ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

EGI Resort and Hotel

Looc, Maribago, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

EGI Resort and Hotel Cebu - Recepcija EGI Resort and Hotel Cebu - Bazen EGI Resort and Hotel Cebu - Eksterijer hotela EGI Resort and Hotel Cebu - Plaža EGI Resort and Hotel Cebu - Eksterijer hotela EGI Resort and Hotel Cebu - Sadržaji EGI Resort and Hotel Cebu - Restoran EGI Resort and Hotel Cebu - Bazen EGI Resort and Hotel Cebu - Sadržaji EGI Resort and Hotel Cebu - Okružje EGI Resort and Hotel Cebu - Okružje
Područje Otok Mactan Broj soba: 171

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 326recenzija

Vrijednost za novac:
6,3
Lokacija
6,6
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (326)
Razvrstati po:
Obitelji sa malom djecom 20. srpnja 2014.
Great hotel for family and friends

Water sports available, great swimming pool and friendly staff..
10
My family and the kids was so enjoy during our stay in EGI Resort, we are looking forward to stay there again soon.
Lorena E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 6. srpnja 2014.
the best!

beautiful, friendly staff, happy cherished my memries with my daughter
8
The best experience for me and my daughter. Staff are very accomodating
Kaare F. Grupe Norway, 15. lipnja 2014.
Was fun and relaxing

Good Location, friendly staff, nice beach
6,7
It was all in all great, with a lot of water activities.
Terry C. Parovi Australia, 8. lipnja 2014.
not happy, the air conditioner to small

clean great pools and view
5,7
Nice place but the lack of cool room spoiled our stay, the WiFi was not working.
Steven L. Grupe Australia, 6. lipnja 2014.
Staff are good hotel is dated and basic but clean

The pool area it's good to relax The location Easy to get about from there But nothing to see in mactan
5,7
Was ok stayed there before food is ok breakfast is good view ( ocean room view ) is very good It's clean and there is other places to eat near buy
Archimedes V. Poslovni putnici Philippines, 13. svibnja 2014.
relaxing and stress free

quiet rooms, nice ocean view and near the airport
5,7
good, room is clean and the ocean view is great
John H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 1. svibnja 2014.
CHEAP AND CHEARFULL

close to were i wanted to be
8,7
cheap and chearfull
Stuart I. Solo putnici Australia, 27. travnja 2014.
This hotel is reasonable for the price

The setting is nice, having breakfast outdoors on the terrace was very relaxing and the wait staff were very attentive
6,7
My stay at this hotel was reasonably good, the hotel does need some maintenance but for the cost was excellent value. The staff were very helpful and friendly.
Hans B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. travnja 2014.
nice pool..nice and big rooms, clean bathrooms

big rooms, clean bathrooms, nice pools
9
beach was small but ok...anyway, the kids enjoyed our stay
Aaron S. Obitelji sa malom djecom United States of America, 30. ožujka 2014.
very peaceful resort

i like the swimming pools, quietness and friendly staff
8,3
my stay was very good and peaceful at this hotel with a nice staff and good service

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

EGI Resort and Hotel CebuEGI Resort and Hotel Cebu - RecepcijaEGI Resort and Hotel Cebu - BazenEGI Resort and Hotel Cebu - Eksterijer hotelaEGI Resort and Hotel Cebu - PlažaEGI Resort and Hotel Cebu - Eksterijer hotelaEGI Resort and Hotel Cebu - SadržajiEGI Resort and Hotel Cebu - RestoranEGI Resort and Hotel Cebu - BazenEGI Resort and Hotel Cebu - SadržajiEGI Resort and Hotel Cebu - OkružjeEGI Resort and Hotel Cebu - Okružje


AS-AGWEB-3B04