Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Grad Macau, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 10791recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (10791)
Razvrstati po:
Borislav I. Parovi Serbia, 14. listopada 2015.
pristojan i relativno povoljan smestaj

Lokacija odlicna , komforne sobe , uredno i cisto
8,3
Ako ste kao ja permutovali sa drugim hotelom slicnog naziva , verovatno ce te biti razocarani ali ako se covek odluci za ovaj smestaj , onda verovatno prosecnost bi bila ocena u odnosu na druge hotele u Makaou , 4 zvezdice su ipak ispostovane sto se celokupne ponude tice i preporuka za one koji vole nesto mirniji smestaj
Prijavi ovu recenziju
Phachara W. Poslovni putnici Australia, 22. svibnja 2016.
cheap. good location
5,3
Cheaper than surrounding hotels but a bit old and not as nice.
Prijavi ovu recenziju
Sze K. Parovi Hong Kong, 20. svibnja 2016.
Good
5,3
Hard to find
Prijavi ovu recenziju
Chew M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. svibnja 2016.
Family trip
5
Not much travel bus.
Prijavi ovu recenziju
Wai L. Grupe Hong Kong, 18. svibnja 2016.
Good value
5,7
The room is fine and the staff is very helpful.
Prijavi ovu recenziju
Terrance K. Solo putnici United States of America, 14. svibnja 2016.
Perfect Price, Perfect Location
6,7
I often stay at the Emperor when I'm in Macau. Perfect location near nice casinos like the Wynn and Grand Lisboa. Price is always reasonable for type of room you get, especially for Macau. Probably will stay again and again at the Emperor.
Prijavi ovu recenziju
Kianann G. Parovi Malaysia, 13. svibnja 2016.
I complaint about the bathtub draining efficiency
6
The bathtub draining is not good and where is the SOP of checking? Supposed you clean the bathtub then you aware the draining had problem. Also, no toilet paper is provided which the room is sold to us when its not ready. We stayed 1 night then moved to Sheraton for the 2nd days to ease our nightmare.
Prijavi ovu recenziju
Glenn A. Grupe Philippines, 13. svibnja 2016.
dfdas
6
asdasd
Prijavi ovu recenziju
Chan M. Parovi Malaysia, 13. svibnja 2016.
Excellent
6,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Keakyun Y. Parovi South Korea, 12. svibnja 2016.
Good
5,3
Location is very good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Emperor Hotel MakaoEmperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - Luksuzni salonEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Luksuzni salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06