ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okružje Eaton Hong Kong Hong Kong - Ulaz Eaton Hong Kong Hong Kong - Recepcija Eaton Hong Kong Hong Kong - Predvorje Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Kafić Eaton Hong Kong Hong Kong - Bife Eaton Hong Kong Hong Kong - Trgovine Eaton Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazen Eaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 465
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3696recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3696)
Razvrstati po:
Hon F. Parovi Singapore, 26. siječnja 2015.
Eaton Reviews

cleanliness, hassle free and super fast wifi connection and easy to locate
8
Satisfactory. New and modern room provided.
Pravitr P. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 26. siječnja 2015.
too far from MTR.

Cleaness.
4,3
Jonelle T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. siječnja 2015.
Nice hotel with great service

Nice elevator, nice customer service, nice rooms
8,3
Great...but beware that the hotel staff comes in with their cards to check on room housekeeping not knowing the guests are in the room after housekeeping is already done. Other than this...service is great...room is clean...location is 5mins walk from either side of mtr...yau ma tei or jordan...high floor given as requested...heater provided upon request too as room was too cold even when aircon was off.
James D. Parovi United States of America, 25. siječnja 2015.
Good vale at Eaton

Location, value, service
9,3
Allan P. Parovi United Kingdom, 24. siječnja 2015.
Good choice

Location comfortable bed and the club is recommended.
8,3
A very pleasant three day stay, the staff being mostly well trained and pleasant. We only had breakfasts here and a room service meal but they were of a good standard. My only slight criticism is that it was quite dark in the hotel and especially in our room, we would order better lighting. We would retun visit without hesitation.
Wai P. Poslovni putnici Malaysia, 22. siječnja 2015.
Strategic Location

Nice lcoation, staff is friendly, good cleanliness
8,3
Location is convinient , staff are very friendly . But the room a little bit small
Wayne L. Parovi Australia, 18. siječnja 2015.
I enjoyed the e club very much.

The breakfast , e club , the Chinese restaurant .
9,3
I enjoyed very much. This was our four time stay at the Eaton.
Jinn H. Parovi Singapore, 16. siječnja 2015.
Comfortable Hotel

Good Location, clean and friendly staff
7,7
A cosy hotel but dislike the smart room as the toilets are separated. I have booked a normal deluxe room but staff did not consult me before arranging this smart room to me. Overall, the hotel is clean, location is good and staff are friendly.
Ang T. Parovi Singapore, 16. siječnja 2015.
Pleasant Stay for all

location, cleanliness and staff service
9,7
I will visit here again when I come back next time
Jun X. Parovi Singapore, 16. siječnja 2015.
Nice and Good

Everything
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - UlazEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - PredvorjeEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - KafićEaton Hong Kong Hong Kong - BifeEaton Hong Kong Hong Kong - TrgovineEaton Hong Kong Hong Kong - SadržajiEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - KupaonicaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04