Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Emerald Garden Hotel

Jalan Kolonel Laut Yos Sudarso No.1, Medan Petisah, Medan, Indonezija 20235 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Emerald Garden Hotel Medan - Predvorje Emerald Garden Hotel Medan - Plesna dvorana Emerald Garden Hotel Medan - Soba za sastanke Emerald Garden Hotel Medan - Pub/salon Emerald Garden Hotel Medan - Posao Centar Emerald Garden Hotel Medan - Trgovine Emerald Garden Hotel Medan - Interijer hotela Emerald Garden Hotel Medan - Plesna dvorana Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Interijer hotela Emerald Garden Hotel Medan - Noćni klub Emerald Garden Hotel Medan - Interijer hotela Emerald Garden Hotel Medan - Pub/salon Emerald Garden Hotel Medan - Pub/salon Emerald Garden Hotel Medan - Pub/salon Emerald Garden Hotel Medan - Interijer hotela
Emerald Garden Hotel Medan - Pub/salon Emerald Garden Hotel Medan - Eksterijer hotela Emerald Garden Hotel Medan - Eksterijer hotela Emerald Garden Hotel Medan - Noćni klub Emerald Garden Hotel Medan - Restoran Emerald Garden Hotel Medan - Kafić Emerald Garden Hotel Medan - Plesna dvorana Emerald Garden Hotel Medan - Kupaonica Emerald Garden Hotel Medan - Sadržaji Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba Emerald Garden Hotel Medan - Plesna dvorana
Mjesto: Medan Petisah Broj soba: 158
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 97recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (97)
Shimanorhiza B. Grupe Malaysia, 30. ožujka 2014.
Great value of money

Room spacios , nice lobby and nice breakfast
7,7
Hotel a bit far from city, so u have to spare some time on the road as the traffic very bad even at night . But the hotel is clean and breakfast was great .
Zainal A. Solo putnici Malaysia, 26. ožujka 2014.
NIce and cozy place. Very satisfying place to stay

cozy and comfortable, superb room.
7,3
It was a very nice hotel. Nearby hotel was lots of local restaurant. Love it.
Ratna J. Poslovni putnici Indonesia, 1. ožujka 2014.
THE HOTEL IS NICE AND COMFORTABLE

SWIMMING POOL, NERAES
7
Saravanan S. Parovi Malaysia, 19. prosinca 2013.
Good city hotel

Cleanliness, fast check in/out and breakfast
6
Pleasant stay, value for money hotel... Will be back again....
Muliadi B. Poslovni putnici Indonesia, 30. studenog 2013.
a good hotel

clean room, big room, location
7,3
The internet was slow, breakfast is okay, other than that everything else is great
Muliadi B. Poslovni putnici Indonesia, 29. studenog 2013.
nice stay at the hotel

big room, good staff, clean room
7,3
the internet was kind of slow, other than that, it is value for money
Suriharto L. Parovi Indonesia, 15. studenog 2013.
enough not great

warm staff
7
This hotel is rather old, the location is mediocre, and the food is also just enough. I chose this hotel as it is near to my destination in Medan. The hotel is Ok for me, but not impressive.
Saravanan S. Parovi Malaysia, 10. studenog 2013.
Good hotel

Good location, affordable and clean...
6
Location was just outside the hustle and bustle of Medan, but clean rooms and affordable pricing made up for it... Will definitely return...
Stanislav K. Poslovni putnici Czech Republic, 21. rujna 2013.
It was very convenient stay with very nice people.

nice breakfest, sufficient gym, tennis court
9
I enjoyed staying in that hotel in general. It was nice to relax there after work using swimming pool or gym. They had nice breakfests...
Irwan S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 16. kolovoza 2013.
Close to major shopping mall Medan Fair, Petisah

Location, Cleanliness, Easy Parking
9,3
Excellent stay. Public transport easily available. Restoran Padang reachable with 4-5 minutes walk. I am surprised that no question asked when I did earlier checkin at 10am. Staff is friendly although I am local (Indonesian alone). I take whole my kids 3 with my wife to stay in 1 room for airport departure purpose. My eldest is 15 y.o.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Emerald Garden Hotel MedanEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Plesna dvoranaEmerald Garden Hotel Medan - Soba za sastankeEmerald Garden Hotel Medan - Pub/salonEmerald Garden Hotel Medan - Posao CentarEmerald Garden Hotel Medan - TrgovineEmerald Garden Hotel Medan - Interijer hotelaEmerald Garden Hotel Medan - Plesna dvoranaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Interijer hotelaEmerald Garden Hotel Medan - Noćni klubEmerald Garden Hotel Medan - Interijer hotelaEmerald Garden Hotel Medan - Pub/salonEmerald Garden Hotel Medan - Pub/salonEmerald Garden Hotel Medan - Pub/salonEmerald Garden Hotel Medan - Interijer hotelaEmerald Garden Hotel Medan - Pub/salonEmerald Garden Hotel Medan - Eksterijer hotelaEmerald Garden Hotel Medan - Eksterijer hotelaEmerald Garden Hotel Medan - Noćni klubEmerald Garden Hotel Medan - RestoranEmerald Garden Hotel Medan - KafićEmerald Garden Hotel Medan - Plesna dvoranaEmerald Garden Hotel Medan - KupaonicaEmerald Garden Hotel Medan - SadržajiEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Plesna dvoranaEmerald Garden Hotel Medan - SadržajiEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - RestoranEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - RestoranEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - PredvorjeEmerald Garden Hotel Medan - Luksuzni salonEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska sobaEmerald Garden Hotel Medan - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07