Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 236recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (236)
Razvrstati po:
Tiurma R. Poslovni putnici Indonesia, 24. studenog 2015.
clean

clean and kindly
6,7
i was confused to find the hotel, because name of this hotel not appear on road for new comer like me must be difficult to get. all things of inside room, mostly too old style but clean and air conditioner too cold. overall good and good location after get this hotel
Prijavi ovu recenziju
Putu M. Parovi United States of America, 20. studenog 2015.
Awsome place felt like home away from home

The staff and clenliness and the breakfastbuffet
10
Awsome stay willchoose over any other major hotels
Prijavi ovu recenziju
Hafizhah H. Poslovni putnici Indonesia, 13. listopada 2015.
Nice ,,, value money ,,

Value money ,,, good food ,, nice staff
7,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Vivi A. Parovi Indonesia, 8. listopada 2015.
I will come back again for next trip..

1. Good facilities, 2.comfort room, 3.good price
7,3
2days
Prijavi ovu recenziju
Mohd S. Solo putnici Malaysia, 18. rujna 2015.
Comfortable,clean,beautiful

Old but beautiful with arrangemnt,clean,traditional deco but beautiful and briliant idea
8
Ok nice,comfortable But wifi signal at room - very poor All staff ok friendly but at cafe - less
Prijavi ovu recenziju
Renganathan M. Solo putnici Singapore, 26. kolovoza 2015.
Pleasant Stay

Food, Location, Free Airport transfer
8,3
The staff were were friendly and helpful. The restaurant was open for 24 hours. It is value for money
Prijavi ovu recenziju
Mun J. Solo putnici Malaysia, 28. svibnja 2015.
Nice stay

Friendly staff, big room
6
Elmi Hotel is an old style hotel but it is quite well kept and clean. Room was big but insulation not great as I could hear the loud traffic outside. Friendly and helpful staff. Breakfast was fine. Not far from Plaza Tunjungan.
Prijavi ovu recenziju
Stefanus S. Parovi Indonesia, 21. svibnja 2015.
Classic Look with Warm Location

Durablity, Easy Cite, and Possible to find for Newcomers
7,3
Staying 1 Night as Transit Hotel.
Prijavi ovu recenziju
Boedi C. Poslovni putnici Indonesia, 20. svibnja 2015.
Location, Food, Staff were valuable.

Location, Food, Staff
7
So far so good.
Prijavi ovu recenziju
Sabariah S. Poslovni putnici Singapore, 28. travnja 2015.
Value for Money

comfortable bed, big room, friendly staff
6
It has been a plesant stay. I enjoyed it
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Elmi Hotel SurabayaElmi Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02