ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Soba za sastanke Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Eksterijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 140
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 201recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (201)
Razvrstati po:
Yudianto T. Poslovni putnici Indonesia, 27. listopada 2014.
Very nostalgic environment ...

Music, Food & Location
7
Standard old Hotel ... but have memorable good food & music lounge
Meilian L. Obitelji sa malom djecom Fiji, 23. rujna 2014.
good

good location, good food and friendly staffs
7,7
Ros H. Parovi Australia, 1. rujna 2014.
Great Hotel

24 hour restaurant, fast check in and check out, well appointed
9,3
This is a great hotel with everything you could want plus good staff who offered excellent service. The only thing we found lacking was a room safe but as we were just staying overnight, this was not a problem. They offered a safety deposit place at the front desk though. We ate at the restaurant and the food was good - and the restaurant runs 24 hours.
Oscar I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. srpnja 2014.
Clean, comfortable, attentive staff

Location, cleanliness, helpful and friendly staff
9
Don't be fooled by looks. Yes, this is an old hotel, but everything are very well maintained. Very clean, comfortable bed, 60 TV channel, staff always answer promptly to your needs. Location just a few blocks from Tunjungan Plaza. Breakfast surprisingly tasty. Just a suggestion for the management, maybe they can install some air freshener system in the lobby to give better impression. In short, a very satisfying stay.
Robyn H. Parovi Australia, 24. srpnja 2014.
Adventure holiday

Room / clean with lots of extras and the staff and great pool and location
10
Excellent would recommend to all our family and friends in Australia You will not be sorry you stay here 10/10. Well done Elmi and the best pool
Len L. Parovi Australia, 20. srpnja 2014.
Great Swimming Pool

Friendly staff,food and swimming pool
10
Will be going back
Robyn H. Parovi Australia, 20. srpnja 2014.
I would give Elmi a 9 out of 10 Excellent hotel

Room staff pool everything One of the best hotels we have stayed in
9,7
Excellent Room old but very clean has ex bed pillows tub TV , cable Great huge pool Excellent reception staff You won't be sorry if you stay hete
Freddy A. Solo putnici Australia, 15. srpnja 2014.
Old player. Love the fact it is best kept secret.

Location. Pool and food
7,3
Relaxing and no fuss. Restaurant serving local food with great price. Pool is excellent with full exposure to sun. Hotel location is great. Say no more.
Jbp S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. lipnja 2014.
good

clean, location, staff
8
good
Kusman Y. Solo putnici Indonesia, 15. lipnja 2014.
Classic Hotel

Centrally located, clean room and classic
5,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Elmi Hotel SurabayaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Soba za sastankeElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C01