Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ulaz Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ulaz Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Predvorje Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Bazen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Bazen Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Dvorana za fitness Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salon Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvorana Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 363

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 3097recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (3097)
Razvrstati po:
Boris R. Poslovni putnici Croatia, 22. travnja 2014.
Ok hotel..kada moraš biti tamo

dobra pozicija, povoljnija cijena od hotela slične kvalitete i Pacific caffee preko puta :)
7,7
Hotel je 5 min hodanja od sajma, 3 min od metro stanice Wanchai, obilje restorana i klubova u okolici, a preporučujem top roof bar wooloomooloo na Henesey 256
Prijavi ovu recenziju
Thiam S. Poslovni putnici Singapore, 5. veljače 2016.
A Good Value Hotel Stay for Business and Leisure

Efficient check in/out, Free Upgrade for 1st time stay, Handy Smartphone use
7,7
Everything is in order and efficient except that the handy smartphone is not charged (0% Battery life)
Prijavi ovu recenziju
Hsiting S. Parovi Taiwan, 1. veljače 2016.
nice place to stay

nice place to stay
8
Prijavi ovu recenziju
Feng L. Poslovni putnici China, 28. siječnja 2016.
feel good to stay here

location, location, nice food
8,7
stayed several times here, location, nice bar, great food around
Prijavi ovu recenziju
Willis T. Parovi Hong Kong, 23. siječnja 2016.
Classy Economy for Wanchai

Value for money, Stylish Renovation, Good Rooms
8,7
We got an upgrade to a lovely room, clean, well designed. Impressive entrance, very simple but stylish design. Bathrooms are nice. There's even a pool in season. A simple spa would be a good addition for winter to keep that 4 star repl Location is excellent for all the bars & restaurants. We paid HK$800 inc. breakfast. For HK, this is excellent value. I would drop the breakfast next time My only criticism is the breakfast & the breakfast room. The cafe is in a windowless, low-ceilinged basement ( that needs better wall art & lighting). Standard of food could be improved, eggs were cold. Nicer pastries would help I'm always being asked ( as an HK resident) for good hotels & I would certainly recommend this to friends
Prijavi ovu recenziju
Lilac P. Poslovni putnici Hong Kong, 16. siječnja 2016.
NOT the four stars hotel

lobby, location
4,7
I sorted the hotel by "four stars or over", and I have checked the pictures and summary of the hotel, it mentioned it has remodeling since 2010, and the picture of the lobby seems nice and "four stars". Therefore I have booked the hotel, when I check-in everything seems okay except the front desk are very slow and not able to handle the customer flow. I have requested a big bed and non-smoking room, because I have asthma; unfortunately they dont have available (I can accept and understand that it's not guaranteed). When I went into the room, I was so surprised, the room is small (expected in HK city area), smelly, old and dirty. It looks like 20 years ago hotel without re-modeling, I called the front desk and ask, they answer, the remodeling of hotel is only the lobby part, all the room is remind the same. Small room: I am 160cm height, and I can touch the ceiling by my hand without stepping on everything in the room. Dirty room: There is hair and dust everywhere, especially the toilet. The towels was so old (yellow color), the bath and sink are broken and leaking water. Smelly: they gave me the non-smoking floor, but the room is smelly (cigarette & humid smell from carpet) Slow service: I called to Front desk request changing room because of the condition, they dont have available, then I requested to clean the bathroom again (because it leaking water & human hair on the floor and towel), it took four hours to arrival the room cleaning, and he is just a young boy (not wearing hotel uniform), coming in with a bathroom towel and he just used the towel dried the leaking water part and said: that's what he can do... Frankly, I can accept if you told me in advice this is a 2-3 stars old hotel, then I will think about the money I pay and judge. But it mentioned it's "four stars" hotel, in fact, it really not.
Prijavi ovu recenziju
Ting F. Solo putnici United Kingdom, 16. siječnja 2016.
Worth to Stay

Good Location, Nice Room, Good price
8
Prijavi ovu recenziju
Nick H. Poslovni putnici United Kingdom, 10. siječnja 2016.
Very good hotel

Location location location
8
Good as always
Prijavi ovu recenziju
Gualberto B. Parovi United States of America, 9. siječnja 2016.
very good staff and good location

location, staff and cleaness
7,3
Prijavi ovu recenziju
Erdenetsogt J. Parovi Mongolia, 8. siječnja 2016.
Old , dark hotel near Wanchai metro station.

Location
4,7
We have stayed 5 days at this hotel. Hotel lobby and other places were dark , rood was cold tonight and we got aditional blanket. There is no heating and room temperature vontroller, only has airconditioner for cooling. Bathroom was old and small. If you like to visit bars , clubs, there are many of them nearby hotel. Pacific place shopping mall and Mandarin mall are about 1.5 km from the hotel. We feel that hotel is more likely 3 stars but not 4 stars at all.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong KongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - UlazEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - UlazEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - PredvorjeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BazenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - BazenEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Dvorana za fitnessEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Luksuzni salonEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Plesna dvoranaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Gostinjska sobaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KupaonicaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastankeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03