Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Soba za sastanke Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Eksterijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 140
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 228recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (228)
Razvrstati po:
Renganathan M. Solo putnici Singapore, 26. kolovoza 2015.
Pleasant Stay

Food, Location, Free Airport transfer
8,3
The staff were were friendly and helpful. The restaurant was open for 24 hours. It is value for money
Prijavi ovu recenziju
Mun J. Solo putnici Malaysia, 28. svibnja 2015.
Nice stay

Friendly staff, big room
6
Elmi Hotel is an old style hotel but it is quite well kept and clean. Room was big but insulation not great as I could hear the loud traffic outside. Friendly and helpful staff. Breakfast was fine. Not far from Plaza Tunjungan.
Prijavi ovu recenziju
Stefanus S. Parovi Indonesia, 21. svibnja 2015.
Classic Look with Warm Location

Durablity, Easy Cite, and Possible to find for Newcomers
7,3
Staying 1 Night as Transit Hotel.
Prijavi ovu recenziju
Boedi C. Poslovni putnici Indonesia, 20. svibnja 2015.
Location, Food, Staff were valuable.

Location, Food, Staff
7
So far so good.
Prijavi ovu recenziju
Sabariah S. Poslovni putnici Singapore, 28. travnja 2015.
Value for Money

comfortable bed, big room, friendly staff
6
It has been a plesant stay. I enjoyed it
Prijavi ovu recenziju
Nor H. Grupe Singapore, 10. travnja 2015.
Very friendly staff

Nice Food, Big Swimming pool and Comfortable bed
8,7
Satisfied with the room. Friendly staff that great you with smile and will assist you with whatever question asked. Best thing is buffet Breakfast change everyday so you wont see same dish again and again. Overall this hotel good and will come back to same hotel if i were to visit surabaya again. Thumbs up to staff in elmi hotel!!
Prijavi ovu recenziju
Deddy S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 7. travnja 2015.
Nice

Food, service n quite
8
Nice n friendly
Prijavi ovu recenziju
Nur H. Parovi Singapore, 5. travnja 2015.
An enjoyable stay

clean, good customer service and central location
9
Enjoyable stay at Elmi, with a clean and comfortable room facilities and decent breakfast spread. Staff was helpful with directions and in booking the Mt Bromo tour although it was a last min request. It has an ideal location, with Tunjungan Plaza just a 5 min taxi ride/10 mins walk.
Prijavi ovu recenziju
Frans D. Solo putnici Netherlands, 2. veljače 2015.
Excellent hotel

Location, service, shower
9,3
This hotel was chosen for its location close to train station. Free shuttle to airport, railroad station and nearby mall, but at limited times. Great place to stay with very good service and outstanding bathroom facilities.
Prijavi ovu recenziju
Henri S. Obitelji sa malom djecom Australia, 27. prosinca 2014.
Old and Tired Hotel

Staff, Pool
5,7
Stayed for a night after reading Agoda's users reviews about the great Indonesian breakfast the hotel offered. Brought guests from overseas and have been braging about the hotel's breakfast to them. We were disappointed with the hotel. The beds were springy, the hot water didn't work and breakfast was just okay. However, the staff were friendly, attentive and helpful. I mentioned to one of the staff about the springy bed and the hot water's problems. Within 10 minutes, another staff came to our rooms and tried to solve the problems.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Elmi Hotel SurabayaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Soba za sastankeElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07