ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Eaton Hotel

Eaton Hong Kong Hong Kong - Okružje Eaton Hong Kong Hong Kong - Ulaz Eaton Hong Kong Hong Kong - Recepcija Eaton Hong Kong Hong Kong - Predvorje Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Kafić Eaton Hong Kong Hong Kong - Bife Eaton Hong Kong Hong Kong - Trgovine Eaton Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazen Eaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 465
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3237recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3237)
Razvrstati po:
. Poslovni putnici 23. srpnja 2014.
Nice hotel in a good location. Close to transport.

Location pool garden
8,3
I stayed for 5 nights. Hong Kong is always good for the shopping the hotel was handy for transport linksaking business meetings easy to get to.
Chew C. Grupe Singapore, 23. srpnja 2014.
Good Choice

good loation, peacful & clean
9,3
good
Sydney C. Parovi Australia, 21. srpnja 2014.
Enjoed my stay at the Eaton Hong Kong.

Centrally located. Excellent staff. Nice amenities.
9
William P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. srpnja 2014.
Very welcoming and comfortable stay

Great location, warm & friendly staff & great staff efficiency
8,7
Very relaxing , room is clean and warm with all amenities available . Hotel staff services provided were great and we enjoyed our stay in Eaton greatly. Keep up the great job ! Fighting !!!
Ta W. Parovi Malaysia, 14. srpnja 2014.
Strategic Location and easy access

Clean room, Helpful staff and hotel location
8
Enjoying my stay and room are value for money
Fety K. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 13. srpnja 2014.
Comfortable place to stay at HongKong

Convenient, Spacious and Clean
7
Jacelyn G. Parovi Malaysia, 11. srpnja 2014.
good

location, foods & transport.
8
Raymond F. Parovi Malaysia, 9. srpnja 2014.
better than last visit

location, spacious room, breakfast
8
since my last visit to eaton few years back, the new renovations to the room are good overall, access to the eclub is nice touch for the room type that I booked. shuttle bus to airport express is very convenient just opposite the hotel in front of the 7-11 station
Kok S. Poslovni putnici Malaysia, 8. srpnja 2014.
value for money

5 minutes walk to Jordan or Yau Ma Tei stations. Very convenient.
8
I stayed on 7th floor, which is still close to the elevated highway. It is better to stay on upper floors to have quieter stay. I thought the smart room is good for work with my laptop. The internet speed is stable and fast, but there is no comfortable chair and desk for business works.
Roongtiwa W. Grupe Thailand, 6. srpnja 2014.
Great hotel and good value for the club package.

Location Great value Nice sized room
8
Enjoyed the stay at this hotel with my family. Stay in a club room to get the benefits of breakfast and happy hour. Good staff service

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - UlazEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - PredvorjeEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - KafićEaton Hong Kong Hong Kong - BifeEaton Hong Kong Hong Kong - TrgovineEaton Hong Kong Hong Kong - SadržajiEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07