Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Eden Resort

Liloan, Santander, Santander (Cebu), Filipini 6025 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Eden Resort Santander (Cebu) - Obližnje atrakcije Eden Resort Santander (Cebu) - Obližnje atrakcije Eden Resort Santander (Cebu) - Obližnje atrakcije Eden Resort Santander (Cebu) - Restoran Eden Resort Santander (Cebu) - Interijer hotela Eden Resort Santander (Cebu) - Vrt Eden Resort Santander (Cebu) - Vrt Eden Resort Santander (Cebu) - Plaža Eden Resort Santander (Cebu) - Plaža Eden Resort Santander (Cebu) - Restoran Eden Resort Santander (Cebu) - Plaža Eden Resort Santander (Cebu) - Okružje Eden Resort Santander (Cebu) - Vrt Eden Resort Santander (Cebu) - Igralište Eden Resort Santander (Cebu) - Vrt Eden Resort Santander (Cebu) - Vrt
Eden Resort Santander (Cebu) - Sport i aktivnosti Eden Resort Santander (Cebu) - Hrana i piće Eden Resort Santander (Cebu) - Vrt Eden Resort Santander (Cebu) - Sport i aktivnosti Eden Resort Santander (Cebu) - Vrt Eden Resort Santander (Cebu) - Vrt Eden Resort Santander (Cebu) - Pogled Eden Resort Santander (Cebu) - Restoran Eden Resort Santander (Cebu) - Hrana i piće Eden Resort Santander (Cebu) - Restoran Eden Resort Santander (Cebu) - Ulaz Eden Resort Santander (Cebu) - Vrt
Područje Santander Broj soba: 10

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 457recenzija

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (457)
Razvrstati po:
Almira B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. kolovoza 2015.
very good,

quite, the food is good and the service.
9
I like it though, the crew are friendly and the food was excellent. I would like to go back there again.
Prijavi ovu recenziju
Yoshifumi I. Obitelji sa malom djecom Japan, 1. kolovoza 2015.
quiet and relaxing

just 10mins from whale shark point, the room is clean, quiet for relaxing
8,7
Prijavi ovu recenziju
Wing Y. Obitelji sa malom djecom China, 18. lipnja 2015.
very nice resort

good view, helpful staff, close to see whale shark
9
power cut for 15mins, very nice resort will be back again!
Prijavi ovu recenziju
Mohd H. Solo putnici Malaysia, 24. svibnja 2015.
Location, room, view and food

View, spacious room & private balcony
6
Room was not ready at 2pm. Did not expect to have this situation especially many guest travel more than 100km away from Cebu city. Food ordered took more than 40min before being served.
Prijavi ovu recenziju
Felicia C. Solo putnici Singapore, 9. svibnja 2015.
Beautiful view

Stunning view, clean and large rooms. Staff were very helpful. Except for the Italian food, food was generally mediocre. Possibly due to limitations of food source.
7,7
Prijavi ovu recenziju
Arata T. Parovi Japan, 5. svibnja 2015.
satisfied

hospitality cleaness food
10
Prijavi ovu recenziju
Yi L. Parovi Singapore, 13. travnja 2015.
A peaceful resort with excellent service and view

View, service and location
8,7
Eden's view is fantastic.Balcony with full sea view and mountain. Nice infinity pool and food that is of reasonable price compared to my nxt resort. The pizza is tasty. Near to place to see whaleshark and tumalog falls. Both were interesting and beautiful. Their service was excellent. We reach there within 3hrs ride at 7am after our flight and it was not check in time, but the staff arranged resident room for us to rest first and provide us with drinks and towel until we can check in. I was still expecting to sit somewhr till check in time so this was greatly appreciated. We had two massage and the first one was very good. A few things that can be improved would be to get hairdryer and wifi in the room.
Prijavi ovu recenziju
Marilyn E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. ožujka 2015.
needs improvement

big room with TV, coffee/tea kettle, ref
6
Resort has potential. More friendly and proactive employees needed. Such a waste if they need to wait for customers to ask them for activities around the area. Spa services should be offered proactively to generate more business as there was nothing else to do in the resort. More clean up of the area and room condition necessary. Add a phone in the room and a rack for hanging wet clothes in the balcony. Add wifi connection in the rooms. More night lighting in the pathway. If these conditions were met, it will be much better.
Prijavi ovu recenziju
Faith R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. ožujka 2015.
Value for money with a superb comfort and service

The room, comfort and price
9,3
It is a totally relaxing experience that you don't have to pay much. You get more than what you pay. Although it's really far from the city but the travel was not an issue because of the beautiful scenery in every town that you pass by.
Prijavi ovu recenziju
Eucelyn S. Parovi Philippines, 15. veljače 2015.
Had a wonderful time at Eden

The place is great, the pool and the food excellent!
9,7
We had a wonderful time at Eden. The place is so serene with just the waves of the sea and the chirping of the birds you can hear. Eating by the pool overlooking the ocean is such a great experience. I always wanted to go back for a longer stay. Not to forget the food, its amazing! I dint mind how much I spent :-)
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Eden Resort Santander (Cebu)Eden Resort Santander (Cebu) - Obližnje atrakcijeEden Resort Santander (Cebu) - Obližnje atrakcijeEden Resort Santander (Cebu) - Obližnje atrakcijeEden Resort Santander (Cebu) - RestoranEden Resort Santander (Cebu) - Interijer hotelaEden Resort Santander (Cebu) - VrtEden Resort Santander (Cebu) - VrtEden Resort Santander (Cebu) - PlažaEden Resort Santander (Cebu) - PlažaEden Resort Santander (Cebu) - RestoranEden Resort Santander (Cebu) - PlažaEden Resort Santander (Cebu) - OkružjeEden Resort Santander (Cebu) - VrtEden Resort Santander (Cebu) - IgrališteEden Resort Santander (Cebu) - VrtEden Resort Santander (Cebu) - VrtEden Resort Santander (Cebu) - Sport i aktivnostiEden Resort Santander (Cebu) - Hrana i pićeEden Resort Santander (Cebu) - VrtEden Resort Santander (Cebu) - Sport i aktivnostiEden Resort Santander (Cebu) - VrtEden Resort Santander (Cebu) - VrtEden Resort Santander (Cebu) - PogledEden Resort Santander (Cebu) - RestoranEden Resort Santander (Cebu) - Hrana i pićeEden Resort Santander (Cebu) - RestoranEden Resort Santander (Cebu) - UlazEden Resort Santander (Cebu) - VrtEden Resort Santander (Cebu) - UlazEden Resort Santander (Cebu) - RestoranEden Resort Santander (Cebu) - Hrana i pićeEden Resort Santander (Cebu) - Hrana i pićeEden Resort Santander (Cebu) - VrtEden Resort Santander (Cebu) - Hrana i pićeEden Resort Santander (Cebu) - Hrana i pićeEden Resort Santander (Cebu) - Sport i aktivnostiEden Resort Santander (Cebu) - Rekreacijski sadržajiEden Resort Santander (Cebu) - PogledEden Resort Santander (Cebu) - BazenEden Resort Santander (Cebu) - RestoranEden Resort Santander (Cebu) - BazenEden Resort Santander (Cebu) - Spa centarEden Resort Santander (Cebu) - BazenEden Resort Santander (Cebu) - Spa centarEden Resort Santander (Cebu) - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02