ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Apartman Emperor Hotel Makao - Kupaonica Emperor Hotel Makao - Interijer hotela Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Apartman Emperor Hotel Makao - Kupaonica Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Pub/salon Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Apartman Emperor Hotel Makao - Kupaonica
Emperor Hotel Makao - Interijer hotela Emperor Hotel Makao - Interijer hotela Emperor Hotel Makao - Restoran Emperor Hotel Makao - Restoran Emperor Hotel Makao - Restoran Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotela Emperor Hotel Makao - Predvorje Emperor Hotel Makao - Predvorje Emperor Hotel Makao - Soba za sastanke Emperor Hotel Makao - Spa centar Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 390
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 9897recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (9897)
Razvrstati po:
Thian S. Parovi Malaysia, 19. veljače 2015.
hotel rate was high .

nice staff . good area and easy to get food .
6,3
Well the hotel rate was too high for normal 3 star hotel . Room is time renovate and lighting ambiance was so so.
Yuk T. Parovi Hong Kong, 16. veljače 2015.
A little overpriced

Location, staff, room facilities
7,7
Huen W. Grupe Hong Kong, 12. veljače 2015.
I think the room is very spacious & clean.

Room is very spacious, the Bed is comfortable, room is clean.
8,3
Miguel R. Poslovni putnici Spain, 11. veljače 2015.
everything was fine but internet connection

location cleanliness
6
overall stay was good. there is only one drawback. the internet connection was very poor and most of the times not available. big problem when you are with business going on. its the only point that refrains mw to come back again as i need to be conected
Yuki N. Solo putnici Japan, 8. veljače 2015.
good location

location clean staff
7,3
this hotel is located in a convinient place. there are many restaurants, shops and casino around.
Xu Z. Poslovni putnici Singapore, 3. veljače 2015.
Lousy services

Nil
4
Chen L. Poslovni putnici China, 2. veljače 2015.
high cost-effective

position, service, room comfort
9
good position with high cost-effective,room space is bigger than other similar level's hotel's.
Geert V. Solo putnici Belgium, 1. veljače 2015.
smal room!

location
5,7
noisy hotel!
Dennis J. Parovi Philippines, 28. siječnja 2015.
Great hotel but a little hard to find

Rooms is great. Front Desk are not
8,3
I was not happy that I had to go thru a long process on checking in and only to find out I have to wait for about 45 minutes before I can go to my room. They offered no explanation but keep telling me to come back at 2pm and they will give me the room key. I was tired from travelling and was having a bad day because of my stomach ache. OFFER EXPLANATION INSTEAD OF JUST TELLING ME TO COME BACK AT 2PM.
Kong P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. siječnja 2015.
good

staff effectiveness
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Emperor Hotel MakaoEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Pub/salonEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - ApartmanEmperor Hotel Makao - KupaonicaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - PredvorjeEmperor Hotel Makao - Soba za sastankeEmperor Hotel Makao - Spa centarEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Interijer hotelaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - RestoranEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska sobaEmperor Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A03