Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dusit D2 Phuket Resort

48 Ruam Jai Road,, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 609recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (609)
Razvrstati po:
Claire M. Parovi Thailand, 22. svibnja 2016.
Best Choice in Patong
6,3
Loved the hotel, great location in Patong however we won't be booking a hotel in the Patong area anymore as it's a bit too rowdy for us. Overall had a great stay at D2.
Kim M. Parovi Australia, 16. svibnja 2016.
Raffles in Patong
6,7
gracefully aging resort that is well maintained and staffed by very caring and professional people.Pools were cool and clean , though they closed early, discounts were readily available at the various bars in the resort, we would gladly stay here next time in Patong.
Chris T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. svibnja 2016.
Nice place
5,3
Away from the pub area less noisy. With hooters n Hard Rock Cafe just beside it for a good meal. Near to the beach.
Ahmad F. Parovi Malaysia, 5. svibnja 2016.
Very Good
6
Very nice and cosy room, very friendly and polite staff, near to beach, easy to fine halal food, Hard Rock Cafe just next door . Happy shopping 😊👍
Khalid A. Solo putnici Bahrain, 4. svibnja 2016.
Very good
6,7
Very good
Soo H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 4. svibnja 2016.
Overall satisfied
4,3
Reception staff very friendly, room well prepared. Occupancy rate was high during our visit. We have got a great deal/ price from Agoda. Hotel near the beach, our bathroom is big and easy to shower kids. Towels are a bit grey, time for management to change towels. Breakfast was a bit disappointing because I saw 1 or 2 flies hanging on my coffee cup. And the coffee ran dry.... Staff too busy to top up. But no complaint for the low rate we got.
Aleksei K. Parovi Russia, 2. svibnja 2016.
old hotel, not the best option for sure
3,7
quite old hotel, doors are opening very hard (tried to repair twice but each time it worked only for 1-2 days). Swimming pools are small and old-fashioned. There are definately a lot of better options at Patong.
Manuel C. Parovi Portugal, 1. svibnja 2016.
Good place good location
5,7
I like the pools and have hard rock
Kim G. Parovi Malaysia, 30. travnja 2016.
Great place for a short getsway
6
We got the club suites, the room was big. Plus we were given access to the club lounge which was a bonus. Location is great, ten minutes from jungceylon. Few minutes walk to the beach.
Leo Z. Solo putnici Brazil, 25. travnja 2016.
Very very good!!
6,7
The location is good , the staff fantastic , always smiling . The breakfast is full of options . Very nice gym and good swim pool.
1 od 1 recenzija
Dusit D2 Phuket Resort PhuketDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotelaDusit D2 Phuket Resort Phuket - KupaonicaDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dvorana za fitnessDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - BazenDusit D2 Phuket Resort Phuket - PredvorjeDusit D2 Phuket Resort Phuket - ApartmanDusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotelaDusit D2 Phuket Resort Phuket - ApartmanDusit D2 Phuket Resort Phuket - RecepcijaDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotelaDusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotelaDusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotelaDusit D2 Phuket Resort Phuket - Interijer hotelaDusit D2 Phuket Resort Phuket - Luksuzni salonDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Eksterijer hotelaDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Balkon/terasaDusit D2 Phuket Resort Phuket - Luksuzni salonDusit D2 Phuket Resort Phuket - SadržajiDusit D2 Phuket Resort Phuket - Hrana i pićeDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - Luksuzni salonDusit D2 Phuket Resort Phuket - Soba za sastankeDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - Hrana i pićeDusit D2 Phuket Resort Phuket - SadržajiDusit D2 Phuket Resort Phuket - SadržajiDusit D2 Phuket Resort Phuket - SadržajiDusit D2 Phuket Resort Phuket - Spa centarDusit D2 Phuket Resort Phuket - SadržajiDusit D2 Phuket Resort Phuket - Dječji klubDusit D2 Phuket Resort Phuket - RestoranDusit D2 Phuket Resort Phuket - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01