Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Grad Macau, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 10751recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (10751)
Razvrstati po:
Borislav I. Parovi Serbia, 14. listopada 2015.
pristojan i relativno povoljan smestaj

Lokacija odlicna , komforne sobe , uredno i cisto
8,3
Ako ste kao ja permutovali sa drugim hotelom slicnog naziva , verovatno ce te biti razocarani ali ako se covek odluci za ovaj smestaj , onda verovatno prosecnost bi bila ocena u odnosu na druge hotele u Makaou , 4 zvezdice su ipak ispostovane sto se celokupne ponude tice i preporuka za one koji vole nesto mirniji smestaj
Prijavi ovu recenziju
Lung C. Parovi Malaysia, 2. svibnja 2016.
So so
4,3
So so
Prijavi ovu recenziju
Dooho K. Parovi South Korea, 1. svibnja 2016.
good location

remodeling room clean and wide,
7,7
everytime when i go to this hotel, all staffs response was very good. Remodeling room was good and clean, amenities are good quality.
Prijavi ovu recenziju
Leong T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 30. travnja 2016.
ok
4,7
Overall is ok
Prijavi ovu recenziju
Earvin E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. travnja 2016.
Perfect location. Some staff dont speak english so
6
Location is awesome. Very close to some famous spots in Macau. Room is normal. Nothing really special. But its clean and tidy. Hope they have a swimming pool.
Prijavi ovu recenziju
Chi L. Parovi Hong Kong, 25. travnja 2016.
Ok
6,7
Nice price
Prijavi ovu recenziju
Ng Y. Solo putnici Malaysia, 21. travnja 2016.
Overall clean N value
5
A bit China feel
Prijavi ovu recenziju
Ki B. Parovi South Korea, 20. travnja 2016.
-
4,7
Location is Good.
Prijavi ovu recenziju
Batalha U. Parovi Portugal, 19. travnja 2016.
Hotel that definitely needs maintenance
3
1. Room not clean; 2. Furniture covered with dust; 3. Bathroom covered with mold; 4. Floor carpet covered with stain; 5. No coffee shop; 6. Bad Wifi connection.
Prijavi ovu recenziju
Cho Y. Solo putnici Hong Kong, 17. travnja 2016.
ok
3,7
no comment
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Emperor Hotel MakaoEmperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - Luksuzni salonEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Luksuzni salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01