Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong 00000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okružje Eaton Hong Kong Hong Kong - Predvorje Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Bife Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazen Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 465
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3958recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3958)
Razvrstati po:
Wan Q. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 28. lipnja 2015.
Pleasant stay

Clean and fuss-free.
8
Glad to be back at Eaton after my last visit almost 6 years ago. My stay was very pleasant and very pleased to find that the rooms are in very clean and relatively new conditions. Initially I was quite worried that the walls would be thin and since we're assigned the room by the lifts, it will be a very noisy stay. Happy to say my worries were unfounded. The room was slightly smaller than I expected but still comfortable. Would be glad to be a return customer in my next visit.
Liu E. Grupe Indonesia, 28. lipnja 2015.
free to use mobile phone in hongkong area

location, staff and mobile services
8,3
I would definitely recommend this Hotel to my friends or colleagues. The location is perfect, nearby 7- Eleven, starbucks, McD, and local delicacies (incl. the famous night market Temple Street). It is only +/- 5 mins away from Jordan MTR and Tsim Sha Tsui MTR. The staffs are nice. The room is clean and full features (incl. free to use handset around Hong Kong with Wi-Fi service and local + international call). It is awesome how the hotel pay attention to that detail - provide us with local network with free call (local and some area of international countries) and Wi-Fi in Hong Kong area. Since we stayed in the premier room, we also got access to their e-club that provide us with whole day refreshments (coffee, tea, sodas, beer, and snacks) plus selection of cocktails, wine, and champagne during the hour of 6pm - 8pm. There are a lot more benefits that we get from our room package, which are great. You need to stay there to experience it. Please be sure to confirm it, though before you use the free service. We ended up have to pay for the laundry service as it is mentioned in the benefit card but apparently it only apply for pressing service. Thank you, Eaton Hotel for the hospitality that you provide us during our stay there.
Teng M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 26. lipnja 2015.
Good hotel

Very clean, space is just nice, courteous staff
9,3
Very good
Hui S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. lipnja 2015.
friendly staffs

we have our pleasant stay wz eaton,room clean,staffs friendly and helpful
9
We love the location,convenience and food are nice
Evina W. Solo putnici Australia, 23. lipnja 2015.
why give a title, , ask for too much

locations, pretty good service, convenience
8,3
Good but we prefer the bed sheets changing every second day.
Hong C. Parovi Taiwan, 22. lipnja 2015.
5 day HK getaway

Location, amenities, prox to restaurants, temple market
8
Emily H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. lipnja 2015.
Good location near Jordon MTR

Staff were friendly and hotel is clean! Location is fairly good and very near to Temple Street.
7
Good!
Ria P. Solo putnici Indonesia, 21. lipnja 2015.
good choice for 1st and solo traveler

access, room, food
8,7
access is easy and safe. the room is very clean and the front desk officer is friendly.
Sze H. Parovi Singapore, 20. lipnja 2015.
Short stay

Location, service staff, upgraded room
8,7
Comfortable and convenient. Good staff response to request. Easy check-in.
Siddharthan S. Poslovni putnici India, 20. lipnja 2015.
Value for Money

Ergonomics of the room, location, the one touch phone with free local (+selective IDD) calls and citi wide 3G connection
9,3
Xcellent! Real value for money

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - PredvorjeEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - BifeEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - KafićEaton Hong Kong Hong Kong - TrgovineEaton Hong Kong Hong Kong - SadržajiEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcijeEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04