za fitness Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Predvorje Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Predvorje
Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastanke Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastanke Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastanke Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Bazen Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Predvorje Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Apartman Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotela Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Apartman Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Recepcija Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotela
Područje Patong Broj soba: 383
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 439recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (439)
Razvrstati po:
Sandra B. Parovi Australia, 27. lipnja 2015.
BUGS!

Location, price,
4
The room was infested with bugs, both living and dead squashed on the walls. The lobby and room smelt like a toilet that had just been used by 100 men, the shower didn't work properly and we had to ring and ask for towels that were delivered to our room damp. One night was enough.
Prijavi ovu recenziju
Sivaganeshan B. Solo putnici Sri Lanka, 12. lipnja 2015.
Comforatble stay

1. Location 2. Good breakfast Buffet 3. well maintained
8,3
The hotel is slightly dated but still very well maintained. Staff are professional. A very good breakfast buffet. I found the dining restaurant Flavors not up to scratch when I had dinner there. For example the Phad Kaprow was not as spicy and the quantity of chicken not as much as I would have hoped.
Prijavi ovu recenziju
Azri A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 6. lipnja 2015.
Perfect hotel for family getaway

Location, staff performance and dining
10
Family absolutely loved this hotel. Location was so convenient, close to the beach, Hard Rock Cafe and Hooters (for dining) and the shops along Patong Beach. The staff were sincerely helpful and friendly. Room was clean, food was yummy and the kids totally loved the pool and the HUGE kids club. Will stay here again the next time I'm in Phuket.
Prijavi ovu recenziju
Wong S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 6. lipnja 2015.
Good location, comfortable

Near by Patong Beach, HardRock Cafe, Bangla Road
7,3
Helpful, friendly staff, clean and comfortable room, bathroom is very big and nice view
Prijavi ovu recenziju
Nawaf A. Obitelji sa malom djecom Kuwait, 3. lipnja 2015.
Overall it was good stay

Staff, clean, kids club
8,3
Good, there is 2 things I didn't like in the hotel the pool tiny and the breakfast
Prijavi ovu recenziju
Marc P. Parovi Belgium, 24. svibnja 2015.
nice hotel

Food
7,3
Good hotel not far from the beach but more far away from the shopping center and the bars. The swimming pool is clean but not special. the food in the evening is from good quality and not too expensive. close to hard rock cafe. child friendly hotel
Prijavi ovu recenziju
Alexander M. Grupe Australia, 13. svibnja 2015.
boys holiday. 4 guys. 2 rooms. 28 days

1. no guest fee. 2. beds are amazing. 3. service was 100% zero complaints from us
9
Prijavi ovu recenziju
Theepan R. Parovi Singapore, 10. svibnja 2015.
very nice hotel.

location nice rooms n bathrooms
7,7
It was great...
Prijavi ovu recenziju
Theepan R. Parovi Singapore, 10. svibnja 2015.
nice hotel

location nice rooms and bathrooms
7,3
It was ok
Prijavi ovu recenziju
Gerald L. Solo putnici United States of America, 25. travnja 2015.
Convenient quality Patong beach hotel

Quality of facility, location to Patong Beach, staff services
9,3
One needs to determine what you want for a stay at Patong Beach. D2 is a safe, quality, convenient facility with excellent staff and reasonably good food. I saw families there that seemed happy with D2, but would think the Holiday Inn across the street might be better for families (maybe higher priced). I appreciated the many convenience shops nearby (7-Eleven, Family Mart, etc.) and close proximity to the beach street walk and the beach.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dusit D2 Phuket Resort PhuketDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotelaDusit D2 Phuket Resort Phuket - KupaonicaDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dvorana za fitnessDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - ApartmanDusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotelaDusit D2 Phuket Resort Phuket - ApartmanDusit D2 Phuket Resort Phuket - RecepcijaDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotelaDusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotelaDusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotelaDusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotelaDusit D2 Phuket Resort Phuket - Luksuzni salonDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Balkon/terasaDusit D2 Phuket Resort Phuket - Luksuzni salonDusit D2 Phuket Resort Phuket - SadržajiDusit D2 Phuket Resort Phuket - Hrana i pićeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Luksuzni salonDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - Hrana i pićeDusit D2 Phuket Resort Phuket - SadržajiDusit D2 Phuket Resort Phuket - SadržajiDusit D2 Phuket Resort Phuket - SadržajiDusit D2 Phuket Resort Phuket - Spa centarDusit D2 Phuket Resort Phuket - SadržajiDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06