ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

East Asia Hotel

Rua da Madeira No 1A, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

East Asia Hotel Makao - Ulaz East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Predvorje East Asia Hotel Makao - Recepcija East Asia Hotel Makao - Kupaonica East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Kupaonica East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Pogled East Asia Hotel Makao - Predvorje East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba
East Asia Hotel Makao - Pogled East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Interijer hotela East Asia Hotel Makao - Kupaonica East Asia Hotel Makao - Hrana i piće East Asia Hotel Makao - Kupaonica East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 98
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 688recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (688)
Razvrstati po:
Choon L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. prosinca 2014.
value for money

location, breakfast, room
8
Everything is good except the lift is too small.
Choon L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. prosinca 2014.
good hotel

location breakfast room
8
Lift is too small, under renovation now
Michal H. Solo putnici Israel, 11. prosinca 2014.
exellent hotel!!

1. the stuff were really very very nice. and tryed to help whenever they could. though they dont speak English. 2. i really enjoyed the tub. 3. the location was great. 10 mins bus driving to macau tow
9,3
Jenny L. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 8. prosinca 2014.
decent stay

location, cleanliness
8,3
Lam H. Parovi Malaysia, 5. prosinca 2014.
strategic location, but no free shutter bus

comfortable
7,7
Nice
Kamonrut T. Solo putnici Thailand, 5. prosinca 2014.
In room smell of cigarette smoke all night.

Locations
4
Too bad, i can't sleep and too headache because cigarette smoke odor. While i request no-smoking room. bad things for me in Macau.
Delia T. Parovi Philippines, 26. studenog 2014.
Fair enough

location and a few considerate front desk staff
6,7
so-so but good enough to let agoda know of our no-show leaving me only 1 day charges. typical chinese treatment to Filipinos - LESS CARE!
Fernando I. Grupe Philippines, 23. studenog 2014.
Best Location

Location - Clean Hotel - Staff
8
Overall is good, hotel maybe old but still good and clean and best of all situated in tourist destination 5-10 minute walk. The surrounding gives you the experience of real Macau. Local restaurants that serves classic Macanese dish. Staff very helpful-
Kristine A. Grupe Malaysia, 23. studenog 2014.
good trip

location - walking distance to tourist spots. Room - clean and comfy. Food - alot of street food and local delicacies.
7,3
pleasant.
Camille B. Grupe Philippines, 16. studenog 2014.
For Budget Travelers

Comfortable, Good value, clean
7,3
The hotel was good for a short stay. The location is ok although the hotel is not easy to spot on.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

East Asia Hotel MakaoEast Asia Hotel Makao - UlazEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - PredvorjeEast Asia Hotel Makao - RecepcijaEast Asia Hotel Makao - KupaonicaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - KupaonicaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - PogledEast Asia Hotel Makao - PredvorjeEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - PogledEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - Interijer hotelaEast Asia Hotel Makao - KupaonicaEast Asia Hotel Makao - Hrana i pićeEast Asia Hotel Makao - KupaonicaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C02