Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Emerald Garden Hotel

Jalan Kolonel Laut Yos Sudarso No.1, Medan Petisah, Medan, Indonezija 20235

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 157recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (157)
Razvrstati po:
Riady S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. svibnja 2016.
average
4,3
lack of signboard
Soebiakto L. Poslovni putnici Indonesia, 12. svibnja 2016.
Good Hotel
6
Easy access
Astri P. Parovi Indonesia, 25. travnja 2016.
Its quite good
5
Everything is fine
Dato V. Parovi Malaysia, 23. travnja 2016.
BEST in Medan
5,3
I had a pleasant surprise when I checked in late. The staff were very warm and welcoming. The room was perfectly clean with good view. Love to go again.
Gusranda T. Grupe Indonesia, 3. travnja 2016.
One of the Best Hotels for Staycation in Medan
4,7
I and my friends had a staycation for weekend. We checked in on Saturday and they had an express check in. The facilities were good, swimming pool and car park for example. The breakfast was awesome, but unfortunately the dimsum was out of stock and they didn't refill the dimsum buffet but overall it's awesome with many choices of meals like Indonesian food and western food for breakfast. The check out process was too long but it's okay because the hotel was really value for money.
Arya Y. Solo putnici Indonesia, 27. ožujka 2016.
Good

Bed, room, breakfast
8
Wandy S. Poslovni putnici Indonesia, 11. ožujka 2016.
is it renovated ???

location,pool, nothing
6,3
it was terrible..the air co doesn't work at all..i have complained about it..they tried to fix it...but it doesn't work at all
Wai K. Solo putnici Singapore, 16. veljače 2016.
Intenet Connection can be improved
6
Overall good stay but poor internet connection. Need to go outside of room to connect to Internet.
Aditya N. Poslovni putnici Indonesia, 6. veljače 2016.
comfort place in the middle of medan

comfort, friendly and nice
8,3
Jeni L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 16. siječnja 2016.
So so

Location good but old hotel
6
Just so so
1 od 1 recenzija
Emerald Garden Hotel MedanEmerald Garden Hotel Medan - Soba za sastankeEmerald Garden Hotel Medan - Plesna dvoranaEmerald Garden Hotel Medan - KupaonicaEmerald Garden Hotel Medan - SadržajiEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Plesna dvoranaEmerald Garden Hotel Medan - SadržajiEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - RestoranEmerald Garden Hotel Medan - RestoranEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Luksuzni salonEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01