ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Apartman Emperor Hotel Makao - Kupaonica Emperor Hotel Makao - Interijer hotela Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Apartman Emperor Hotel Makao - Kupaonica Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Pub/salon Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Apartman Emperor Hotel Makao - Kupaonica
Emperor Hotel Makao - Interijer hotela Emperor Hotel Makao - Interijer hotela Emperor Hotel Makao - Restoran Emperor Hotel Makao - Restoran Emperor Hotel Makao - Restoran Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotela Emperor Hotel Makao - Predvorje Emperor Hotel Makao - Predvorje Emperor Hotel Makao - Soba za sastanke Emperor Hotel Makao - Spa centar Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 390
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 9840recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (9840)
Razvrstati po:
Dennis J. Parovi Philippines, 28. siječnja 2015.
Great hotel but a little hard to find

Rooms is great. Front Desk are not
8,3
I was not happy that I had to go thru a long process on checking in and only to find out I have to wait for about 45 minutes before I can go to my room. They offered no explanation but keep telling me to come back at 2pm and they will give me the room key. I was tired from travelling and was having a bad day because of my stomach ache. OFFER EXPLANATION INSTEAD OF JUST TELLING ME TO COME BACK AT 2PM.
Kong P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. siječnja 2015.
good

staff effectiveness
8,3
Tho K. Parovi Malaysia, 21. siječnja 2015.
comfortable to stay

Location, Stay & comfort
7,7
Hiu T. Parovi Hong Kong, 20. siječnja 2015.
A bit dirty

Locatoo
5,3
Tan L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. siječnja 2015.
Emperor Hotel review

good location, accessible to ammenities & polite staff
8
Overall a good stay. However, there is no room heating during winter. I have to shut down the aircon. It only helps to a certain extent. This is the only blemish on this hotel.
Lake E. Solo putnici Singapore, 17. siječnja 2015.
good location

location cleanliness efficient staff
7,7
Good
Celia L. Grupe Singapore, 14. siječnja 2015.
you get what you pay for, overall good experience!

location, staff, location!
7,3
location was great as you can easily take the free shuttles from Wynn or Starworld. It is walkable to the St Paul's Ruins and popular tourist attractions too (about 15 minutes walk) as well. Room was decent, nothing impressive. Staffs were great, polite and efficient!
Man L. Solo putnici Hong Kong, 12. siječnja 2015.
location is good

near casino, many restaurants around
8,3
Sze C. Parovi Hong Kong, 11. siječnja 2015.
Very old hotel and poor hygiene

Central location
5
Old hotel. Mixed name
Teddy W. Poslovni putnici Hong Kong, 10. siječnja 2015.
Expensive for an old hotel

Decor
6
Asked for a non-smoking room, assigned us to a smoking room. Cleaniness is barely adequate, stains on bed sheets Location is alright

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Emperor Hotel MakaoEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Pub/salonEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - Soba za sastankeEmperor Hotel Makao - Spa centarEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B04