Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong 00000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4435recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4435)
Razvrstati po:
Tan R. Grupe Singapore, 3. svibnja 2016.
Handy mobile service
5,3
Provide a handy mobile that allow us to bring out of the hotel and able to connect to Internet and make local calls and it also allowed us to make IDD calls to selected countries for free. That is awesome for people like us when we didn't want to get a pre-paid SIM card and will not get lost in hongkong as we can always use the handy phone for directions.
Prijavi ovu recenziju
Nandana H. Obitelji sa malom djecom Sri Lanka, 29. travnja 2016.
Good
5
Very good location
Prijavi ovu recenziju
Ian P. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 26. travnja 2016.
Solid choice.
6,3
Easy to find. Clean and comfy. Well connected. Will stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Yong H. Parovi Singapore, 25. travnja 2016.
I will choose eaton again
4,3
Room is very clean. It is spacious as compared to the other hotel rooms around the district.
Prijavi ovu recenziju
Jency N. Parovi Singapore, 25. travnja 2016.
Convenient location. Overall a Great stay.
6
I'm a regular traveler to HK, in HK it's normal for its small room and limited services however the overall stay in Eaton has been great. The location is convenient for food and within walking distance to MTR (5-10 min walk depends on male or female...). There's plenty of shopping within the vicinity. If you love to walk, it's really easy and not far to walk to Mongkok. Love the complimentary local phone with 3G connection for hotspot data use and free international calls to selected countries. We were flattered with our 24-hr contactable availability! I'll definitely be back!
Prijavi ovu recenziju
Lai W. Poslovni putnici Hong Kong, 24. travnja 2016.
Good location but lobby is quite jammed
4,3
It is situated between Yau Ma Tei and Jordan. These two area are crowded places in Hong Kong. It is good for shopping and tasting food. The hotel lobby is situated at 3/F which is NOT that convenient to locate especially one is carrying heavy luggages. The lobby is a bit jammed because part of it is used for restaurant. The staff are very friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Tan P. Poslovni putnici Singapore, 22. travnja 2016.
Value for money
5,7
Over all is ok ,
Prijavi ovu recenziju
Yuet Y. Grupe Singapore, 20. travnja 2016.
Good Location Friendly Staff
4
Location is good. The introduction of Handy is very useful tool..
Prijavi ovu recenziju
Sterling N. Parovi United States of America, 20. travnja 2016.
Four Star Hotel.
5,3
Staff are friendly and helpful. Transportion: Close to MTR stations, bus A21 from and to Airport on Nathan Road. Lots of taxi. Close to the tourist attraction and lots of good restaurant close by. I will be returning and staying at this hotel soon.
Prijavi ovu recenziju
Chin W. Poslovni putnici Malaysia, 19. travnja 2016.
Location is fantastic!
5
Not really worth for money as some time the rate is too high.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Eaton Hong Kong Hong KongEaton Hong Kong Hong Kong - OkružjeEaton Hong Kong Hong Kong - PredvorjeEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - BifeEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - TrgovineEaton Hong Kong Hong Kong - SadržajiEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - RestoranEaton Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessEaton Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - BazenEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaEaton Hong Kong Hong Kong - RecepcijaEaton Hong Kong Hong Kong - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08