ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okružje Eaton Hong Kong Hong Kong - Ulaz Eaton Hong Kong Hong Kong - Recepcija Eaton Hong Kong Hong Kong - Predvorje Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Kafić Eaton Hong Kong Hong Kong - Bife Eaton Hong Kong Hong Kong - Trgovine Eaton Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazen Eaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 465
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3372recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3372)
Razvrstati po:
Chiew S. Solo putnici Singapore, 16. rujna 2014.
Nice hotel room

room is comfortable, near shopping area, convenience store right opposite
7,3
Hotel stay is quite comfortable except that check out extension can only be until 1pm. For extension from 1pm to 6pm, they will charge a 50% for the room which I think is quite expensive.
Julian S. Solo putnici United Kingdom, 15. rujna 2014.
Good choice

Very stylish, convenient location, quiet in a busy city.
8,3
I enjoyed my stay, good location and nice room. Entrance is confusing at first seems to be round the back. Room had no fridge / minibar. Lots of eating choices nearby. I would stay here again .
Victor L. Parovi Singapore, 14. rujna 2014.
Hotel located near Jordan MTR easy accessible.

Staff excelient service and guidance to places of interest,Friendly approached.Location accessible to The Temple street market and places of interest.
9,3
Our stay was remarkably excellent,room although small but bed very comfortable. Stayed for 7 days feel like home.The surpise was for recieving a complimentarily cake for my wife birthday shows that the Hotel Staff and Management really care for the guest. I strongly recommend to any couples or families who will plan for Hongkong holidays to consider booking the Eaton Hotel.
Hee P. Parovi Singapore, 14. rujna 2014.
A good and pleasant hotel experience

My biggest surprise was the birthday cake presented to me on my birthday.
9,3
Unfortunately hotel rooms in Hong Kong are a bit small but I enjoyed the stay and will certainly go back to the hotel again.
Eddie T. Parovi Singapore, 13. rujna 2014.
Worth the stay and good location.

location, clean, convenience
9,3
I would stay there again if we are travelling to HK.
Cheng L. Grupe Malaysia, 11. rujna 2014.
One of few good place to stay in Hong Kong

Spacious, comfortable, value for money if travel in group
8
Tuck B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. rujna 2014.
Very good hotel

Fast check in and out, room very clean,comfort and staff very polite.
9,7
The hotel location is very good, MTR station ,tourist spot and restaurant all at walking distance. The hotel is very caring and will give you a cake when it is your birthday.
Li K. Parovi Mauritius, 8. rujna 2014.
satisfait

location, cleaniness, atmosphere
8,7
enjoy it and would surely come back
Elwin B. Grupe Singapore, 7. rujna 2014.
Good location, comfortable rooms

Location, comfort, price
7,7
Very good stay, rooms were comfortable, well tidied each day. Location was also good.
Kang L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 6. rujna 2014.
Clean and value for money

Clean, new and modern
8
Good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - UlazEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - PredvorjeEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - KafićEaton Hong Kong Hong Kong - BifeEaton Hong Kong Hong Kong - TrgovineEaton Hong Kong Hong Kong - SadržajiEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08