Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong 00000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okružje Eaton Hong Kong Hong Kong - Predvorje Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Bife Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazen Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 465
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4021recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4021)
Razvrstati po:
Kitti S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 1. kolovoza 2015.
Location is everything

Location Shopping Restaurant
7,3
Location of hotel is very convenience. Anyway, floor and bed is not clean, a lot of dust!!! We check in about 4 PM but the room is not ready.
Prijavi ovu recenziju
James L. Solo putnici Canada, 29. srpnja 2015.
Central location

Cleanliness, easy access to underground transportation, amiable staff
9
Enjoyable!That is why I choose Eaton every time I visit Hong Kong (5 times).
Prijavi ovu recenziju
Ho F. Parovi Singapore, 28. srpnja 2015.
bed & not very comfortable; bathtub not very clean

Location
7
Didn't have good sleep for the few nights there as bed and pillow not comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Chris S. Parovi Singapore, 27. srpnja 2015.
Nice and comfy

Very helpful staff, very clean room, very thoughtful to supply a mobile phone for local calls and surfing net.
9,7
Very nice stay. Hotel provide a mobile phone to guest for making local calls and surfing the net totally free. I'm blown away.
Prijavi ovu recenziju
Lee Y. Solo putnici Singapore, 26. srpnja 2015.
Can consider this hotel

Good location, easy to accesible and cleaniness
7,7
It is a pleasure one, do not mindgoing back again the next time
Prijavi ovu recenziju
Michael C. Parovi Australia, 24. srpnja 2015.
my stay at the eaton hotel

the staff who were always very help especially those at the E club , the location and price
7,7
It was a pleasant stay generally although there were minor issues with rude shopkeepers and bus drivers.
Prijavi ovu recenziju
Gillian U. Parovi South Africa, 23. srpnja 2015.
wonderful getaway for my 40th

e club lounge, swimming pool, location
10
i had a wonderful time at the eaton and would recommend it to everyone, its well located and everyone was so helpful and polite and i have wonderful memories
Prijavi ovu recenziju
Ameen A. Obitelji sa odraslom djecom Saudi Arabia, 22. srpnja 2015.
It is good but old

The club
8
It was nice but expansive
Prijavi ovu recenziju
Andjani A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Comfy stay at Eaton htl

Best family room, best location for every transport, best price
8
Our family room was spacious enough. We can have nice sleep after sight seeing and shopping whole day. Citybus to airport is just few minutes walk. Free shuttle bus to airport express is also just in front the htl . Temple street also near around. And also only 15 minutes walk to Tsim sha tsui. We enjoy our trip so much. Tks Eaton htl. Your staff also helpful and efficient
Prijavi ovu recenziju
Ameen A. Obitelji sa odraslom djecom Saudi Arabia, 21. srpnja 2015.
Very slow check in and out

Location
5,3
Mediocre
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - PredvorjeEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - BifeEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - KafićEaton Hong Kong Hong Kong - TrgovineEaton Hong Kong Hong Kong - SadržajiEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcijeEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08