Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 242recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (242)
Razvrstati po:
Bambang R. Parovi Indonesia, 3. travnja 2016.
The Hotel is under renovation
5
because the hotel is still in renovation, some facilites and feature is not satisfying. There are no clearly sign guidance, sometime we lost, and go to the wrong direction. But the location is in central area, so its not hard to go other places
Hafizhah H. Poslovni putnici Indonesia, 12. veljače 2016.
Value money ,,, good breakfast ,,,

There is bath tub fot 3 star hotel
7,3
Great ,,
Tiurma R. Poslovni putnici Indonesia, 24. studenog 2015.
clean

clean and kindly
6,7
i was confused to find the hotel, because name of this hotel not appear on road for new comer like me must be difficult to get. all things of inside room, mostly too old style but clean and air conditioner too cold. overall good and good location after get this hotel
Putu M. Parovi United States of America, 20. studenog 2015.
Awsome place felt like home away from home

The staff and clenliness and the breakfastbuffet
10
Awsome stay willchoose over any other major hotels
Hafizhah H. Poslovni putnici Indonesia, 13. listopada 2015.
Nice ,,, value money ,,

Value money ,,, good food ,, nice staff
7,3
Good
Vivi A. Parovi Indonesia, 8. listopada 2015.
I will come back again for next trip..

1. Good facilities, 2.comfort room, 3.good price
7,3
2days
Mohd S. Solo putnici Malaysia, 18. rujna 2015.
Comfortable,clean,beautiful

Old but beautiful with arrangemnt,clean,traditional deco but beautiful and briliant idea
8
Ok nice,comfortable But wifi signal at room - very poor All staff ok friendly but at cafe - less
Renganathan M. Solo putnici Singapore, 26. kolovoza 2015.
Pleasant Stay

Food, Location, Free Airport transfer
8,3
The staff were were friendly and helpful. The restaurant was open for 24 hours. It is value for money
Supriatin N. Poslovni putnici Indonesia, 25. lipnja 2015.
nice staff and cleqnliness and the breakfast
5,3
-
Supriatin N. Poslovni putnici Indonesia, 24. lipnja 2015.
nice staff and cleanliness and the breakfast
5,3
-
1 od 1 recenzija
Elmi Hotel SurabayaElmi Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02