Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Empire Hotel

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Apartman Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Eksterijer hotela Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ulaz Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Bazen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Bazen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Dvorana za fitness Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastanke Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastanke Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastanke Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastanke Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Interijer hotela Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon
Mjesto: Wanchai Broj soba: 363
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2234recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2234)
Huang S. Poslovni putnici Taiwan, 20. travnja 2014.
NEAR MRT , good furniture

near MRT, good furniture,
9,7
Lam W. Parovi Hong Kong, 18. travnja 2014.
Very nice room

location, room size, cleaniness
6,7
The hotel is very good value for money. The breakfast is basic but adequate. The hotel was very nice as they upgraded my room. More important, the location of the hotel is convenient which it's located near MTR station and tram station.
Mary K. Grupe Kenya, 17. travnja 2014.
Awesome

Location, staff, great rooms
9,3
Great
Michael P. Poslovni putnici United States of America, 16. travnja 2014.
Very nice hotel in Wan Chai area

Great location, large room, nice ammenities
7,7
I chose this hotel based on a recommendation. If you want to stay in the Wan Chai area, this is very centrally located. Very close to many restaurants, bars and clubs. My room was very large for Hong Kong standards. Price was quite reasonable as well. Getting to the hotel from the airport was very easy with public transportation. I took the airport express train from the airport to Central, then the Island line MTR to the Wan Chai stop. It was a couple blocks from the station. If you're in Wan Chai for the nightlife, this hotel is in a great location. Bars and restaurants were across the street.
Benjamin J. Poslovni putnici Philippines, 15. travnja 2014.
Safe and Accessible

Accessibility to public transport, clean and safe.
8,3
My stay with Empire Hotel is great. The hotel room is clean and safe. It is very accessible to public transport and there are nearby restaurants that offers safe and good food.
Peter L. Parovi Switzerland, 6. travnja 2014.
nice central located Hotel in Wanchai NIght life

great location nice for HK big rooms
8
pleasant relaxing stay
Jaw S. Parovi Hong Kong, 5. travnja 2014.
comfortable

comfortable, accessible, clean
9,3
awesome
Bishnu B. Poslovni putnici India, 4. travnja 2014.
Excellent Stay Great Location

Location, Nightlifem Food
9
It was nice stay at Empire. I went to Hongkong for a conference. Very near to MTR, Market.
Kingman W. Poslovni putnici United States of America, 4. travnja 2014.
Bed may have bed bugs.

Reasonable price, centrally located.
6,7
I itched all night while sleeping on the bed and could not fall asleep. The bed was possibly infested with bedbugs.
Leanne K. Grupe Australia, 4. travnja 2014.
Nice room in area with lots of bars

Nice clean comfortable room, comfortable bed easy access to transport
8
The room was very nice and I enjoyed my stay at the Empire hotel. The bed was comfortable and the staff was very helpful. I didn't like the dining/breakfast room. The lobby was very nice with very comfortable armchairs but the aircon was freezing. The location was great with easy access to bars and to transport and the shuttle for the airport express picked up from the door.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong KongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - ApartmanEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Eksterijer hotelaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - UlazEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BazenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BazenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Dvorana za fitnessEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Interijer hotelaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3B01