ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

East Hotel

29 Taikoo Shing Road, Island East, Sjeverni dio, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Kupaonica East Hotel Hong Kong - Interijer hotela East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness East Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness East Hotel Hong Kong - Bazen East Hotel Hong Kong - Bazen East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela East Hotel Hong Kong - Predvorje East Hotel Hong Kong - Predvorje East Hotel Hong Kong - Pub/salon East Hotel Hong Kong - Sadržaji
Područje Sjeverni dio Broj soba: 345
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 830recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (830)
Razvrstati po:
Kai W. Grupe Hong Kong, 20. srpnja 2014.
Good

Good food, gym, and shopping
6
Sam I. Parovi Macau, 5. srpnja 2014.
busy, but convenient

conventient, close to shopping center, quiet
9
Cynthia L. Grupe Hong Kong, 30. lipnja 2014.
The stay was perfect and my kids are loving it

Staff, convenient located and spacious room
8
Absolutely perfect! East is my only choice whenever I visit HK.
Jessica K. Obitelji sa malom djecom United States of America, 28. lipnja 2014.
a must visit

breakfast, bathroom, design/decor
9,7
Teo Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 27. lipnja 2014.
Nice Designed Hotel

Design, Ambience, Staff Friendliness
7,7
Stayed at EAST for 2 nights as was attending a business conference nearby. Liked what the Architect / Interior Designer had done with the hotel as I'm a Interior Designer myself. What I dislike was a lacking of inter-connecting rooms within the Hotel as it would be a bonus for Family with young kids. But I reckon EAST was designed to be a Business Hotel rather that a Family Hotel in mind.
Emanuel H. Poslovni putnici United States of America, 25. lipnja 2014.
Business Visit

Close to office Location
9
Wai C. Parovi Hong Kong, 22. lipnja 2014.
convenient

clean & tidy, superior view, close to shopping mall
8,7
Yiu K. Parovi Hong Kong, 15. lipnja 2014.
clean and relax

friendly, near MTR, clean
8,7
nice experience
Tiffany L. Grupe United Kingdom, 2. lipnja 2014.
Very satisfactory

Central, Wanchai, western district
8
Very good and wonderful. We both love it very much
Tracy O. Parovi Malaysia, 2. lipnja 2014.
Great and Comfortable

Clean, Great location, Attentive staff
8
The hotel is centrally located, next to MTR station. Room is small and pricey with open concept bathroom

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

East Hotel Hong KongEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - KupaonicaEast Hotel Hong Kong - Interijer hotelaEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessEast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessEast Hotel Hong Kong - BazenEast Hotel Hong Kong - BazenEast Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaEast Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaEast Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaEast Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaEast Hotel Hong Kong - PredvorjeEast Hotel Hong Kong - PredvorjeEast Hotel Hong Kong - Pub/salonEast Hotel Hong Kong - Sadržaji


AS-AGWEB-3B01