Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Emerald Garden Hotel

Jalan Kolonel Laut Yos Sudarso No.1, Medan Petisah, Medan, Indonezija 20235 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Emerald Garden Hotel Medan - Soba za sastanke Emerald Garden Hotel Medan - Plesna dvorana Emerald Garden Hotel Medan - Kupaonica Emerald Garden Hotel Medan - Sadržaji Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Plesna dvorana Emerald Garden Hotel Medan - Sadržaji Emerald Garden Hotel Medan - Predvorje Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Restoran Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Restoran Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba
Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Predvorje Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Predvorje Emerald Garden Hotel Medan - Luksuzni salon Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba
Područje Medan Petisah Broj soba: 158

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 145recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (145)
Razvrstati po:
Jeni L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 16. siječnja 2016.
So so

Location good but old hotel
6
Just so so
Prijavi ovu recenziju
Christina R. Poslovni putnici Indonesia, 16. prosinca 2015.
GOOD LOCATION, DISAPPOINTED BREAKFAST

Location, Clean, Big room
7
First impression, the hotel was nice and okay. The room is big and comfort. Unfortunately, I was disappointed with the breakfast. I come down to the restaurant at 07.30. The breakfast is from 06.00 to 10.00 am but the food are not complete provided by the hotel. The staff said that they are running out of the food. Some available food are not refilled immediately. The staff in the restaurant was impolite to answer my question. Seriously, do not expect too much for the breakfast!!
Prijavi ovu recenziju
Muhammad B. Solo putnici Malaysia, 6. prosinca 2015.
Short stay

Room, staff, karoeke
7
Good
Prijavi ovu recenziju
James T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. studenog 2015.
good room but quite far

room
7,7
the room was big and spacious. very helpfful and polite staffs. the only problems is the hotel surrouding hardly to get any food staffs, the only choice u have is a 24 hour cafe in front of hotel.
Prijavi ovu recenziju
Yuen K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. srpnja 2015.
WORTH FOR WHAT I PAID

FRIENDLY & HELPFUL STAFFS / CLEAN AND TIDY ROOM / FOOD IS OK
9,3
I DEFINITELY WILL RETURN TO THIS HOTEL, VERY SATISFIED WITH OUR STAY THERE.
Prijavi ovu recenziju
Yoke P. Poslovni putnici Singapore, 10. lipnja 2015.
Not a 4 star hotel.

Location,
5,7
No Good.
Prijavi ovu recenziju
Ervin H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. svibnja 2015.
the bed mattress not comfortable to sleep

food, hospitality and price
7
Prijavi ovu recenziju
Herman H. Poslovni putnici Indonesia, 28. svibnja 2015.
Fantastic Service and Well Run

Comfortable, New Renovated , Recommended
10
We spent the night at emerald garden hotel medan in a superior room. The room was large and king size bed was very comfortable. The hotel is fairly new renovated., so everthing looks fresh and shinny. The buffet breakfastoffers a wide selection and delicious choice. i wouldn't hesitate to recommend this hotelto others travellers. i thought that it offered great value for money
Prijavi ovu recenziju
Juli Y. Parovi Indonesia, 22. travnja 2015.
Perfect Location, Comfy Room, Friendy Staff

Value for Money, Centrally Located, Comfortable Rooms
10
The location is good The satffs are responsive to our needs and definitley will stay here again. Everything was excellent!!Very pleasant experience. Recommended!!!
Prijavi ovu recenziju
Fitri S. Solo putnici Indonesia, 31. ožujka 2015.
Hidden Gem

*Nice Interior,Room Comfort,Staff Friendliness
10
It's through my friend's recommendation that i decided to stay at this hotel. It's located very near to train station, takes like 5min. The room was very nice, spacious and very comfortable. The staff were very friendly all around. Excellent stay with good foods and value for money. Do try out their chinese ala carte and dimsum at the palace restaurant, surprisingly good.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Emerald Garden Hotel MedanEmerald Garden Hotel Medan - Soba za sastankeEmerald Garden Hotel Medan - Plesna dvoranaEmerald Garden Hotel Medan - KupaonicaEmerald Garden Hotel Medan - SadržajiEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Plesna dvoranaEmerald Garden Hotel Medan - SadržajiEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - RestoranEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - RestoranEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Luksuzni salonEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04