Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ecoland Suites

Tulip Drive corner Walnut Street, Ecoland, grad Davao , Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ecoland Suites grad Davao  - Kafić Ecoland Suites grad Davao  - Kafić Ecoland Suites grad Davao  - Gostinjska soba Ecoland Suites grad Davao  - Gostinjska soba Ecoland Suites grad Davao  - Gostinjska soba Ecoland Suites grad Davao  - Predvorje Ecoland Suites grad Davao  - Kafić Ecoland Suites grad Davao  - Gostinjska soba Ecoland Suites grad Davao  - Eksterijer hotela Ecoland Suites grad Davao  - Kafić Ecoland Suites grad Davao  - Kafić Ecoland Suites grad Davao  - Gostinjska soba Ecoland Suites grad Davao  - Gostinjska soba Ecoland Suites grad Davao  - Kafić Ecoland Suites grad Davao  - Predvorje Ecoland Suites grad Davao  - Gostinjska soba
Ecoland Suites grad Davao  - Gostinjska soba Ecoland Suites grad Davao  - Kafić Ecoland Suites grad Davao  - Ulaz Ecoland Suites grad Davao  - Ulaz Ecoland Suites grad Davao  - Interijer hotela Ecoland Suites grad Davao  - Interijer hotela Ecoland Suites grad Davao  - Interijer hotela Ecoland Suites grad Davao  - Predvorje Ecoland Suites grad Davao  - Soba za sastanke Ecoland Suites grad Davao  - Ulaz Ecoland Suites grad Davao  - Soba za sastanke Ecoland Suites grad Davao  - Interijer hotela
Područje Ecoland Broj soba: 30

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 63recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (63)
Razvrstati po:
Nelson L. Solo putnici Philippines, 21. kolovoza 2015.
A budget-conscious stay hotel

Location, room comfort and cleanliness
7
My sponsor has confirmed his stay as desctibed with the only exception of food which accordingly is not readily available and absence of front desk from before midnight.
Prijavi ovu recenziju
Ans V. Grupe Belgium, 10. kolovoza 2015.
Good value hotel

location, price, convenience
6,7
Prijavi ovu recenziju
Geraldine P. Solo putnici Philippines, 7. kolovoza 2015.
Ecoland Suites

location, room rates and safety
7,7
Prijavi ovu recenziju
Dennis A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. svibnja 2015.
Strategically located

near the mall, near the restos, and nice location
6,7
It was fun. It's very near the mall, just a walking distance only. Near
Prijavi ovu recenziju
Jessie J. Parovi Philippines, 17. travnja 2015.
not so so so good

location, staff service and value of money
6,3
The place is clean but it is quite noisy because it is a long the road our room that time im not so sure if there is a way it can minimize the noise coming from the road. Their rooms also is quite small which we upgrade into family room.
Prijavi ovu recenziju
Franz O. Parovi Canada, 13. travnja 2015.
small room, across from SM Mall

cheap, clean, near large mall
6
wifi was almost non-existent. The room was very small - I often banged my knee going from bed to bathroom. The aircon did not work properly, even when it was on all day I was still sweating in the room. I complained, they immediately sent someone to fix it but there was no change. The hotel is far from the city centre and the airport. There were no rests nearby except the ones in a large mall across the street.
Prijavi ovu recenziju
Femia B. Poslovni putnici Philippines, 11. travnja 2015.
The best

nice, clean and comfortable
10
nice, clean and comfortable
Prijavi ovu recenziju
Femia B. Poslovni putnici Philippines, 6. travnja 2015.
Nice

Nice
10
Nice
Prijavi ovu recenziju
Brendan S. Poslovni putnici Australia, 22. ožujka 2015.
Don't stay Rooms not very good
2,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Femia B. Poslovni putnici Philippines, 21. ožujka 2015.
Nice

Nice cleand and comfortable
10
nice
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ecoland Suites grad Davao Ecoland Suites grad Davao  - KafićEcoland Suites grad Davao  - KafićEcoland Suites grad Davao  - Gostinjska sobaEcoland Suites grad Davao  - Gostinjska sobaEcoland Suites grad Davao  - Gostinjska sobaEcoland Suites grad Davao  - PredvorjeEcoland Suites grad Davao  - KafićEcoland Suites grad Davao  - Gostinjska sobaEcoland Suites grad Davao  - Eksterijer hotelaEcoland Suites grad Davao  - KafićEcoland Suites grad Davao  - KafićEcoland Suites grad Davao  - Gostinjska sobaEcoland Suites grad Davao  - Gostinjska sobaEcoland Suites grad Davao  - KafićEcoland Suites grad Davao  - PredvorjeEcoland Suites grad Davao  - Gostinjska sobaEcoland Suites grad Davao  - Gostinjska sobaEcoland Suites grad Davao  - KafićEcoland Suites grad Davao  - UlazEcoland Suites grad Davao  - UlazEcoland Suites grad Davao  - Interijer hotelaEcoland Suites grad Davao  - Interijer hotelaEcoland Suites grad Davao  - Interijer hotelaEcoland Suites grad Davao  - PredvorjeEcoland Suites grad Davao  - Soba za sastankeEcoland Suites grad Davao  - UlazEcoland Suites grad Davao  - Soba za sastankeEcoland Suites grad Davao  - Interijer hotelaEcoland Suites grad Davao  - KafićEcoland Suites grad Davao  - RecepcijaEcoland Suites grad Davao  - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08