ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okružje Eaton Hong Kong Hong Kong - Ulaz Eaton Hong Kong Hong Kong - Recepcija Eaton Hong Kong Hong Kong - Predvorje Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Kafić Eaton Hong Kong Hong Kong - Bife Eaton Hong Kong Hong Kong - Trgovine Eaton Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazen Eaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 465
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3764recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3764)
Razvrstati po:
Bruce I. Parovi Australia, 5. ožujka 2015.
We would definitely stay at the Eaton Hotel again

The best three things were the location, the staff, and the cleanliness
8,3
We have difficulty finding anything to complain about our stay at the Eaton. We were there for 8 nights and enjoyed every minute. The staff were friendly and helpful and the hotel is very convenient to the MTR (train transport) as it is exactly in the middle of two stations. It is a two block walk (just a few minutes) in either direction. It is also only about a 15 minute walk to the Kowloon ferry terminal so it was easy for us to get to our next destination which was Macau. We used nothing but MTR transport the whole time that we were in Hong Kong, even when we went to Disney Land. The hotel is also walking distance from two different night markets. All in all it was a great trip.
Manoj A. Poslovni putnici India, 4. ožujka 2015.
Excellent

Location Food Service
9
Excellent
Fonie C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 28. veljače 2015.
Eaton Hong Kong

Nice room, environment and good service!
9,7
Awesome
Suat C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 22. veljače 2015.
Enjoy

room was comfortable, staff very friendly and helpful, food is fresh and nice
7,7
I enjoy my stay in eaton. The room is clean and comfortable. The food at the restaurant called main street is fresh and delicious. But the choice of food there is less and easily out of stock. I think they should increase a few more choice for the express breakfast.
Sow Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 22. veljače 2015.
Convenient to go around the city.

Convenient, clean and tidy. Staff are friendly and efficient
9
A pleasant stay.
Shu L. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 20. veljače 2015.
very good

clean and good location
9,3
Comfortable and efficient service
Ting K. Grupe China, 19. veljače 2015.
nice location

location, clean, friendly staff
6,7
The room is really not big but the location is very good coz near Nathan Road, just few steps. Also many transportation going to anywhere in hk, a busy area. Most of the staffs are friendly and the hotel is clean enough. Of course, restaurants are expensive as it is a 4 star hotel. I might stay in this hotel again if price is cheap.
Manoo M. Parovi Thailand, 13. veljače 2015.
friendly staff , good location and tiny room.

1.friendly staff 2.good location 3.tiny room.
8
Eaton hotel was the comfy hotel with the good location that close to the mtr. satff was relly friendly and the room was clean. all good.^^
Raymond L. Poslovni putnici Hong Kong, 11. veljače 2015.
-

-
6
-
Wei L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 11. veljače 2015.
Good experience for my stay

Location, Value for Money and Good Service from Staffs
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - UlazEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - PredvorjeEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - KafićEaton Hong Kong Hong Kong - BifeEaton Hong Kong Hong Kong - TrgovineEaton Hong Kong Hong Kong - SadržajiEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - KupaonicaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08