Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Soba za sastanke Elmi Hotel Surabaya - Pub/salon Elmi Hotel Surabaya - Bife Elmi Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Elmi Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Elmi Hotel Surabaya - Recepcija Elmi Hotel Surabaya - Soba za sastanke Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Soba za sastanke Elmi Hotel Surabaya - Soba za sastanke Elmi Hotel Surabaya - Posao Centar Elmi Hotel Surabaya - Kafić Elmi Hotel Surabaya - Kafić Elmi Hotel Surabaya - Trgovine Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Apartman Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Apartman Elmi Hotel Surabaya - Dvorana za fitness
Mjesto: Surabaya Centar Broj soba: 140
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 182recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (182)
Ashok K. Poslovni putnici India, 15. travnja 2014.
My Stay was good , Hotel Staff are very suportive

Hotel Staf and Resturant for good food
4,3
overall It was good
Peter S. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 22. siječnja 2014.
Ticked all the boxes. Restaurant sublime

Food, location, value
9,3
A great hotel in the centre of the city with fantastic food and excellent, friendly service. Great value for money as well.
Gianluca P. Poslovni putnici France, 16. siječnja 2014.
Central location, not the best but.. ok!

Central location, cheap, breakfsat is ok.
7,3
Just one night there for business, the hotel is a bit old fashioned and the rooms should be renewed. it's clean though and acceptable for the price you pay.
David S. Poslovni putnici Indonesia, 14. siječnja 2014.
Good but not great

Close to local restaurants, Close to Mall, Comfort room
6
Good, the room is comfortable and I can enjoy the night. Wi-fi is ok and swimming pool is ok. Old hotel, I think a bit overpriced. If I had money to stay at this hotel I'd better go to other hotel.
Tjandra S. Poslovni putnici Indonesia, 29. studenog 2013.
Old Hotel but Clean

It is an old hotel, but it is maintain properly, and located centrally. Don't miss the gamelan performance between 17.30 to 19.30.
7,3
It a pleasant hotel to stay, although it is an old hotel, the room is clean. But in the restaurant, you might be bother with some smokers.
Fahnia C. Poslovni putnici Indonesia, 8. studenog 2013.
old building, but still nice..

nice, old building, cozy
7
cozy, old hotel with nice service, i also use the gym in this hotel, hotel with green environment
Hany A. Poslovni putnici Indonesia, 11. listopada 2013.
Good Location and Great Quality

Lovely Romm, Friendly Staff and Good breakfast
9
Aris I. Poslovni putnici Indonesia, 17. rujna 2013.
just OK

have conference room
5,7
It just OK. Quite old hotel but OK. close to big mall Tunjungan Plaza. Dinner with good food live music, but i was just to tired to enjoy it. Nice staff and friendly. I had an event in the hotel, i think the conference room was too small and the voice of the next room was penetrated to our room.
Robert K. Solo putnici United States of America, 10. srpnja 2013.
Older Hotel, but excellently maintained

Central Location, clean rooms, friendly staff
7
Stay was fine, overall good staff, 24 hour coffee shop that served beer during Rahmadan
David E. Grupe United States of America, 10. srpnja 2013.
Good location, close to shopping

clean room comfortabel bed and good food
8,3
Stay was uneventful. Enjoyed the staff however, it was Ramadan so, not too much to do.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Elmi Hotel SurabayaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - Soba za sastankeElmi Hotel Surabaya - Pub/salonElmi Hotel Surabaya - BifeElmi Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessElmi Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessElmi Hotel Surabaya - RecepcijaElmi Hotel Surabaya - Soba za sastankeElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - Soba za sastankeElmi Hotel Surabaya - Soba za sastankeElmi Hotel Surabaya - Posao CentarElmi Hotel Surabaya - KafićElmi Hotel Surabaya - KafićElmi Hotel Surabaya - TrgovineElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - ApartmanElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - ApartmanElmi Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessElmi Hotel Surabaya - RecepcijaElmi Hotel Surabaya - Soba za sastankeElmi Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessElmi Hotel Surabaya - RestoranElmi Hotel Surabaya - ApartmanElmi Hotel Surabaya - ApartmanElmi Hotel Surabaya - Bazen


AS-AGWEB-3C05