ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Escario Central Hotel

Escario Central, N. Escario St. Camputhaw, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Escario Central Hotel Cebu - Gostinjska soba Escario Central Hotel Cebu - Interijer hotela Escario Central Hotel Cebu - Recepcija Escario Central Hotel Cebu - Gostinjska soba Escario Central Hotel Cebu - Gostinjska soba Escario Central Hotel Cebu - Gostinjska soba Escario Central Hotel Cebu - Gostinjska soba Escario Central Hotel Cebu - Gostinjska soba Escario Central Hotel Cebu - Gostinjska soba Escario Central Hotel Cebu - Kupaonica Escario Central Hotel Cebu - Interijer hotela Escario Central Hotel Cebu - Interijer hotela Escario Central Hotel Cebu - Predvorje Escario Central Hotel Cebu - Predvorje Escario Central Hotel Cebu - Recepcija Escario Central Hotel Cebu - Eksterijer hotela
Escario Central Hotel Cebu - Eksterijer hotela Escario Central Hotel Cebu - Interijer hotela Escario Central Hotel Cebu - Interijer hotela Escario Central Hotel Cebu - Interijer hotela Escario Central Hotel Cebu - Interijer hotela Escario Central Hotel Cebu - Gostinjska soba Escario Central Hotel Cebu - Recepcija Escario Central Hotel Cebu - Interijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 46
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 258recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (258)
Razvrstati po:
Krystle A. Parovi Philippines, 5. listopada 2014.
The location was good

Location, clean
8
Great
Kristine J. Solo putnici Philippines, 3. rujna 2014.
Strategic location

Accessible. Very private. Quiet.
9,3
Satisfied my expectations. The place was very accessible to basic needs of a traveler. Efficient staff. Comfy beds.
Ismail D. Parovi Indonesia, 17. kolovoza 2014.
Wil go back to this place again someday

center location, good food, clean
7
Yung-Jiun H. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 16. kolovoza 2014.
a hotel worth trying

a small mall nearby, 15-20min walk to Ayala or Robinsons
8,7
Very nice and friendly hotel. You should give it a try.
Maria A. Parovi Philippines, 9. kolovoza 2014.
our home away from home in cebu

everything you need is conveniently a short walk away from the hotel
10
we always enjoy our stay in escario central but it could use a better showerhead in the bathroom
Cesar V. Parovi Philippines, 30. lipnja 2014.
Very Relaxing

Good location, accessible to public transportation & plenty of restourants around the area
8
We had a great time. The hotel staff are very accommodating
Steven E. Parovi Canada, 30. travnja 2014.
Modern, clean, motel style, good location

Modern, Clean, Value
8,3
Excellent
Janet T. Grupe Singapore, 16. travnja 2014.
Near to eateries and Ayala Centre

Good housekeeping staffs and convenient
7,3
Check in was fast but they require you to pay a Php500 deposit. The gentleman at the reception is very nice and friendly and always approachable. The housekeeping service staffs are awesome. They are quick, keeping your rooms nice and tidy. My laundry was nicely done and I like the housekeeping staffs very much. The hotel is near to 7-Eleven and many other eateries. Taxi fare to Ayala big shopping mall was about php50 and you can find all brand in the big shopping mall.
Franz O. Parovi Canada, 12. ožujka 2014.
cheap, clean, basic

cheap, clean, basic
6,3
Very reasonable price. The hotel is fairly new, clean and very basic. Everything worked well: aircon, shower, tv, reasonably good and free wifi connection. It's quiet at night because the hotel is at the back end of a small mall area with several cafes and decent restaurants. It's maybe 5 minutes by taxi from Ayala and 40 minutes from airport. I was there several times before and I will go back again.
Franz O. Parovi Canada, 9. ožujka 2014.
cheap, clean

clean, cheap, basic but modern
6,7
clean, relatively new hotel, very reasonable price. Everything works - wifi, air con. 5 min taxi to Ayala Mall. Several good rests nearby.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Escario Central Hotel CebuEscario Central Hotel Cebu - Gostinjska sobaEscario Central Hotel Cebu - Interijer hotelaEscario Central Hotel Cebu - RecepcijaEscario Central Hotel Cebu - Gostinjska sobaEscario Central Hotel Cebu - Gostinjska sobaEscario Central Hotel Cebu - Gostinjska sobaEscario Central Hotel Cebu - Gostinjska sobaEscario Central Hotel Cebu - Gostinjska sobaEscario Central Hotel Cebu - Gostinjska sobaEscario Central Hotel Cebu - KupaonicaEscario Central Hotel Cebu - Interijer hotelaEscario Central Hotel Cebu - Interijer hotelaEscario Central Hotel Cebu - PredvorjeEscario Central Hotel Cebu - PredvorjeEscario Central Hotel Cebu - RecepcijaEscario Central Hotel Cebu - Eksterijer hotelaEscario Central Hotel Cebu - Eksterijer hotelaEscario Central Hotel Cebu - Interijer hotelaEscario Central Hotel Cebu - Interijer hotelaEscario Central Hotel Cebu - Interijer hotelaEscario Central Hotel Cebu - Interijer hotelaEscario Central Hotel Cebu - Gostinjska sobaEscario Central Hotel Cebu - RecepcijaEscario Central Hotel Cebu - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A07