Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong 00000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okružje Eaton Hong Kong Hong Kong - Predvorje Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Bife Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazen Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 465
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4086recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4086)
Razvrstati po:
Kevin R. Obitelji sa malom djecom Australia, 28. kolovoza 2015.
Fantastic Hotel

Staff friendliness, room size
10
Prijavi ovu recenziju
Steven M. Parovi United States of America, 27. kolovoza 2015.
HONG Kong

Bathroom. Shower. Internet.
8
2 nights
Prijavi ovu recenziju
Sok T. Poslovni putnici Malaysia, 25. kolovoza 2015.
Good Location

Near to MRT. Good Location
6,3
Prijavi ovu recenziju
Phi L. Poslovni putnici Vietnam, 25. kolovoza 2015.
friendly like at home

Good Location, good Service and friendly Staff. We will Come back next Time.
9,3
Wonderfull. It s like My home.
Prijavi ovu recenziju
Tadashi S. Poslovni putnici Japan, 23. kolovoza 2015.
Fully booked

Good location
7,7
Although it was fully booked with a lot of travelers from various countries, but still well managed and maintained quiet and clean.
Prijavi ovu recenziju
Greg Y. Poslovni putnici Australia, 21. kolovoza 2015.
Good hotel, small room bad food

Clean, location, price
7
Very disappointed with the quality of the breakfast the food was cold poorly done. very disappointed was not able to get dinner in the hotel they sent me to the bar menu was poor. No room service
Prijavi ovu recenziju
Pei J. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. kolovoza 2015.
Improvement on staff public relations

location, value for money, average room size
5
I was a bit fustrated by one of the front desk executive's attitude, bad conversation skill and low manners in handling my reservation during my check-in at Eaton Hotel, i feel much embarrassment to recall my worst so called hospitality experience here but it's definately my last and only stay at Eaton Hotel. I do not wish to spoilt my holiday mood again and again by them. However, they do have a few that quite attentive and polite though. Depends on your luck...
Prijavi ovu recenziju
Ray H. Poslovni putnici United States of America, 18. kolovoza 2015.
BizTravRP

Location, staff, club lounge.
9
Great.
Prijavi ovu recenziju
Mohammed A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 16. kolovoza 2015.
good for family vacation

location, comfortable, friendly
8,7
Prijavi ovu recenziju
Pak S. Parovi China, 15. kolovoza 2015.
good location, nice staff

good location, nice staff, small room
7
good location, nice staff, small room
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - PredvorjeEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - BifeEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - KafićEaton Hong Kong Hong Kong - TrgovineEaton Hong Kong Hong Kong - SadržajiEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcijeEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01