ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ulaz Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ulaz Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Bazen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Bazen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Dvorana za fitness Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 363
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2749recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2749)
Razvrstati po:
Boris R. Poslovni putnici Croatia, 22. travnja 2014.
Ok hotel..kada moraš biti tamo

dobra pozicija, povoljnija cijena od hotela slične kvalitete i Pacific caffee preko puta :)
7,7
Hotel je 5 min hodanja od sajma, 3 min od metro stanice Wanchai, obilje restorana i klubova u okolici, a preporučujem top roof bar wooloomooloo na Henesey 256
Robert S. Poslovni putnici United States of America, 27. ožujka 2015.
disappointed

location, staff..
6,3
The room was very small, although advertised at 20 Sq meters, I doubt it. The king size bed was twin beds put together with I deviate ridge in the middle. The room windows had no sound proofing and the nose at night was very bad. It was Like Windows were open. Anyway I would not recommend this hotel.
Steven P. Poslovni putnici United States of America, 24. ožujka 2015.
Great comfortable bed in a nice size room

upgrade, bed, room size.
8,3
The room was upgraded and was very nice. The bed was excellent and the pillows were plenty. The TV was nice and big and overall I had a good stay.
Chiong Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. ožujka 2015.
Staff service not so friendly

The location is very good
6,7
Is very convenient
Richard C. Parovi United Kingdom, 21. ožujka 2015.
Dated decor but great location and friendly staff

Location, staff, price
7,7
The hotel in is a bit old (1990s) and it shows in places with slightly broken or tatty bits but if you can get past that then the hotel is actually pretty decent for a short stay. We stayed 2 nights and had breakfast included. The breakfast varied, first morning seemed to have a lot more choice but second morning less so. However it was more than adequate for our needs. Location is excellent in the heart of wan chai and walking distance to Central piers. Staff were friendly and helpful. Our room was quite big and the TV and safe worked well. Bathroom and shower was nice and bed was comfortable-ish. Air con worked but it might be too cold for some even on low. er didn't see or use the pool or gym. But if recommend for price and convenience.
Vincent C. Poslovni putnici Singapore, 21. ožujka 2015.
Fantastic stay

Food delicious and location is very convenient
8
Prefect
John W. Parovi Canada, 19. ožujka 2015.
The staffs are friendly and helpful.

Location, rate, comfort
7,3
Overall we were satisfied with our stay.
Xu C. Poslovni putnici United Kingdom, 12. ožujka 2015.
Good

Comfortable, convenient, good
8,3
comfortable, convenient, good good
Dante M. Solo putnici Italy, 11. ožujka 2015.
Very nice staff and interesting customers

Staff, Location, Genera Comfort
8,7
Aroon S. Poslovni putnici Thailand, 8. ožujka 2015.
good location basically

location. price cleanliness
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong KongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - UlazEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - UlazEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BazenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BazenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Dvorana za fitnessEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KupaonicaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastanke

recenzije korisnika - Empire Hotel Hong Kong Wan Chai, Hong Kong

AS-AGWEB-3B01