ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ulaz Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ulaz Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Bazen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Bazen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Dvorana za fitness Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 363
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2614recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2614)
Razvrstati po:
Boris R. Poslovni putnici Croatia, 22. travnja 2014.
Ok hotel..kada moraš biti tamo

dobra pozicija, povoljnija cijena od hotela slične kvalitete i Pacific caffee preko puta :)
7,7
Hotel je 5 min hodanja od sajma, 3 min od metro stanice Wanchai, obilje restorana i klubova u okolici, a preporučujem top roof bar wooloomooloo na Henesey 256
Ronald O. Solo putnici Philippines, 26. studenog 2014.
Value for money

Location, free fast wifi , breakfast
7,3
Our stay was fine , but at the last day of stay i requested for late check out they gave us upto 1pm, we returned at around 11:30 and our door was already locked. Im a bit frustrated with their front office staff. By the way im familiar with hotels, im a Hotel General Manger by profession. Thank you
Barry C. Solo putnici United Kingdom, 24. studenog 2014.
Good stay at the Empire hotel

1) Value for money 2) Location 3) buffet breakfast included in price
8
Silva D. Parovi Macau, 23. studenog 2014.
comfortable, clean,

nice room
7,7
Luisa L. Poslovni putnici Philippines, 21. studenog 2014.
dirty bathroom

location
4,7
Peter H. Solo putnici Australia, 18. studenog 2014.
Best in Hong Kong

Staff / Location / cleanliness
9,3
I have stayed at this hotel many time but this last trip blow me away. I get very sick one night and need to go to hospital and the front counter staff went out of their was to make sure that I got a taxi to the closest hospital and when I return asked how I was, this was 8 hours later and changed shift. This is the first time that I have been treat like this by a hotel and would recommend for anyone to say with this chain of hotels
I H. Parovi Macau, 17. studenog 2014.
Clean big room

Good location, clean, big
8
Valuable , good service, but many many noisy tourist.
Patrick S. Poslovni putnici Germany, 11. studenog 2014.
Great location but a bit run down

Location, Location, Location
6,3
Great location and value for money but not really suitable for a business trip. The room was quite old and small - almost impossible to squeeze on the chair between the bed and the desk for working. Due to the old windows the road noise was very present. Will probably look for another option next time.
Trevor D. Poslovni putnici Australia, 10. studenog 2014.
Breakfast and restaurant staff

The location was perfect for our needs. It was the best value for money given the high cost of hotels in Hong Kong. Good dining places nearby.
5,7
The room was quite small and the bathroom with all 3 necessities, even smaller making it impossible for more than one person to use the facilities at one time. The breakfast dining provisions and staff were very disappointing. The menu had no variation and it often ran out of items well before it closed, such as orange juice and coffee on a regular basis. Inadequate seating area for the Hotel's guests meant my wife and I on two occasions had to sit at different tables. The staff went about their business without a smile or greeting to the guests.
Adnan A. Parovi United Kingdom, 2. studenog 2014.
Comfortable stay

Room comfort, location, convenience
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong KongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - UlazEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - UlazEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BazenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BazenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Dvorana za fitnessEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KupaonicaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastanke

recenzije korisnika - Empire Hotel Hong Kong Wan Chai, Hong Kong

AS-AGWEB-3B07