Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Grad Macau, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 10807recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (10807)
Razvrstati po:
Borislav I. Parovi Serbia, 14. listopada 2015.
pristojan i relativno povoljan smestaj

Lokacija odlicna , komforne sobe , uredno i cisto
8,3
Ako ste kao ja permutovali sa drugim hotelom slicnog naziva , verovatno ce te biti razocarani ali ako se covek odluci za ovaj smestaj , onda verovatno prosecnost bi bila ocena u odnosu na druge hotele u Makaou , 4 zvezdice su ipak ispostovane sto se celokupne ponude tice i preporuka za one koji vole nesto mirniji smestaj
Prijavi ovu recenziju
Amanda S. Grupe Indonesia, 28. svibnja 2016.
Not friendly staff
3,7
The hotel is basically good and clean. But the recepcionist was not friendly at all. 😡
Prijavi ovu recenziju
Chua P. Solo putnici Brunei Darussalam, 28. svibnja 2016.
needed a room to stay comfortably for the night
3,7
The hotel room needs renovation . Considering its old hotel the room rate pricing should reflect this ie better discount
Prijavi ovu recenziju
Joannie E. Grupe Philippines, 27. svibnja 2016.
excellent location
5,7
I stayed in this hotel with my mom and dad. it was a clean, nice and spacious room we got which is the Executive Room... there are complimentary drinks everyday, the room was cleaned and the front desk staff was very nice to assist us regarding the Ferry schedule. i had a great time staying in this hotel! i'd come back to MAcau and still choose to stay in this hotel soon! :-) Good Job!
Prijavi ovu recenziju
Kok S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. svibnja 2016.
Good location
5,3
Good location, hotel very clean
Prijavi ovu recenziju
Teo C. Grupe Singapore, 24. svibnja 2016.
NA
5,3
NA
Prijavi ovu recenziju
Kien P. Solo putnici Malaysia, 23. svibnja 2016.
Great Location
5
Room is clean. Short walking distance to Grand Lisboa and Wynn. Easily get into a free bus to Galaxy at the entrance of Star World Hotel.
Prijavi ovu recenziju
Phachara W. Poslovni putnici Australia, 22. svibnja 2016.
cheap. good location
5,3
Cheaper than surrounding hotels but a bit old and not as nice.
Prijavi ovu recenziju
Ronnarit A. Grupe Thailand, 20. svibnja 2016.
great
6,7
great
Prijavi ovu recenziju
Sze K. Parovi Hong Kong, 20. svibnja 2016.
Good
5,3
Hard to find
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Emperor Hotel MakaoEmperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - Luksuzni salonEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Luksuzni salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06