ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Escario Central Hotel

Escario Central, N. Escario St. Camputhaw, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Escario Central Hotel Cebu - Recepcija Escario Central Hotel Cebu - Gostinjska soba Escario Central Hotel Cebu - Gostinjska soba Escario Central Hotel Cebu - Kupaonica Escario Central Hotel Cebu - Predvorje Escario Central Hotel Cebu - Interijer hotela Escario Central Hotel Cebu - Pogled Escario Central Hotel Cebu - Recepcija Escario Central Hotel Cebu - Gostinjska soba Escario Central Hotel Cebu - Interijer hotela Escario Central Hotel Cebu - Eksterijer hotela Escario Central Hotel Cebu - Interijer hotela Escario Central Hotel Cebu - Vrt Escario Central Hotel Cebu - Gostinjska soba Escario Central Hotel Cebu - Gostinjska soba Escario Central Hotel Cebu - Kupaonica
Područje Grad Cebu Broj soba: 46
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 285recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (285)
Razvrstati po:
Sam J. Solo putnici Australia, 21. veljače 2015.
rooms smell like cigarette smoke
2,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Christian J. Parovi United Kingdom, 13. veljače 2015.
Clean and friendly

shower, appearance, service
9
Williard R. Poslovni putnici Philippines, 5. veljače 2015.
location

ground floor accommodation, fast internet, resto nearby
7,7
i like the idea that i don't have to ride an elevator to go to my room, clean.
Sarah M. Parovi United Kingdom, 26. siječnja 2015.
Lovely place

Room, comfy beds, garden area
8
Comfiest beds we have stayed through all our travels! Two separate beds for a couple seemed strange but we slept amazingly well! Garden area is really nice, can bring your own food and drinks in. Good restaurant and bar just across the plaza, and 7/11 practically next door. Very good location.
Jeremy H. Solo putnici Australia, 3. siječnja 2015.
Quite, and safe.

Location, staff, quite
9
Great little place to stay. They've chosen to make it a cozy little place, rather than sticking up a tall building full of rooms. We enjoyed our stay, and found the staff very friendly. Very safe, and very clean.
Neil F. Parovi Philippines, 1. siječnja 2015.
Value for money and accessibility

Clean and cozy. Ideal for families or friends traveling or backpacking.0
8,3
Probably one of the best 2 star hotels I've been to. The hotel is very clean and the garden near the hotel reception was a nice place to hang out.
Melissa D. Parovi Philippines, 29. prosinca 2014.
Highly recommended

The locations was perfect, there's a lot of restaurants outside to choose from. Service is really good and the room was really clean.
10
Sharilee G. Parovi Philippines, 21. prosinca 2014.
place is clean,staff friendly & accomodating

1. The staff are friendly & accomodating. 2. The place is clean. 3. Tapa breakfast is good they just need to serve faster
8
Ann G. Poslovni putnici Philippines, 30. studenog 2014.
Good choice

Clean, no frills, feels like home
8
Nicolette H. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 21. studenog 2014.
You get what you pay for

Location
4,3
You get what you pay for, possibly less. We paid around $65 CAD for the Orange room (500 PHP per extra person). $36 CAD for the Red room. Toilets were dirty upon arrival. As in urine on the seats on both occasions. Showers did not drain properly, so they flooded the washroom. Sheets were stained and some of the towels. Some of the staff were welcoming, others were 'maldita.' If you're looking for a place to crash for the night, and are not big sticklers for cleanliness or customer service, this would suffice. Location is great as its near Ayala mall 5 mins by taxi and there's a few places to eat right outside the hotel, including a zubuchon and a cute little bar. There's a bubble tea place as well as a 7-11

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Escario Central Hotel CebuEscario Central Hotel Cebu - RecepcijaEscario Central Hotel Cebu - Gostinjska sobaEscario Central Hotel Cebu - Gostinjska sobaEscario Central Hotel Cebu - KupaonicaEscario Central Hotel Cebu - PredvorjeEscario Central Hotel Cebu - Interijer hotelaEscario Central Hotel Cebu - PogledEscario Central Hotel Cebu - RecepcijaEscario Central Hotel Cebu - Gostinjska sobaEscario Central Hotel Cebu - Interijer hotelaEscario Central Hotel Cebu - Eksterijer hotelaEscario Central Hotel Cebu - Interijer hotelaEscario Central Hotel Cebu - VrtEscario Central Hotel Cebu - Gostinjska sobaEscario Central Hotel Cebu - Gostinjska sobaEscario Central Hotel Cebu - Kupaonica


AS-AGWEB-3C05