Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Elmi Hotel

Jl. Panglima Sudirman 42 - 44, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Kupaonica Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Soba za sastanke Elmi Hotel Surabaya - Gostinjska soba Elmi Hotel Surabaya - Eksterijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 140
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 188recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (188)
Razvrstati po:
Jbp S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. lipnja 2014.
good

clean, location, staff
8
good
Kusman Y. Grupe Indonesia, 15. lipnja 2014.
Classic Hotel

Centrally located, clean room and classic
5,7
Dennis M. Parovi United States of America, 27. travnja 2014.
Efficient, pleasant.

I chose the hotel for the location. The room was nicely furnished, with lots of TV channels.
8
Very nice stay, efficient staff, pretty good breakfast buffet. The room had nice, tasteful furnishings and wall-length windows, with a view. Oddly, the bathroom seemed to have no electrical outlet, otherwise it was quite nice. I like the larger-screen TV with very many channels.
Ashok K. Poslovni putnici India, 15. travnja 2014.
My Stay was good , Hotel Staff are very suportive

Hotel Staf and Resturant for good food
4,3
overall It was good
Peter S. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 22. siječnja 2014.
Ticked all the boxes. Restaurant sublime

Food, location, value
9,3
A great hotel in the centre of the city with fantastic food and excellent, friendly service. Great value for money as well.
Gianluca P. Poslovni putnici France, 16. siječnja 2014.
Central location, not the best but.. ok!

Central location, cheap, breakfsat is ok.
7,3
Just one night there for business, the hotel is a bit old fashioned and the rooms should be renewed. it's clean though and acceptable for the price you pay.
David S. Poslovni putnici Indonesia, 14. siječnja 2014.
Good but not great

Close to local restaurants, Close to Mall, Comfort room
6
Good, the room is comfortable and I can enjoy the night. Wi-fi is ok and swimming pool is ok. Old hotel, I think a bit overpriced. If I had money to stay at this hotel I'd better go to other hotel.
Tjandra S. Poslovni putnici Indonesia, 29. studenog 2013.
Old Hotel but Clean

It is an old hotel, but it is maintain properly, and located centrally. Don't miss the gamelan performance between 17.30 to 19.30.
7,3
It a pleasant hotel to stay, although it is an old hotel, the room is clean. But in the restaurant, you might be bother with some smokers.
Fahnia C. Poslovni putnici Indonesia, 8. studenog 2013.
old building, but still nice..

nice, old building, cozy
7
cozy, old hotel with nice service, i also use the gym in this hotel, hotel with green environment
Hany A. Poslovni putnici Indonesia, 11. listopada 2013.
Good Location and Great Quality

Lovely Romm, Friendly Staff and Good breakfast
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Elmi Hotel SurabayaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - KupaonicaElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Soba za sastankeElmi Hotel Surabaya - Gostinjska sobaElmi Hotel Surabaya - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A02