ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dusit D2 Phuket Resort

48 Ruam Jai Road,, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Destination Patong Hotel and Spa
Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Bazen Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Kupaonica Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dvorana za fitness Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klub Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Predvorje Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Predvorje
Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Predvorje Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastanke Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastanke Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastanke Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Bazen Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Bazen Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Bazen Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Bazen Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Predvorje Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Apartman Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Apartman Dusit D2 Phuket Resort Phuket - Apartman
Područje Patong Broj soba: 383
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 395recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (395)
Razvrstati po:
Wong S. Parovi Singapore, 13. veljače 2015.
Comfort

Clean, Comfortable & staffs are friendly.
9,3
Amy W. Parovi Malaysia, 3. veljače 2015.
nice and warm

swimming pool balcony and space of room
7,3
Lau K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 23. siječnja 2015.
good place

swimming pool ,playgroung and bar
9,7
Donald M. Solo putnici United Kingdom, 2. siječnja 2015.
Disappointing Room

1. Quick Checkout Process 2. Quick Checkout Process 3. Quick Checkout Process
5,3
Having booked a Suite Room my expectations for a Suite Standard Room with proper seating area adjacent to the bed is not much of an expectation. However was presented with Room 645 which unfortuately was a very small example of a Suite Room with the seating area virtually non- existent. A brief comparison to Room No. 226 confirmed that the Room 645 was an extremely small suite Room and when compounded by the HvAC room on the room about presenting a continuous droning sound as well as the habit of all the room maids congregating outside my room door at 8am to 9.30am talking loudly preparing their trolleys for maid service (645 also adjacent to the service store room I believe) - overall the Worst Dusit Hotel I have ever stayed in.
Nicole Y. Obitelji sa malom djecom China, 31. prosinca 2014.
Everything is good apart from the swimming pool

Room, service, location
9,7
Good location, good room, good service, but the swimming pool is always under the shade of the building, so it's quite cool especially for young kids. And the breakfast is ok but everyday is pretty much the same.
Soo L. Parovi Singapore, 25. prosinca 2014.
Our first visit to Dusit D2

1.friendly staff 2.access to beach
6
It was a bit below my expectations. The lounge music was too loud and disturbing. Breakfast variety and quality was not good
Kasomporn S. Grupe Thailand, 21. prosinca 2014.
Good location, Nice cocktails but noisy

bar and cocktails are great
7,7
Noisy
Keun C. Grupe South Korea, 20. prosinca 2014.
Just so so

Location
6,7
Near by patong beach
Azizan S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 19. prosinca 2014.
Great service

location. child friendly. good service.
9,7
we stayed at one bedroom suite & our kids love the spacious room & large bathtub!! The kids club is also a good place for the boys to play. Location is good and near the beach, hooters, hard rock cafe!! Breakfast buffet is good too. It was my husband's birthday and hotel gave a complementary birthday cake!!!
Iskandar S. Parovi Singapore, 17. prosinca 2014.
awesome stay

cleanliness,warmth displayed by staff,gd location
9,7
Me and my partner had a wonderful stay,we enjoyed the hotel very much,it was like lv at 1st sight....facilities and gd location comes after a very friendly approach displayed by staff....well done and keep it up dusit d2 phuket

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dusit D2 Phuket Resort PhuketDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - KupaonicaDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dvorana za fitnessDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - ApartmanDusit D2 Phuket Resort Phuket - ApartmanDusit D2 Phuket Resort Phuket - ApartmanDusit D2 Phuket Resort Phuket - RecepcijaDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - Restoran


AS-AGWEB-3C02