Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ulaz Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ulaz Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Bazen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Bazen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Dvorana za fitness Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 363
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2821recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2821)
Razvrstati po:
Boris R. Poslovni putnici Croatia, 22. travnja 2014.
Ok hotel..kada moraš biti tamo

dobra pozicija, povoljnija cijena od hotela slične kvalitete i Pacific caffee preko puta :)
7,7
Hotel je 5 min hodanja od sajma, 3 min od metro stanice Wanchai, obilje restorana i klubova u okolici, a preporučujem top roof bar wooloomooloo na Henesey 256
Fiedler K. Poslovni putnici Germany, 23. svibnja 2015.
Good location

Location
7,7
Peter S. Poslovni putnici New Zealand, 23. svibnja 2015.
too much street noise

staff were good, very convenient location
7,3
I was on the 17th floor but I still needed to wear earplugs. This hotel needs to replace the windows to reduce street noise in the room.
Hsiting S. Parovi Taiwan, 17. svibnja 2015.
Good to stay

free handy mobile service, location, clean
7,7
Simon T. Poslovni putnici Hong Kong, 16. svibnja 2015.
good location but poor hygiene

location.
4
this is the worst hotel i stayed in HK. poor hygiene - windows covered in dusts, bathtub is blocked and towels have yellow and blood stains. this is a hotel for cheap mainland china tourists. avoid at all cost.
Vanessa L. Parovi Hong Kong, 16. svibnja 2015.
The staff is not qulifty.

The location is gd
6
The staff in reception asked me i want 2 beds room or a singel large bed room! I said a large bed, but finally they give me a double bed room! I called to change the room but the line keep on hold for 10 mins!
Chen H. Grupe Singapore, 13. svibnja 2015.
Value for money hotel.

Location, clean and reasonable spacious room with reasonable price
9
good, convenient location, accessible to many eatery places and nice room environment and value for money. Airport bus is just outside the hotel. The porter need to be litte attentive to help the guests to carry the luggages when they arrived at the hotel door step. i will come back if i travel to hong kong for holiday.
Ai P. Poslovni putnici Singapore, 13. svibnja 2015.
Value for money

Good location near MTR. Cozy and clean room. Staffs are friendly
7
My stay was a pleasant one. Will recommend to my family and friends
Marissa L. Parovi Philippines, 11. svibnja 2015.
Wonderful

Location is good,
8,3
Widchayarad S. Solo putnici Thailand, 11. svibnja 2015.
Room a bit old but not too bad

Location, service, closed to convenience store
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong KongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - UlazEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - UlazEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BazenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BazenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Dvorana za fitnessEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KupaonicaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastanke

recenzije korisnika - Empire Hotel Hong Kong Wan Chai, Hong Kong

AM-AGWEB-4D01