Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotela Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Apartman Emperor Hotel Makao - Kupaonica Emperor Hotel Makao - Interijer hotela Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Apartman Emperor Hotel Makao - Kupaonica Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Pub/salon Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Apartman Emperor Hotel Makao - Kupaonica
Emperor Hotel Makao - Interijer hotela Emperor Hotel Makao - Interijer hotela Emperor Hotel Makao - Restoran Emperor Hotel Makao - Restoran Emperor Hotel Makao - Restoran Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotela Emperor Hotel Makao - Predvorje Emperor Hotel Makao - Predvorje Emperor Hotel Makao - Soba za sastanke Emperor Hotel Makao - Spa centar Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 390

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro
Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (10246)
Razvrstati po:
Hock C. Parovi Singapore, 27. kolovoza 2015.
Value for the money spent Ideal location

Location, Hotel Staff polite n helpful, Waiting lounge is quite big
7,7
Great n will recommend friends to select this hotel in future
Prijavi ovu recenziju
Kristina J. Grupe Philippines, 27. kolovoza 2015.
Worth it

Cleanliness, Location and Affordability
9,7
Prijavi ovu recenziju
Yong C. Parovi Malaysia, 26. kolovoza 2015.
the hotel is too busy

near by reataurant, staffs friendly, clean
7
smell from the air-conditional from other room
Prijavi ovu recenziju
Ng Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 18. kolovoza 2015.
Overall alright

Location is good, value for money
7,7
Overall, the stay experience is pleasant. The only drawback is that the room I was staying in (room in a corner) has an unpleasant smell the moment I entered. The smell got away eventually, but the first impression that stay in my mind is that it was smelly. A 4-star hotel should have done better than that. The staffs there are generally friendly and helpful, but it was ruined by one specific old staff at the Concierge counter - we were leaving our luggages at the counter after checked out and were asking about the ferry terminal transfer buses in detail when he got impatient and told us off. Thank goodness that we had better experience with another friendly Concierge staff the day before, or we shall think all staff are rude.
Prijavi ovu recenziju
Arthur L. Parovi Malaysia, 10. kolovoza 2015.
Will not recommend to my friends

Emperor Hotel
4,3
This hotel was overrated they publicized too much. We arrived in this hotel with regret for most of the hotel crew are not helpful, the disgusting part is that when we get into our hotel room, my wife was so disappointed for the room is very smelly, smells so dusty, disgusting and not comfortable, we have tried to asked to changed room but instead the crew offer us the expensive rooms some more, with disappointment we stay in the same room, and go out and back so late to just take a rest with the said uncomfortable room as we stayed one night, will surely never recommend and back on this hotel for sure.
Prijavi ovu recenziju
Joseph H. Solo putnici Singapore, 10. kolovoza 2015.
-

-
7,7
-
Prijavi ovu recenziju
Alfred N. Poslovni putnici Singapore, 8. kolovoza 2015.
Good stuff

Location good serivce stuff
10
Prijavi ovu recenziju
Kwan H. Obitelji sa odraslom djecom China, 7. kolovoza 2015.
comfortable

air-conditioner is very good, bed not too soft just fit, wifi is OK
6,3
better than expect
Prijavi ovu recenziju
Wilson C. Poslovni putnici China, 7. kolovoza 2015.
Poor facility - no hand shower

Location, location, location
5
Not good!
Prijavi ovu recenziju
Fortune W. Grupe United States of America, 7. kolovoza 2015.
pleasant stay

location, price, cleanliness
9
my husband & i enjoyed our stay there. its just that when we came from the terminal there was no sign for the shuttle bus. some of the employees dont speak english but they were nice & friendly. would recommend
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Emperor Hotel MakaoEmperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Pub/salonEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - Soba za sastankeEmperor Hotel Makao - Spa centarEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01