Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Edinburgh Gallery Bed & Breakfast

211 Macquarie Street, Hobart grad, Hobart, Australija 7000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Igralište za golf Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska soba Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Interijer hotela
Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Interijer hotela
Mjesto: Hobart grad

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 133recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,1
Recenzije gostiju napisali su naši korisnici nakon njihova boravka u Edinburgh Gallery Bed & Breakfast.
Sve recenzije (133)
Francis L. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 31. ožujka 2014.
reasonable value for money

location, good staff, clean
8
fine
Annette C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 16. ožujka 2014.
great accommodation

very clean comfortable beds and friendly host
8
I can highly recommend this bed & breakfast,It is agreat place and very affordable for famiies or indivual travellers alike.Would stay there again.There was ample breakfast supplies and choices available lovely hot showers and shared facilities not a problem.
Michael J. Solo putnici Canada, 16. ožujka 2014.
Generally speaking good.

Quiet, Good Breakfast, Clean Room
6
Generally good. The only complaint that I would have is that my room was not cleaned/refreshed after the 1st night of my stay. I would have expected this to have been the case. In addition I would have expected that my towels would have been replaced and the soup/shampoos refreshed.
Daigo A. Poslovni putnici Japan, 5. ožujka 2014.
Value for Money

Internet,Location,Parking
6
No reception staff was there when I arrive and Key was left on the reception table. It was ok to me but some people might have problem with it especially no English speaker. Internet was good enough and room is ok just for stay.
Abhi M. Obitelji sa malom djecom Australia, 3. ožujka 2014.
Fantastic

Location, Clean, Friendly Staff
8
very Nice.......................................................................................
Gillian N. Solo putnici Kenya, 6. veljače 2014.
Never to return!!!

queit neighbourhood
4
The first thing that welcomes you at the entrance is a boxful of cigarette butts!! I also had the bad feeling that my bedding was not clean. ! This is a backpacker std accomodation with the only benefit of having your own room.
Lisa S. Parovi United States of America, 4. veljače 2014.
Decent

Close to main sights
7
Naureen T. Solo putnici Australia, 18. siječnja 2014.
Concerned about saftey, as the windows were unable

Loctatin and parking
5,7
The windows in my room were painted shut and I believe other rooms had the same problem. No fresh air or airconditioning was available. In case of fire this is a very serious issue.
Dean R. Parovi United Kingdom, 9. siječnja 2014.
Comfortable and relaxing

Location, Cleanliness & Friendly staff
8,7
Nigel P. Solo putnici United Kingdom, 30. prosinca 2013.
A pleasant short stay at a small intimate hotel

Good value, comfortable and well-located
7,7
A pleasant short stay in a large well-appointed room. The hotel was quiet, but located only a few minuted walk from the central area of Hobart. plenty of good pubs and restaurants and the harbour area nearby.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Edinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Eksterijer hotelaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Igralište za golfEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Gostinjska sobaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Interijer hotelaEdinburgh Gallery Bed & Breakfast Hobart - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A03