ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Emperor (Happy Valley) Hotel

No.1 Wang Tak Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Kupaonica Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Kupaonica Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Interijer hotela Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Ulaz Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran
Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Recepcija Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Interijer hotela Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Predvorje Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Restoran Emperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Posao Centar
Područje Causeway Bay Broj soba: 150
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1409recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1409)
Razvrstati po:
Tan N. Grupe Hong Kong, 19. srpnja 2014.
Very pleasure stay at the hotel

Value for money, good locations and comfortable
4,7
Very good and I will recommend my friend. If I will stay at Emperor hotel if I have a chance to come again
Loi F. Solo putnici Malaysia, 18. srpnja 2014.
Emperor (Happy Valley) Hotel
8
Good
Amal G. Grupe India, 28. lipnja 2014.
Comfortable stay

Convenient location to Happy Valley tram terminus, causeway bay, central. Clean and tidy rooms. Good service.
8
We had a comfortable stay at Emperor (Happy Valley) Hotel
Bernarda B. Parovi Australia, 26. lipnja 2014.
Ok, nice location in Happy Valley

the tram rides, the quiet, breakfast was pretty good
6,7
It was good for what we needed , which was access to a nearby hospital. The rooms are very small, beds hard (though they will provide mattress toppers, and the staff not particularly friendly. The location is nice, you can walk to the tram stop and get into town easily. The original booking was good value for money, but when we tried to extend they had more than doubled the price.
Pei Y. Parovi Singapore, 25. lipnja 2014.
Cozy, value-for-money hotel tucked in Happy Valley

Close to city, close to Happy Valley tram station, away from madding cowd
8,3
Pleasant and cozy.
Annmon S. Solo putnici Netherlands, 24. lipnja 2014.
Dirty and old, not worth the price.

Only the location is okay.
3,3
Edward G. Poslovni putnici United States of America, 14. lipnja 2014.
my favorite hotel.

everything
10
very good
Choi I. Grupe Macau, 13. lipnja 2014.
The room was stink and the shower was very bad.

After complaining the stinky room, i can have another one but can't be on the same floor as my relatives.
6
I can only take the hotel shuttle bus to Times Square but can't take the shuttle bus back to the hotel.
Thomas M. Grupe United States of America, 11. lipnja 2014.
Great value / price

Location Cost Great staff
8
Mark M. Parovi United Kingdom, 10. lipnja 2014.
Confortable and convenient

Location, friendly, value
7,3
As usual, good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Emperor (Happy Valley) Hotel Hong KongEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - KupaonicaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - KupaonicaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Interijer hotelaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - UlazEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RecepcijaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Interijer hotelaEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - PredvorjeEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - RestoranEmperor (Happy Valley) Hotel Hong Kong - Posao Centar


AS-AGWEB-3A06