ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okružje Eaton Hong Kong Hong Kong - Ulaz Eaton Hong Kong Hong Kong - Recepcija Eaton Hong Kong Hong Kong - Predvorje Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Kafić Eaton Hong Kong Hong Kong - Bife Eaton Hong Kong Hong Kong - Trgovine Eaton Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazen Eaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 465
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3431recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3431)
Razvrstati po:
Ee W. Grupe Singapore, 29. rujna 2014.
awesome rooms. clean and friendly staff

clean, friendly staff, nice gym
8
My stay was pretty good. Easy to travel around nathan road and is in between tst and mongkok. Best of all. Food is everywhere nearby.
Janie P. Poslovni putnici United Kingdom, 28. rujna 2014.
Comfy hotel - great location

It's in a central location walking distance time to main markets to TST peninsula , harbour , Mong kook ideally located in Nathan Rd good suez pool open until 11pm. Shame not enough sun lounges
7,3
Comfy hotel shame no room service for food. Great location staff v helpful
Pauline J. Obitelji sa malom djecom France, 28. rujna 2014.
Convenient location for comfortable holidays

Location, E-Club upgrade, Exterior terrace, swimming pool & gym at rooftop
8
David T. Parovi New Zealand, 28. rujna 2014.
Convenient

Location,internet,breakfast
10
Cheerful, polite & easy
Gabriele I. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 27. rujna 2014.
Excellent location and view in family room

Location, Family room and view
2,7
Henry K. Parovi South Korea, 27. rujna 2014.
very nice

very close to subway, lots of bus rout,very clean
9,3
very close to subway, lots of bus rout,very clean
June T. Parovi Singapore, 27. rujna 2014.
Everything is good

Service, cleanliness, location
9
Swee B. Solo putnici Singapore, 26. rujna 2014.
Excellent

Hotel Location/Cleanliness/Room Comfort
10
I like.
Adrian H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. rujna 2014.
Value for money

Price, location and size
7,7
Comfortable stay with my 7 month old.
J C. Solo putnici Hong Kong, 26. rujna 2014.
Room Attendant needs training, lots of training

Nice decor, Nice location, Comfortable
4,7
I chose this hotel was because of the location as i went for a concert that night, my experience was below: 1. the check in staff (i think it was Josef) did not inform me what he was doing when he was searching room for me while he was looking at a piece of paper marking the bedding. overall, he was in good manner though, but he did not inform me how to operate the elevator (need to insert the room key first) and farewell me. 2. elevator was fast. 3. when i got into the room, found a stain on the duvet cover (right on the top part where near the pillows), they managed to change it for me, however, when the room attendant came in, she looked at it and said it was rust and cannot be washed, so......???? do i care what stain it was? i need a clean place for the night. of course, she showed her long face when saying it. what attitude was it? 4. the box tissue in the bathroom, it really far far far below standard.... it had only like less then 10 pieces left in the box. 5. when i came back at night, i gave the above comment to the manager (derek), he was patient enough and apologized for what i had experience, which was standard. if you ask me if i would come back to stay? well, train the staff first and i will see in case, the management see this comment, i was in room 816, 25-26 Sep, 2014

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - UlazEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - PredvorjeEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - KafićEaton Hong Kong Hong Kong - BifeEaton Hong Kong Hong Kong - TrgovineEaton Hong Kong Hong Kong - SadržajiEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05