Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Recepcija Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restoran Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska soba Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska soba Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska soba Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska soba Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska soba Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Kupaonica Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restoran Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restoran Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restoran Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restoran Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Interijer hotela Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Trgovine Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centar Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centar
Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centar Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centar Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centar Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centar Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centar Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska soba Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska soba Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Interijer hotela Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Kupaonica Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Kupaonica
Područje Stara četvrt Broj soba: 20

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Izvrsno

9,2

od 508recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
9,2
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,8
Sve recenzije (508)
Razvrstati po:
Gerald S. Parovi United States of America, 30. siječnja 2016.
Great value in ideal location

Service was excellent, rooms very comfortable, and great breakfast
10
You could not find a more central location for Hanoi. The staff does a great job of trying to please.
Prijavi ovu recenziju
Melissa A. Parovi United States of America, 8. siječnja 2016.
Service and location are perfect

Staff and service and location
7,3
We loved that this was location in the heart- right by fun bars, street food, the beautiful lake of returned sword, and walking paths to explore hanoi. The service was exceptional. We wish we had stayed here the entire time we were in hanoi
Prijavi ovu recenziju
Emre K. Solo putnici Canada, 5. siječnja 2016.
Nice hotel

Nice room, good wi-fi, and good location.
8
Overall I had a great stay at this hotel. The one thing that could improve is the shower door that doesn't close properly and the water ends up on the bathroom floor.
Prijavi ovu recenziju
Stewart H. Parovi United Kingdom, 18. prosinca 2015.
Honeymoon part 2

Location
9,3
Prijavi ovu recenziju
Vinh L. Parovi Vietnam, 14. prosinca 2015.
Great location & hotel

location, room, staff
7,7
Prijavi ovu recenziju
Jess C. Solo putnici Australia, 13. prosinca 2015.
Wonderful stay start to finish

Takeaway breakfast. Comfy beds. Quiet room/hotel
10
Great stay start to finish! I got a complimentary upgrade and the room was amazing. Comfy beds, nice bath and rain head shower. Even though it was very noises outside, I heard nothing from inside. The staff organised an airport drop off and even a take away breakfast as I was leaving early. Very accommodating and I would definitely stay here again if I was in hanoi
Prijavi ovu recenziju
Mary K. Parovi United States of America, 1. prosinca 2015.
Great Location and Service

The staff were above-and-beyond helpful, the location was super convenient, and the attention to detail was unparalleled by any place I have stayed before
10
It was awesome. I would totally stay there again. It was a fresh respite from the noise and bustle of the city. There was a bowl of fruit waiting for us in our room upon check-in that set the stay off on a great note and we pleasantly discovered a computer for our own use inside the hotel room. Staff there were awesome and very thorough answering all questions. I would recommend this hotel to anyone who was staying in Hanoi. It was just perfect.
Prijavi ovu recenziju
Matthew B. Parovi United Kingdom, 20. studenog 2015.
Great location and staff

Staff, cleanliness, location
9,7
Location in old town is ideal to explore the streets. Staff were great, attentive and helpful and the hotel was extremely clean and well kept. Great option for those who are looking for pleasant surroundings without shelling out a huge premium for the large 5* hotels.
Prijavi ovu recenziju
Stephen M. Parovi United Kingdom, 19. studenog 2015.
Nov 2015

Hotel Room / helpful staff / great location
10
Wonderful. Will use it again soon!
Prijavi ovu recenziju
Paul E. Parovi Australia, 15. studenog 2015.
Good Value for Money

Location, staff friendliness, cleanliness
8,7
Stayed 4 nights, no problems for late check out. Staff were very courteous. Good place if you want to stay in Old Quarter of Hanoi.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RecepcijaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestoranEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska sobaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska sobaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska sobaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska sobaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska sobaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - KupaonicaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestoranEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestoranEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestoranEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestoranEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Interijer hotelaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - TrgovineEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centarEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centarEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centarEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centarEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centarEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centarEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa centarEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska sobaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gostinjska sobaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Interijer hotelaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - KupaonicaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07