Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

East Asia Hotel

Rua da Madeira No 1A, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

East Asia Hotel Makao - Ulaz East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Predvorje East Asia Hotel Makao - Recepcija East Asia Hotel Makao - Kupaonica East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Kupaonica East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Pogled East Asia Hotel Makao - Predvorje East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba
East Asia Hotel Makao - Pogled East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba East Asia Hotel Makao - Interijer hotela East Asia Hotel Makao - Kupaonica East Asia Hotel Makao - Hrana i piće East Asia Hotel Makao - Kupaonica East Asia Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 98
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 710recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (710)
Razvrstati po:
Webster T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. svibnja 2015.
Very dated and unlivable
3
A terrible option to any traveler that should not be considered in your suggested living space. And that is being generous.
Kam X. Parovi Malaysia, 25. travnja 2015.
quite big and comfort room

good location
5,7
The room is quite big and comfort but i think the service is need to improve.
Chi M. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 23. travnja 2015.
good

clean, comfortable and the chinese restaurant which is nearby the loby is quite good
7
Emmanuel F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. travnja 2015.
Affordable

Affordable
7,7
Good
Ikhlas A. Solo putnici Malaysia, 28. ožujka 2015.
Easy access to main touristic spots

Closeness to public transportation and touristic spots and room facilities.
7
I thought that it should bear mentioning that this hotel is directly in front of Sofitel Ponte 16. You will see a building with the number '5' on it - that is the 5footwayinn and the green building behind it with red Chinese characters is the East Asia Hotel. Everything went smoothly, internet disappeared on one of the nights but came back for the rest of my 5 night stay. Not all staff members can communicate in English but they do try to help you with your problems. They also can store your luggage after you check out which I found very helpful.
Dennis K. Parovi United Kingdom, 11. ožujka 2015.
Our first time in Macau

Position, ease of access, cost
9,3
We travelled with our son who lives in China. The hotel was acceptable in every way, it is so central that we were able to walk everywhere, exploring the alleyways and generally getting a feel of the surrounding area. We would enjoy returning to the area and would most certainly use the East Asia Hotel again - lovely hot water in the bathroom, air-conditioning that works, windows that open, what more could a traveller want.
Shee S. Parovi Malaysia, 30. siječnja 2015.
Value for money

Cheap, convenient and all about normal
6,3
See P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. prosinca 2014.
the staff is very rude, not happy to provide info.
2,7
Very very bad experience. Not able to get any useful info from their staffs, and the staff always wearing their 'black' face, make us very uncomfortable. The room conditions also not good at all... I will not stay there anymore.
Choon L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. prosinca 2014.
value for money

location, breakfast, room
8
Everything is good except the lift is too small.
Choon L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. prosinca 2014.
good hotel

location breakfast room
8
Lift is too small, under renovation now

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

East Asia Hotel MakaoEast Asia Hotel Makao - UlazEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - PredvorjeEast Asia Hotel Makao - RecepcijaEast Asia Hotel Makao - KupaonicaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - KupaonicaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - PogledEast Asia Hotel Makao - PredvorjeEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - PogledEast Asia Hotel Makao - Gostinjska sobaEast Asia Hotel Makao - Interijer hotelaEast Asia Hotel Makao - KupaonicaEast Asia Hotel Makao - Hrana i pićeEast Asia Hotel Makao - KupaonicaEast Asia Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C04