ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Emperor (Happy Valley) Hotel

No.1 Wang Tak Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Kupaonica Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Kupaonica Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Interijer hotela Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Ulaz Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran
Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Recepcija Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Interijer hotela Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Predvorje Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Posao Centar
Područje Causeway Bay Broj soba: 150
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1476recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1476)
Razvrstati po:
Lau R. Parovi Hong Kong, 16. rujna 2014.
must improve cleaness

na
5,7
Not happy
Hauw Y. Solo putnici Hong Kong, 14. rujna 2014.
affordable price, good location

shuttle bus to Times Square, price, cleanliness
8,7
it was good overall, i have families who stay in the opposite hospital and it's a perfect location for me
Hauw Y. Parovi Hong Kong, 13. rujna 2014.
Good value for money

price, cleanliness, location
9,7
Allan J. Solo putnici Hong Kong, 13. rujna 2014.
EHV

Price,location and convenience
7,7
Good
Guan T. Parovi Malaysia, 7. rujna 2014.
quite disappointing for a 4 star class hotel

location , service and cleanliness
6
the stay was so so however it was disappointing as the place was old. they had golden painted toilet tap heads however the sink was peeling paint which shows how much maintenance was made over the years. the toothbrush was hard as ever making my teeth bleed whenever i used it. its not like i have been to other hotels which serve this kind of toiletries however this was the worst i seen in HK. Please bring your own or buy some from the nearby 7-11. finally the beds were hard, old and didn't have a good night rest at all. When i requested for a queen bed all i got was 2 single beds joined together. I know many hotels does this but i think this one needs a refresher.
Yvonne C. Poslovni putnici United States of America, 4. rujna 2014.
Charming and quiet hotel in Hong Kong

1. It is quiet compared to most Hong Kong hotels
8,3
Katsuj K. Poslovni putnici Japan, 1. rujna 2014.
Location good

Location,Price, Room
7,3
K H. Poslovni putnici United Kingdom, 1. rujna 2014.
hotel is too compact

cleannes ,comfortable, service is very good
5,3
It was comfortable, and the service was incredible but the room was quite compact
Yen T. Poslovni putnici Hong Kong, 31. kolovoza 2014.
Bed is hard, tv is small,

Price is acceptable
6,3
Bed is not comfortable, difficult to fall sleep, tv is so small
Ho C. Parovi Macau, 31. kolovoza 2014.
simple comfortable but a bit too far from mtr

clean comfortable relax
6,3
Comfortable

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Emperor (Happy Valley) Hotel Hong KongEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - KupaonicaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - KupaonicaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Interijer hotelaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - UlazEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RecepcijaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Interijer hotelaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - PredvorjeEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Posao Centar


AS-AGWEB-3C08