Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dusit D2 Phuket Resort

48 Ruam Jai Road,, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Destination Patong Hotel and Spa
Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Bazen Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Kupaonica Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dvorana za fitness Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Predvorje Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Predvorje
Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Predvorje Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastanke Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastanke Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastanke Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Bazen Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Bazen Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Bazen Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Bazen Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Predvorje Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Apartman Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Apartman Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Apartman
Područje Patong Broj soba: 383
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 427recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (427)
Razvrstati po:
Alexander M. Grupe Australia, 13. svibnja 2015.
boys holiday. 4 guys. 2 rooms. 28 days

1. no guest fee. 2. beds are amazing. 3. service was 100% zero complaints from us
9
Theepan R. Parovi Singapore, 10. svibnja 2015.
very nice hotel.

location nice rooms n bathrooms
7,7
It was great...
Theepan R. Parovi Singapore, 10. svibnja 2015.
nice hotel

location nice rooms and bathrooms
7,3
It was ok
Gerald L. Solo putnici United States of America, 25. travnja 2015.
Convenient quality Patong beach hotel

Quality of facility, location to Patong Beach, staff services
9,3
One needs to determine what you want for a stay at Patong Beach. D2 is a safe, quality, convenient facility with excellent staff and reasonably good food. I saw families there that seemed happy with D2, but would think the Holiday Inn across the street might be better for families (maybe higher priced). I appreciated the many convenience shops nearby (7-Eleven, Family Mart, etc.) and close proximity to the beach street walk and the beach.
Yasmin O. Grupe United Arab Emirates, 22. travnja 2015.
Good

Location
8
Ka C. Parovi Hong Kong, 17. travnja 2015.
very nice hotel

good service, convenient location, nice room, very clean
9
A bar located near the hotel, even we stayed on the 6th floor, we could hear the noise. the others are very nice.
Barry P. Solo putnici United Kingdom, 16. travnja 2015.
Good hotel

Location, bar, staff
7,7
I stayed here for 3 nights and stayed here under the previous ownership. I have to say the new management have made some nice improvements to what was already a good quality hotel, the new stylish bar downstairs in the entrance is a great place to start the evening, the room I had was just ok for the price, the better rooms are on the poolside of the hotel. The one negative for me is the wifi is very poor in the rooms, as it has always been. You have to go down to the lobby to get reliable wifi. Would stay here again that's for sure.
Ekasit W. Parovi Thailand, 14. travnja 2015.
boutique hotel, great staffs, best location

boutique hotel, great staffs, best location
9,7
boutique hotel, great staffs, best location
Lee C. Grupe United Kingdom, 13. travnja 2015.
holiday

staff food and the lobby bar
8
Lot of work going on and dust goes all over you when you are by the pool. Pool very dirty. Staff great really lovely staff.
Yoshiharu K. Solo putnici Japan, 6. travnja 2015.
Dusit D2 Phuket Resort
9,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dusit D2 Phuket Resort PhuketDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - KupaonicaDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dvorana za fitnessDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - ApartmanDusit D2 Phuket Resort Phuket - ApartmanDusit D2 Phuket Resort Phuket - ApartmanDusit D2 Phuket Resort Phuket - RecepcijaDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran


AS-AGWEB-3B01