ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Soba za sastanke Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Eksterijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 140
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 196recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (196)
Razvrstati po:
Oscar I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. srpnja 2014.
Clean, comfortable, attentive staff

Location, cleanliness, helpful and friendly staff
9
Don't be fooled by looks. Yes, this is an old hotel, but everything are very well maintained. Very clean, comfortable bed, 60 TV channel, staff always answer promptly to your needs. Location just a few blocks from Tunjungan Plaza. Breakfast surprisingly tasty. Just a suggestion for the management, maybe they can install some air freshener system in the lobby to give better impression. In short, a very satisfying stay.
Robyn H. Parovi Australia, 24. srpnja 2014.
Adventure holiday

Room / clean with lots of extras and the staff and great pool and location
10
Excellent would recommend to all our family and friends in Australia You will not be sorry you stay here 10/10. Well done Elmi and the best pool
Len L. Parovi Australia, 20. srpnja 2014.
Great Swimming Pool

Friendly staff,food and swimming pool
10
Will be going back
Robyn H. Parovi Australia, 20. srpnja 2014.
I would give Elmi a 9 out of 10 Excellent hotel

Room staff pool everything One of the best hotels we have stayed in
9,7
Excellent Room old but very clean has ex bed pillows tub TV , cable Great huge pool Excellent reception staff You won't be sorry if you stay hete
Freddy A. Solo putnici Australia, 15. srpnja 2014.
Old player. Love the fact it is best kept secret.

Location. Pool and food
7,3
Relaxing and no fuss. Restaurant serving local food with great price. Pool is excellent with full exposure to sun. Hotel location is great. Say no more.
Jbp S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. lipnja 2014.
good

clean, location, staff
8
good
Kusman Y. Solo putnici Indonesia, 15. lipnja 2014.
Classic Hotel

Centrally located, clean room and classic
5,7
Dennis M. Parovi United States of America, 27. travnja 2014.
Efficient, pleasant.

I chose the hotel for the location. The room was nicely furnished, with lots of TV channels.
8
Very nice stay, efficient staff, pretty good breakfast buffet. The room had nice, tasteful furnishings and wall-length windows, with a view. Oddly, the bathroom seemed to have no electrical outlet, otherwise it was quite nice. I like the larger-screen TV with very many channels.
Ashok K. Poslovni putnici India, 15. travnja 2014.
My Stay was good , Hotel Staff are very suportive

Hotel Staf and Resturant for good food
4,3
overall It was good
Peter S. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 22. siječnja 2014.
Ticked all the boxes. Restaurant sublime

Food, location, value
9,3
A great hotel in the centre of the city with fantastic food and excellent, friendly service. Great value for money as well.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Elmi Hotel SurabayaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Soba za sastankeElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A08