Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

East Hotel

29 Taikoo Shing Road, Sjeverni dio, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

East Hotel Hong Kong - Bazen East Hotel Hong Kong - Bazen East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela East Hotel Hong Kong - Predvorje East Hotel Hong Kong - Sadržaji East Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness East Hotel Hong Kong - Predvorje East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela East Hotel Hong Kong - Interijer hotela
East Hotel Hong Kong - Sadržaji East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Kupaonica East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba East Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Sjeverni dio Broj soba: 345
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1020recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1020)
Razvrstati po:
Tam W. Parovi Hong Kong, 29. srpnja 2015.
Nice view, service and affordability

view, service and location
10
Excellent stay... Nothing to complain except for the see-through toilet ... Seeing the sunrise in my own room was an experience of a lifetime.
Prijavi ovu recenziju
Jefferson H. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 26. srpnja 2015.
Excellent hotel - exceptional

Impeccable down to the finest details
9
have stayed here before when family visiting. East has always lived up to its expectation. Excellent hotel
Prijavi ovu recenziju
Youyoen H. Poslovni putnici South Korea, 17. srpnja 2015.
Great hotel in Tak Koo Shing area

Hotel Condition, Location, Subway
9
There's new business area in Tai Koo and this hotel was perfect for that purpose. It only took 3~5 min by walk to the building that I had to visit. Hotel was really next to the subway sation and shopping center. Breakfast was always nice and fresh.
Prijavi ovu recenziju
Rony P. Parovi Netherlands, 6. srpnja 2015.
Great Eastern Hotel

Great location, better view, best service
10
I would stay here again and again
Prijavi ovu recenziju
Karen C. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 4. srpnja 2015.
nice hotel

clean, elegant, modern
9,3
Prijavi ovu recenziju
Siew C. Solo putnici Malaysia, 28. lipnja 2015.
Great

new clean n nice staff
9,7
Prijavi ovu recenziju
Koji I. Poslovni putnici Japan, 27. lipnja 2015.
Very good hotel.

Location, Fasionable, Reasonable
8
Very nice
Prijavi ovu recenziju
Mark B. Poslovni putnici Australia, 19. lipnja 2015.
Mixed

Room, Bed, Food
8
The room was excellent, as was the food ... but the service in the dining area was a little frustrating. The staff had some odd control issues about where to seat you which got a little tired ... almost every table was always 'booked' yet after being seated elsewhere for another 2 or 3hrs our preferred tables were still vacant ... this happened 3 times during a one night stay ... weird ...
Prijavi ovu recenziju
Ben M. Poslovni putnici Australia, 19. lipnja 2015.
Business Trip

Food, Room Cleanliness, Staff
9
Prijavi ovu recenziju
Rami G. Poslovni putnici United Kingdom, 9. lipnja 2015.
Fantastic business hotel

View, simplicity, modernness
8,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

East Hotel Hong KongEast Hotel Hong Kong - BazenEast Hotel Hong Kong - BazenEast Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaEast Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaEast Hotel Hong Kong - PredvorjeEast Hotel Hong Kong - SadržajiEast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessEast Hotel Hong Kong - PredvorjeEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessEast Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaEast Hotel Hong Kong - Interijer hotelaEast Hotel Hong Kong - SadržajiEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - KupaonicaEast Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07