Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ecoland Suites

Tulip Drive corner Walnut Street, Ecoland, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ecoland Suites Davao - Eksterijer hotela Ecoland Suites Davao - Kafić Ecoland Suites Davao - Kafić Ecoland Suites Davao - Gostinjska soba Ecoland Suites Davao - Gostinjska soba Ecoland Suites Davao - Gostinjska soba Ecoland Suites Davao - Predvorje Ecoland Suites Davao - Eksterijer hotela Ecoland Suites Davao - Kafić Ecoland Suites Davao - Kafić Ecoland Suites Davao - Gostinjska soba Ecoland Suites Davao - Eksterijer hotela Ecoland Suites Davao - Eksterijer hotela Ecoland Suites Davao - Kafić Ecoland Suites Davao - Kafić Ecoland Suites Davao - Gostinjska soba
Ecoland Suites Davao - Gostinjska soba Ecoland Suites Davao - Kafić Ecoland Suites Davao - Predvorje Ecoland Suites Davao - Gostinjska soba Ecoland Suites Davao - Gostinjska soba Ecoland Suites Davao - Kafić Ecoland Suites Davao - Ulaz Ecoland Suites Davao - Ulaz Ecoland Suites Davao - Interijer hotela Ecoland Suites Davao - Interijer hotela Ecoland Suites Davao - Interijer hotela Ecoland Suites Davao - Predvorje
Područje Ecoland Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 62recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (62)
Razvrstati po:
Nelson L. Solo putnici Philippines, 21. kolovoza 2015.
A budget-conscious stay hotel

Location, room comfort and cleanliness
7
My sponsor has confirmed his stay as desctibed with the only exception of food which accordingly is not readily available and absence of front desk from before midnight.
Prijavi ovu recenziju
Ans V. Grupe Belgium, 10. kolovoza 2015.
Good value hotel

location, price, convenience
6,7
Prijavi ovu recenziju
Geraldine P. Solo putnici Philippines, 7. kolovoza 2015.
Ecoland Suites

location, room rates and safety
7,7
Prijavi ovu recenziju
Jessie J. Parovi Philippines, 17. travnja 2015.
not so so so good

location, staff service and value of money
6,3
The place is clean but it is quite noisy because it is a long the road our room that time im not so sure if there is a way it can minimize the noise coming from the road. Their rooms also is quite small which we upgrade into family room.
Prijavi ovu recenziju
Franz O. Parovi Canada, 13. travnja 2015.
small room, across from SM Mall

cheap, clean, near large mall
6
wifi was almost non-existent. The room was very small - I often banged my knee going from bed to bathroom. The aircon did not work properly, even when it was on all day I was still sweating in the room. I complained, they immediately sent someone to fix it but there was no change. The hotel is far from the city centre and the airport. There were no rests nearby except the ones in a large mall across the street.
Prijavi ovu recenziju
Femia B. Poslovni putnici Philippines, 11. travnja 2015.
The best

nice, clean and comfortable
10
nice, clean and comfortable
Prijavi ovu recenziju
Femia B. Poslovni putnici Philippines, 6. travnja 2015.
Nice

Nice
10
Nice
Prijavi ovu recenziju
Brendan S. Poslovni putnici Australia, 22. ožujka 2015.
Don't stay Rooms not very good
2,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Femia B. Poslovni putnici Philippines, 21. ožujka 2015.
Nice

Nice cleand and comfortable
10
nice
Prijavi ovu recenziju
Juraya J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. siječnja 2015.
Dirty/smelly toilet /bath. Bed linens with stains.

Location next SM store. Staff are nice.
6
First night uncomfortable due to feeling of dirt. Second night comfy after cleaning the room and toilet smell reduced.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ecoland Suites DavaoEcoland Suites Davao - Eksterijer hotelaEcoland Suites Davao - KafićEcoland Suites Davao - KafićEcoland Suites Davao - Gostinjska sobaEcoland Suites Davao - Gostinjska sobaEcoland Suites Davao - Gostinjska sobaEcoland Suites Davao - PredvorjeEcoland Suites Davao - Eksterijer hotelaEcoland Suites Davao - KafićEcoland Suites Davao - KafićEcoland Suites Davao - Gostinjska sobaEcoland Suites Davao - Eksterijer hotelaEcoland Suites Davao - Eksterijer hotelaEcoland Suites Davao - KafićEcoland Suites Davao - KafićEcoland Suites Davao - Gostinjska sobaEcoland Suites Davao - Gostinjska sobaEcoland Suites Davao - KafićEcoland Suites Davao - PredvorjeEcoland Suites Davao - Gostinjska sobaEcoland Suites Davao - Gostinjska sobaEcoland Suites Davao - KafićEcoland Suites Davao - UlazEcoland Suites Davao - UlazEcoland Suites Davao - Interijer hotelaEcoland Suites Davao - Interijer hotelaEcoland Suites Davao - Interijer hotelaEcoland Suites Davao - PredvorjeEcoland Suites Davao - Soba za sastankeEcoland Suites Davao - UlazEcoland Suites Davao - Soba za sastankeEcoland Suites Davao - Interijer hotelaEcoland Suites Davao - KafićEcoland Suites Davao - RecepcijaEcoland Suites Davao - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02