ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okružje Eaton Hong Kong Hong Kong - Ulaz Eaton Hong Kong Hong Kong - Recepcija Eaton Hong Kong Hong Kong - Predvorje Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Kafić Eaton Hong Kong Hong Kong - Bife Eaton Hong Kong Hong Kong - Trgovine Eaton Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazen Eaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 465
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3861recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3861)
Razvrstati po:
Eugene M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 25. travnja 2015.
Good accommodation with a comfortable stay

Location to night market, accessibility, comfort
8,7
Location wise, it's a good 10-15 mins walk from the MTR station @ Jordan. You would get to passed by several good eatery along the way. A short 5 min walk to temple street market with abundance of local food.
Karen L. Grupe Singapore, 25. travnja 2015.
Comfortable stay at Eaton Hotel

Conveniently located, cosy and helpful staff
8,3
It was comfortable and pleasant. I was worried initially as the size of the room is rather small but it turned out to be all right and was comfortably cosy in fact. We were able to rest well every night and were able to enjoy our trip. To top it off, staff at the gym (which is opened 24hrs) was extremely friendly as well! Will be back again!
Eugene M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. travnja 2015.
Good convenient place to stay

Comfort, location, accessbility
7,7
It was a good stay with a 10-15 mins walk to the mtr station. Good food are surrounding it and a good place to pamper your legs after a night walk.
Peter Y. Parovi United Kingdom, 21. travnja 2015.
best hotel in location

Convenience, cleanliness & I club
9
Wonderful stay as usual and this time opted for the larger rooms on 18/f. Package includes I club lounge use and buffet breakfast. Nice stay and recommended
Hui M. Grupe Singapore, 21. travnja 2015.
Good location

Good location
7,7
Ronald R. Parovi Australia, 20. travnja 2015.
Good

Location
8
Good
Lanni S. Obitelji sa malom djecom Australia, 20. travnja 2015.
Clean Room

The housekeeping Lady is number one staff always smile
6,3
Nothing special, front desk bit busy and front desk staff did not greet customer when we arrived. Housekeeping staff both ladies were friendly and always clean up our room daily, thank you! But I had nice bday cake surprise :)
Pitchaya R. Obitelji sa malom djecom Thailand, 19. travnja 2015.
Room

Cleanliness, Warm welcome staff, Location
7,7
It was a great time spend my short break with my family and stay at the Eaton Hong Kong for 4 nights in family room. this is valued of money accomodation I would recommend.
Rex M. Parovi Philippines, 17. travnja 2015.
Great

Clean room, nice staff, great buffet
10
Very good
Sng P. Parovi Singapore, 16. travnja 2015.
Comfortable Stay

Friendly Staff, Clean Room, Very near to Jordan MTR station
10
Very Pleasant Stay. clean room with comfortable bed. very near to Jordan MTR Station, so it's very convenient to go anywhere in HK :) it's a holiday to celebrate my birthday and eaton has made it very special when they had prepared a lovely birthday cake for me on my birthday. Thank you! ;) will definitely recommend this hotel to my friends who are coming to HK.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - UlazEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - PredvorjeEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - KafićEaton Hong Kong Hong Kong - BifeEaton Hong Kong Hong Kong - TrgovineEaton Hong Kong Hong Kong - SadržajiEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - KupaonicaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08