Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Emerald Garden Hotel

Jalan Kolonel Laut Yos Sudarso No.1, Medan Petisah, Medan, Indonezija 20235

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 155recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (155)
Razvrstati po:
Astri P. Parovi Indonesia, 25. travnja 2016.
Its quite good
5
Everything is fine
Prijavi ovu recenziju
Dato V. Parovi Malaysia, 23. travnja 2016.
BEST in Medan
5,3
I had a pleasant surprise when I checked in late. The staff were very warm and welcoming. The room was perfectly clean with good view. Love to go again.
Prijavi ovu recenziju
Gusranda T. Grupe Indonesia, 3. travnja 2016.
One of the Best Hotels for Staycation in Medan
4,7
I and my friends had a staycation for weekend. We checked in on Saturday and they had an express check in. The facilities were good, swimming pool and car park for example. The breakfast was awesome, but unfortunately the dimsum was out of stock and they didn't refill the dimsum buffet but overall it's awesome with many choices of meals like Indonesian food and western food for breakfast. The check out process was too long but it's okay because the hotel was really value for money.
Prijavi ovu recenziju
Arya Y. Solo putnici Indonesia, 27. ožujka 2016.
Good

Bed, room, breakfast
8
Prijavi ovu recenziju
Wandy S. Poslovni putnici Indonesia, 11. ožujka 2016.
is it renovated ???

location,pool, nothing
6,3
it was terrible..the air co doesn't work at all..i have complained about it..they tried to fix it...but it doesn't work at all
Prijavi ovu recenziju
Wai K. Solo putnici Singapore, 16. veljače 2016.
Intenet Connection can be improved
6
Overall good stay but poor internet connection. Need to go outside of room to connect to Internet.
Prijavi ovu recenziju
Aditya N. Poslovni putnici Indonesia, 6. veljače 2016.
comfort place in the middle of medan

comfort, friendly and nice
8,3
Prijavi ovu recenziju
Jeni L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 16. siječnja 2016.
So so

Location good but old hotel
6
Just so so
Prijavi ovu recenziju
Jessica C. Grupe Indonesia, 1. siječnja 2016.
good hotel. not bad

locarion, staff, room
8
Pleasant. I find nothing to complain. All good. Worth it.
Prijavi ovu recenziju
Christina R. Poslovni putnici Indonesia, 16. prosinca 2015.
GOOD LOCATION, DISAPPOINTED BREAKFAST

Location, Clean, Big room
7
First impression, the hotel was nice and okay. The room is big and comfort. Unfortunately, I was disappointed with the breakfast. I come down to the restaurant at 07.30. The breakfast is from 06.00 to 10.00 am but the food are not complete provided by the hotel. The staff said that they are running out of the food. Some available food are not refilled immediately. The staff in the restaurant was impolite to answer my question. Seriously, do not expect too much for the breakfast!!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Emerald Garden Hotel MedanEmerald Garden Hotel Medan - Soba za sastankeEmerald Garden Hotel Medan - Plesna dvoranaEmerald Garden Hotel Medan - KupaonicaEmerald Garden Hotel Medan - SadržajiEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Plesna dvoranaEmerald Garden Hotel Medan - SadržajiEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - RestoranEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - RestoranEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Luksuzni salonEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04