ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okružje Eaton Hong Kong Hong Kong - Ulaz Eaton Hong Kong Hong Kong - Recepcija Eaton Hong Kong Hong Kong - Predvorje Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Kafić Eaton Hong Kong Hong Kong - Bife Eaton Hong Kong Hong Kong - Trgovine Eaton Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazen Eaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 465
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3864recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3864)
Razvrstati po:
Eileen R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. travnja 2015.
Value for money

Location, service, price
8
Manager was nice and sweet
Jasmine L. Parovi Singapore, 26. travnja 2015.
Great location. Modern and cosy room.

Location, service staff, clean
8,3
Very convenient. Just a 45 minute bus ride on A21 from airport. Service staff were very friendly. Though room was small, but it was clean and cosy. Overall, it was a nice experience.
Karen L. Grupe Singapore, 25. travnja 2015.
Comfortable stay at Eaton Hotel

Conveniently located, cosy and helpful staff
8,3
It was comfortable and pleasant. I was worried initially as the size of the room is rather small but it turned out to be all right and was comfortably cosy in fact. We were able to rest well every night and were able to enjoy our trip. To top it off, staff at the gym (which is opened 24hrs) was extremely friendly as well! Will be back again!
Eugene M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 25. travnja 2015.
Good accommodation with a comfortable stay

Location to night market, accessibility, comfort
8,7
Location wise, it's a good 10-15 mins walk from the MTR station @ Jordan. You would get to passed by several good eatery along the way. A short 5 min walk to temple street market with abundance of local food.
Pieter V. Poslovni putnici Netherlands, 24. travnja 2015.
Decent Hotel, renovated rooms..... but very small

easy access, clean, reasonable location
5
Hotel is ok, easy access, clean and reasonable location ( 5-10 mins walk to Jordan MRT). The rooms are renovated but too small for me, minimum I would need is a half decent desk to work on and a chair; both of which are not available; do not fit in the room.
Overee E. Parovi Singapore, 23. travnja 2015.
A good stay at Hong Kong Eaton Hotel

Location , easy access to food outlets just next to hotel and the excellent staff service
9,7
I enjoyed the stay with the great service provided by the staff . The hotel location is excellent for moving around in Hong Kong and the convenient of getting food at the surrounding food outlets just outside the hotel which open as early as 7 am till 3 am in the morning . The rooms are rather small but clean n well managed . I would rate as value for the money
Eugene M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. travnja 2015.
Good convenient place to stay

Comfort, location, accessbility
7,7
It was a good stay with a 10-15 mins walk to the mtr station. Good food are surrounding it and a good place to pamper your legs after a night walk.
Peter Y. Parovi United Kingdom, 21. travnja 2015.
best hotel in location

Convenience, cleanliness & I club
9
Wonderful stay as usual and this time opted for the larger rooms on 18/f. Package includes I club lounge use and buffet breakfast. Nice stay and recommended
Hui M. Grupe Singapore, 21. travnja 2015.
Good location

Good location
7,7
Ronald R. Parovi Australia, 20. travnja 2015.
Good

Location
8
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!


AS-AGWEB-3C03