ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotela Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Apartman Emperor Hotel Makao - Kupaonica Emperor Hotel Makao - Interijer hotela Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Apartman Emperor Hotel Makao - Kupaonica Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Pub/salon Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Apartman Emperor Hotel Makao - Kupaonica
Emperor Hotel Makao - Interijer hotela Emperor Hotel Makao - Interijer hotela Emperor Hotel Makao - Restoran Emperor Hotel Makao - Restoran Emperor Hotel Makao - Restoran Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotela Emperor Hotel Makao - Predvorje Emperor Hotel Makao - Predvorje Emperor Hotel Makao - Soba za sastanke Emperor Hotel Makao - Spa centar Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 390
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 10010recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (10010)
Razvrstati po:
Yap S. Parovi Malaysia, 16. travnja 2015.
cool...

good service, comfort, clean...
8,7
Comfort and satisfying
Timothy R. Parovi United Kingdom, 13. travnja 2015.
Nice renovated hotel

Location room facilities
8
Stay was satisfactory, very nice room and location. Attentative yet 'robotic' staff. Unnecessary disagreement with management which was swiftly resolved. Executive lounge is very bare bones and not at the standard I would expect, I've experienced much better from 4 star hotels such as Novotel. Bell boy did not appear to take our luggage but I personally wasn't too bothered.
Raymond H. Obitelji sa malom djecom China, 8. travnja 2015.
Not bad but they should provide breakfast.

service, convenience, tidiness
8
Good
Shek H. Parovi Hong Kong, 6. travnja 2015.
If you only care about the ROOM

Room, room, location
7,3
Then this hotel won't disappoint. Tacky exterior, entrance, lobby... But it will get better when you are at their corridor, and then be pleasantly surprised by the room. It has everything a room should and the generous complimentary bar is really a plus. I got the executive (newly refurbished room). Really comfy shower and bed. Just don't bother with the breakfast. It's really bad. Location is great, just next to Wynn, Starworld, Lisboa. But the neighborhood could be sketchy. Check out is stupid as there is a queue for it. Usually I just expect to drop my keys and be gone.
Carolyn A. Parovi United States of America, 6. travnja 2015.
Just barely OK

Clean room
5
I booked this room on 31/3 and I arrived there on 5/4. The staff claimed that they haven't received my booking . I waited there in the lony for 15 mins until they could confirm my booking.
Hoi K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 4. travnja 2015.
ok

location and staff
7
Chantal S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. ožujka 2015.
staff needs to improve on english proficiency

location, value for money
7,7
Vutcharashat R. Parovi Thailand, 30. ožujka 2015.
Price

Price Location services
6,3
Can't sleep. Bed bugs bite
Pattarawan P. Parovi Thailand, 30. ožujka 2015.
Pattarawan

Location, Clean,
7
Luff-Yim S. Solo putnici Hong Kong, 30. ožujka 2015.
good location and easy to walk to city center for

good location
8
reasonable, good location,easy transport

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Emperor Hotel MakaoEmperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Pub/salonEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - Soba za sastankeEmperor Hotel Makao - Spa centarEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08