Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 3254recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (3254)
Razvrstati po:
Boris R. Poslovni putnici Croatia, 22. travnja 2014.
Ok hotel..kada moraš biti tamo

dobra pozicija, povoljnija cijena od hotela slične kvalitete i Pacific caffee preko puta :)
7,7
Hotel je 5 min hodanja od sajma, 3 min od metro stanice Wanchai, obilje restorana i klubova u okolici, a preporučujem top roof bar wooloomooloo na Henesey 256
Chua H. Parovi Singapore, 23. svibnja 2016.
Dirty room
3,7
Used shaver in box provided. Half drank bottle in fridge. Smelly shower curtain. Low pressure shower. Dusty room.
Alex L. Poslovni putnici Canada, 23. svibnja 2016.
Stayed for 20 days
6
Bathroom is quite small but location is excellent with lots of restaurants of all types around.
Zachary P. Poslovni putnici United States of America, 22. svibnja 2016.
Clean and quiet, but bad breakfast, ok area
5
This hotel did the trick with the following: - clean room with enough space - friendly staff - easy to access MTR at Wan Chai To improve: - the buffet breakfast was pretty terrible, if you want a feel for the local culture, their were actually plenty of little morning break spots within a block or two Other: - people mention this area has great bars, if you like very mainstream over-priced bars, then maybe it is a great place. Other than that, there was little of interest that I found, except for some good tunes at The Wanch - same goes for the restaurants (see bar comment above)
Jennifer C. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 22. svibnja 2016.
Decent place for the price
4,3
Decent location, cleanliness and facilities for a good price (5 days, 4 nights)
Justin W. Poslovni putnici Singapore, 20. svibnja 2016.
Not Applicable
5,3
Not Applicable
Shireen I. Parovi Poland, 19. svibnja 2016.
Very good location
6
Rooms are not to small, great location, good breakfast.
Franz G. Solo putnici Switzerland, 18. svibnja 2016.
Location
5
Overall good experience. Concierge Victor was very helpful!
Alex L. Poslovni putnici Canada, 17. svibnja 2016.
I stayed twice a total of 20 nights.
5,7
My first stay was on floor 5 and the shower is miserable and the air co did not work. My second stay I was on floor 16 and everything worked fine. The bathroom is a bit small and twice I find a woman's long hair in my "clean" towel which throws me off. On a rain storm night, my window leaked water and they offered to move me but since I was leaving in 2 days, I did not bother changing room. They cleaned up immediately the next day and placed a plate of fruits as a kind gesture which is nice. I will stay here again..
Alma F. Solo putnici Philippines, 17. svibnja 2016.
great
2
very good
1 od 1 recenzija
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong KongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - UlazEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - UlazEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BazenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Dvorana za fitnessEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KupaonicaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01