ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

EGI Resort and Hotel

Looc, Maribago, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

EGI Resort and Hotel Cebu - Recepcija EGI Resort and Hotel Cebu - Bazen EGI Resort and Hotel Cebu - Eksterijer hotela EGI Resort and Hotel Cebu - Plaža EGI Resort and Hotel Cebu - Eksterijer hotela EGI Resort and Hotel Cebu - Sadržaji EGI Resort and Hotel Cebu - Restoran EGI Resort and Hotel Cebu - Bazen EGI Resort and Hotel Cebu - Sadržaji EGI Resort and Hotel Cebu - Okružje EGI Resort and Hotel Cebu - Okružje
Područje Otok Mactan Broj soba: 171

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 338recenzija

Vrijednost za novac:
6,3
Lokacija
6,6
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (338)
Razvrstati po:
Krian O. Grupe Philippines, 24. kolovoza 2014.
nice staff

room, pool, staff
7,7
It was good
Greg W. Solo putnici Australia, 7. kolovoza 2014.
Big improvement since last stay 12 months ago

location, relaxation, great staff
7
Big improvement this time around! The staff and hotel have improved vastly since I last stayed there. But when I went to the condos for a week, I was disappointed with leaking taps, no tv working, and chairs that were falling apart! Seriously if you want more travellers to stay in the condos money needs to be spent on making it more welcoming.
Obitelji sa malom djecom 20. srpnja 2014.
Great hotel for family and friends

Water sports available, great swimming pool and friendly staff..
10
My family and the kids was so enjoy during our stay in EGI Resort, we are looking forward to stay there again soon.
Lorena E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 6. srpnja 2014.
the best!

beautiful, friendly staff, happy cherished my memries with my daughter
8
The best experience for me and my daughter. Staff are very accomodating
Jocelyn I. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 5. srpnja 2014.
good

near beach,far from crowded place, solemn
7,3
Kaare F. Obitelji sa malom djecom Norway, 15. lipnja 2014.
Was fun and relaxing

Good Location, friendly staff, nice beach
6,7
It was all in all great, with a lot of water activities.
Terry C. Parovi Australia, 8. lipnja 2014.
not happy, the air conditioner to small

clean great pools and view
5,7
Nice place but the lack of cool room spoiled our stay, the WiFi was not working.
Steven L. Parovi Australia, 6. lipnja 2014.
Staff are good hotel is dated and basic but clean

The pool area it's good to relax The location Easy to get about from there But nothing to see in mactan
5,7
Was ok stayed there before food is ok breakfast is good view ( ocean room view ) is very good It's clean and there is other places to eat near buy
Archimedes V. Poslovni putnici Philippines, 13. svibnja 2014.
relaxing and stress free

quiet rooms, nice ocean view and near the airport
5,7
good, room is clean and the ocean view is great
John H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 1. svibnja 2014.
CHEAP AND CHEARFULL

close to were i wanted to be
8,7
cheap and chearfull

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

EGI Resort and Hotel CebuEGI Resort and Hotel Cebu - RecepcijaEGI Resort and Hotel Cebu - BazenEGI Resort and Hotel Cebu - Eksterijer hotelaEGI Resort and Hotel Cebu - PlažaEGI Resort and Hotel Cebu - Eksterijer hotelaEGI Resort and Hotel Cebu - SadržajiEGI Resort and Hotel Cebu - RestoranEGI Resort and Hotel Cebu - BazenEGI Resort and Hotel Cebu - SadržajiEGI Resort and Hotel Cebu - OkružjeEGI Resort and Hotel Cebu - Okružje


AS-AGWEB-3C06