Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

E-Dragon Hotel

Unit A1, 11/F, National Court, 240-252 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Kupaonica E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotela E-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotela E-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotela E-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotela E-Dragon Hotel Hong Kong - Recepcija E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotela
E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Ulaz E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotela E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba E-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Jordan Broj soba: 7

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 96recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
4,9
Sve recenzije (96)
Razvrstati po:
Man F. Poslovni putnici Singapore, 31. listopada 2015.
CHeap Hostel in City Area

Location, price and location
4,7
SO far OK for the price I paid
Prijavi ovu recenziju
Eric R. Parovi Indonesia, 26. rujna 2015.
Acceptable for Back Packer

Price, Staff, Internet!
6
Room wise is not really suitable for us as we get use with bed of 2m long.... this hotel only provide 1,8m bed, which my feet is already over the bed. we are quite sensitive with dust and base on our experience, I will not recommend to the people who sensitive with dust. we were struggling to sleep under this condition especial for couple like us... very efficient design of toilets combination with shower. the air conditioner and the curtain, need to be improve... seems haven't clean for long time. so dusty. however... I do still recommend this hotel for backpacker who has not to much items to bring and does not need a lot requirement. because this hotel has good location in city centre with good internet speed as well good staff member.... very kind and cooperative with limited english.
Prijavi ovu recenziju
Ryusuke K. Poslovni putnici Japan, 20. rujna 2015.
Excellent location

Location, staff service
8
Location is very comveniient and worth for Money in Honk Kong stardard
Prijavi ovu recenziju
Yi Y. Poslovni putnici China, 2. kolovoza 2015.
Most terrible trip DO Not choose this hotel ple.
5
small thin shrink
Prijavi ovu recenziju
Wee F. Solo putnici Singapore, 9. travnja 2015.
Great location with friendly staff

great location, friendly staff and fast wifi connection
7,7
Great location (just beside Jordan MTR station) with friendly staff and clean. The price is a bit expensive though.
Prijavi ovu recenziju
Ronny L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 9. siječnja 2015.
Tiny room

Location, food around hotel, clean
7,7
Enough
Prijavi ovu recenziju
Wee F. Solo putnici Singapore, 28. listopada 2014.
Great location

location, wifi service, friendly staff
8,7
Very pleasant stay especially with friendly staff. Great location, just beside Jordan MTR station.
Prijavi ovu recenziju
William Q. Solo putnici United States of America, 4. listopada 2014.
Do not go there

she wore a big smile when she walked me down the road to the other place
2
It started fine. B. U T , then came the news that i was moving on the third day of my stay. I had to change pkans, waste a day, moving, and . . . They moved me to a pkace that even an adventurous backpacker might consider overlooking while never even allowing me to ralk about changing the cost per night or getting a freeebie. And... She smiled and laughed the whole time as if it were no big deal. I have great pain with walking, let alone walking with luggage. Guess what the longest walk i took the whole time i was in Hong Kong, Yo change hotels out here, walking with luggage on the crowded Jordan sidewalks. I did not show my vexation tooo much, but hope that this will be the "get even" part of this story.
Prijavi ovu recenziju
Abigail P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. rujna 2014.
expensive for little space guesthouse

location
3,3
the owner ask for payment for my child. it is ok to ask for additional payment if they provide additional bed, pillow, blankets, but sad to say they just ask additional money for my little child. bathroom was good at all, no space for little movement. you can't laso sleep because you can hear sound outside. bed pillow was not comfortable. you can book other good hotel with the same price.
Prijavi ovu recenziju
Michael K. Solo putnici Australia, 4. lipnja 2014.
Very friendly staff and clean (albeit small) room.

Incredible location. Extremely friendly and helpful staff and great value for money!
8,7
Lovely place and super friendly lady. Would definitely stay there again!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

E-Dragon Hotel Hong KongE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - KupaonicaE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaE-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaE-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaE-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaE-Dragon Hotel Hong Kong - RecepcijaE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - UlazE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaE-Dragon Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02