Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Escario Central Hotel

Escario Central, N. Escario St. Camputhaw, Fuente, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Escario Central Hotel grad Cebu  - Recepcija Escario Central Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Escario Central Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Escario Central Hotel grad Cebu  - Kupaonica Escario Central Hotel grad Cebu  - Predvorje Escario Central Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Escario Central Hotel grad Cebu  - Pogled Escario Central Hotel grad Cebu  - Recepcija Escario Central Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Escario Central Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Escario Central Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotela Escario Central Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Escario Central Hotel grad Cebu  - Vrt Escario Central Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Escario Central Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Escario Central Hotel grad Cebu  - Kupaonica
Područje Fuente Broj soba: 46
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 300recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (300)
Razvrstati po:
Doreen S. Poslovni putnici Philippines, 1. rujna 2015.
Great excpet for the Comfort Room and Lightings

Cozy rooms, comfy bed and sheets, clean. Be better if there's a partition that separates the shower room from the toilet bowl bec when I showered I noticed the entire floor has been flooded by water
8
Great except for the lightings and CR. Could have been better if you have installed tungsten light rather than all bulb lights bec I had to open the door or the curtains for a natural light just to make sure I have applied my make up correctly.
Prijavi ovu recenziju
Sherlene V. Solo putnici Philippines, 16. kolovoza 2015.
Good location

Great location, Clean, Peaceful
6,7
Prijavi ovu recenziju
Bethea F. Solo putnici Philippines, 11. lipnja 2015.
great location

location..nature-feel..comfort
7,3
Prijavi ovu recenziju
Janice R. Grupe Philippines, 26. svibnja 2015.
Nice, Comfortable Stay

Location, Room Rate, Ambiance
7,3
Happy with my booking. It was less expensive than other hotels in cebu but it did not compromise convenience and cleanliness. Staff were also helpful and accommodating. Location was ideal - taxis and PUJs readily available.
Prijavi ovu recenziju
Wei W. Parovi Singapore, 18. svibnja 2015.
value for money

comfy and cosy. it has all the basic necessities. quiet and love the simple environment!
9
Fantastic! Definitely come back again!
Prijavi ovu recenziju
Michel P. Poslovni putnici France, 29. travnja 2015.
cant have a breakfast after 9am...

location
5,3
Place is ok but no much more than a fancy dormitory. Not worth the money at all....
Prijavi ovu recenziju
Franz O. Solo putnici Canada, 11. travnja 2015.
Cheap, clean, quiet

Cheap clean quiet
7
Half hour from airport, 5 minutes taxi to Ayala mall. There r several cafes and restaurants nearby. The hotel is at the end of a small strip with restaurants. Quiet, ok wifi, good aircon.
Prijavi ovu recenziju
Razielle D. Grupe United Kingdom, 29. ožujka 2015.
My family & relatives enjoyed our stay.

The environment, location and helpful staff.
9
It was very good and we felt at home. It's worth our money and fully recomemded to others..:)
Prijavi ovu recenziju
Franz O. Parovi Canada, 21. ožujka 2015.
Clean, cheap, good value

Clean modern cheap
7,7
Friendly service, quiet location at the end of a small strip mall. About 40 min from airport , 5 taxi minutes from Ayala mall. Several nice restaurants just outside. Was there before , will go there again.
Prijavi ovu recenziju
Szymon K. Parovi Poland, 20. ožujka 2015.
Everything OK.

Everything OK.
8,3
No negative issues identified.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Escario Central Hotel grad Cebu Escario Central Hotel grad Cebu  - RecepcijaEscario Central Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaEscario Central Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaEscario Central Hotel grad Cebu  - KupaonicaEscario Central Hotel grad Cebu  - PredvorjeEscario Central Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaEscario Central Hotel grad Cebu  - PogledEscario Central Hotel grad Cebu  - RecepcijaEscario Central Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaEscario Central Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaEscario Central Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotelaEscario Central Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaEscario Central Hotel grad Cebu  - VrtEscario Central Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaEscario Central Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaEscario Central Hotel grad Cebu  - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03