Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong 00000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hong Kong - Okružje Eaton Hong Kong Hong Kong - Predvorje Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Restoran Eaton Hong Kong Hong Kong - Bife Eaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Eaton Hong Kong Hong Kong - Bazen Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Eaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 465
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4004recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4004)
Razvrstati po:
Chris S. Parovi Singapore, 27. srpnja 2015.
Nice and comfy

Very helpful staff, very clean room, very thoughtful to supply a mobile phone for local calls and surfing net.
9,7
Very nice stay. Hotel provide a mobile phone to guest for making local calls and surfing the net totally free. I'm blown away.
Michael C. Parovi Australia, 24. srpnja 2015.
my stay at the eaton hotel

the staff who were always very help especially those at the E club , the location and price
7,7
It was a pleasant stay generally although there were minor issues with rude shopkeepers and bus drivers.
Gillian U. Parovi South Africa, 23. srpnja 2015.
wonderful getaway for my 40th

e club lounge, swimming pool, location
10
i had a wonderful time at the eaton and would recommend it to everyone, its well located and everyone was so helpful and polite and i have wonderful memories
Monica S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
Enjoyable Stay in HK

Room Comfort, Amenities, Family Room
8
Enjoyable stay in HK. We got 18th storey family room. It was clean, reasoanble price and the staff was so friendly. Amenities quite complete inside the room. The only bad thing about this hotel, is MTR station exit B1 is about 6 min walking distance, this could ruin your day especially when it comes the rainy days.
Hau K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. srpnja 2015.
convenience location

friendly staff, near to lrt station, clean room
8,3
overall still satisfy, my second times to visit this hotel.
Melissa T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. srpnja 2015.
great location. friendly n accommodating staff

location location location
9
Gary S. Parovi Australia, 20. srpnja 2015.
Smack bang in the middle

Location, staff and the bed
9
Although I thought a week in HK was just a bit much the hotels location made it easy to access all areas. We chose to eat breakfast on the street as there are so many choices. The room was a little on the small side, but I understand this is the norm for HK hotels. The housekeeping staff were excellent and always managed to clean our room when we went out for breakfast. A bonus was the ice machine 2 rooms down from us...every hotel should have one. Speedy check in, friendly staff, clean comfortable room and handy location right in the middle of the shopping district, another bonus for the better half.
Eric S. Grupe Malaysia, 20. srpnja 2015.
Nice hotel to stay

great location with food around, good customer service and comfortable room
8
having the nice room but the I think it is the time to do some upgrading on some of their room condition
Seward Y. Grupe United States of America, 19. srpnja 2015.
Great!

Free phone. Location. Helpful staff
8,7
Yeap K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 18. srpnja 2015.
Comfortable 3 bed room.

Staff are friendly and they surprised us hy sending a birthday cake for my daughter.
8,3
Pleasant and will return to stay in Eaton.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - PredvorjeEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - BifeEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - KafićEaton Hong Kong Hong Kong - TrgovineEaton Hong Kong Hong Kong - SadržajiEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcijeEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08