ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okružje Eaton Hong Kong Hong Kong - Ulaz Eaton Hong Kong Hong Kong - Recepcija Eaton Hong Kong Hong Kong - Predvorje Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Kafić Eaton Hong Kong Hong Kong - Bife Eaton Hong Kong Hong Kong - Trgovine Eaton Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazen Eaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 465
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3686recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3686)
Razvrstati po:
Wayne L. Parovi Australia, 18. siječnja 2015.
I enjoyed the e club very much.

The breakfast , e club , the Chinese restaurant .
9,3
I enjoyed very much. This was our four time stay at the Eaton.
Jinn H. Parovi Singapore, 16. siječnja 2015.
Comfortable Hotel

Good Location, clean and friendly staff
7,7
A cosy hotel but dislike the smart room as the toilets are separated. I have booked a normal deluxe room but staff did not consult me before arranging this smart room to me. Overall, the hotel is clean, location is good and staff are friendly.
Ang T. Parovi Singapore, 16. siječnja 2015.
Pleasant Stay for all

location, cleanliness and staff service
9,7
I will visit here again when I come back next time
Jun X. Parovi Singapore, 16. siječnja 2015.
Nice and Good

Everything
8
Wei L. Grupe Singapore, 15. siječnja 2015.
Good location and service

Location, service and room rate
9
Good but the pillow is too soft
Murat G. Poslovni putnici Turkey, 14. siječnja 2015.
ONE WORD CLOSE TO EVERYWHERE

Shoping clean and friendly
10
İt was so good
Kok T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. siječnja 2015.
Checking in delay

Outdoor lounge, proximity to food and supermarket & MTR
8,3
Our room was delayed presented to us, given the excuse that the previous tenant had paid for late check out. I was offered a different floor (as I had booked for 2 rooms to be on the same level), but we didn't want to separate our party. Eventually waited for over an hour for our room, which we thought should have been sorted out prior to our arrival at around 2+pm. my pregnant wife and kids (2 & 3.5 yo) were really tired from our flight. This should be improved! Overall, out stay was really pleasant.
Colin H. Poslovni putnici United Kingdom, 12. siječnja 2015.
good business traveler hotel

location amenities staff
8,7
It is was pleasant. and the staff were good. rooms are nice. the modern rooms are a bit wierd.
Elizabeth T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 12. siječnja 2015.
Perfect location

Location, staff attitude and a birthday cake
9,3
While the bed was a little too hard and the pillow a little too soft, everything else about the hotel was perfect. The hotel is very conveniently located, staff was always very willing to help, and as requested, a birthday cake was provided :)
Bee L. Grupe Singapore, 11. siječnja 2015.
Pleasant stay

Friendly, polite & helpful staff
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - UlazEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - PredvorjeEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - KafićEaton Hong Kong Hong Kong - BifeEaton Hong Kong Hong Kong - TrgovineEaton Hong Kong Hong Kong - SadržajiEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - KupaonicaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03