Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Estrel Hotel

Sonnenallee 225, Neukölln, Berlin, Njemačka 12057 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Estrel Hotel Berlin - Eksterijer hotela Estrel Hotel Berlin - Gostinjska soba Estrel Hotel Berlin - Apartman Estrel Hotel Berlin - Apartman Estrel Hotel Berlin - Apartman Estrel Hotel Berlin - Apartman Estrel Hotel Berlin - Restoran Estrel Hotel Berlin - Restoran Estrel Hotel Berlin - Restoran Estrel Hotel Berlin - Kafić Estrel Hotel Berlin - Spa centar Estrel Hotel Berlin - Dvorana za fitness Estrel Hotel Berlin - Plesna dvorana Estrel Hotel Berlin - Soba za sastanke Estrel Hotel Berlin - Sport i aktivnosti Estrel Hotel Berlin - Plesna dvorana
Estrel Hotel Berlin - Plesna dvorana Estrel Hotel Berlin - Plesna dvorana Estrel Hotel Berlin - Soba za sastanke Estrel Hotel Berlin - Eksterijer hotela Estrel Hotel Berlin - Eksterijer hotela Estrel Hotel Berlin - Gostinjska soba Estrel Hotel Berlin - Gostinjska soba Estrel Hotel Berlin - Eksterijer hotela Estrel Hotel Berlin - Eksterijer hotela Estrel Hotel Berlin - Gostinjska soba Estrel Hotel Berlin - Soba za sastanke Estrel Hotel Berlin - Interijer hotela
Područje Neukölln Broj soba: 1125

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 85recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (85)
Razvrstati po:
Adrian S. Solo putnici Germany, 12. srpnja 2015.
Simply perfect. They have everything!

Availability ,accommodation ,service
10
Clean rooms and building with plenty of space and very helpful staff. This hotel has everything you could need and want from a hotel. And for the money it's just about perfect. Except the parking isn't free. Maybe I didn't pay for it with my room purchase but that was the only surprise.
Prijavi ovu recenziju
Andrew S. Poslovni putnici Singapore, 22. svibnja 2015.
Great Conference Hotel

Space, Conference Location, Service.
7,3
Prijavi ovu recenziju
Hyewon C. Poslovni putnici South Korea, 29. travnja 2015.
nice hotel nice location

service
10
Prijavi ovu recenziju
Israel S. Solo putnici Israel, 8. listopada 2014.
Exelleny as usual

Comfort, room, food
9
Prijavi ovu recenziju
Fay Y. Grupe Taiwan, 10. lipnja 2014.
ideal place for events and business convention

economy friendly for business travel, multi functional banqueting hall, good service
6,3
we were there for a 3 days convention, room was clean and good service,
Prijavi ovu recenziju
Chun Y. Solo putnici Taiwan, 9. lipnja 2014.
Estrel Hotel

good service
8
Prijavi ovu recenziju
May E. Solo putnici Taiwan, 8. lipnja 2014.
It is nice to live close to the Karmapa teaching

The Italian food is very delicious and it is very good to live close to Karmapa teaching but surprised that the room is without coffee or tea pot ,the location is a bit distance from all the tourist p
7
I was not informed about the different charge for the wifi so was charged for extra for the high speed charge. It would be nice if this info is advised to the customers beforehand. As we can imagine during conference ,there is always a lot of people so keep the info clear would ve good to avoid complaint. Really surprised a 4 star hotel does not provide coffee or teac pot in the room. Glad I brought my own... However,it was nice I had a room with view of the canel.
Prijavi ovu recenziju
Fay Y. Grupe Taiwan, 6. lipnja 2014.
great for business convention

the hotel is great for business conventions with a huge space
6
Prijavi ovu recenziju
Suyi Y. Poslovni putnici China, 2. travnja 2014.
comfortable room but the location is not very near

comfortable, good environment
7,7
Prijavi ovu recenziju
Yang P. Poslovni putnici Taiwan, 18. ožujka 2014.
Good Hotel, Distant from downtown

clean room, kind reception person, foods are fine
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Estrel Hotel BerlinEstrel Hotel Berlin - Eksterijer hotelaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - ApartmanEstrel Hotel Berlin - ApartmanEstrel Hotel Berlin - ApartmanEstrel Hotel Berlin - ApartmanEstrel Hotel Berlin - RestoranEstrel Hotel Berlin - RestoranEstrel Hotel Berlin - RestoranEstrel Hotel Berlin - KafićEstrel Hotel Berlin - Spa centarEstrel Hotel Berlin - Dvorana za fitnessEstrel Hotel Berlin - Plesna dvoranaEstrel Hotel Berlin - Soba za sastankeEstrel Hotel Berlin - Sport i aktivnostiEstrel Hotel Berlin - Plesna dvoranaEstrel Hotel Berlin - Plesna dvoranaEstrel Hotel Berlin - Plesna dvoranaEstrel Hotel Berlin - Soba za sastankeEstrel Hotel Berlin - Eksterijer hotelaEstrel Hotel Berlin - Eksterijer hotelaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Eksterijer hotelaEstrel Hotel Berlin - Eksterijer hotelaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Soba za sastankeEstrel Hotel Berlin - Interijer hotelaEstrel Hotel Berlin - Eksterijer hotelaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Eksterijer hotelaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - UlazEstrel Hotel Berlin - Soba za sastankeEstrel Hotel Berlin - Plesna dvoranaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Rekreacijski sadržajiEstrel Hotel Berlin - Plesna dvoranaEstrel Hotel Berlin - Rekreacijski sadržajiEstrel Hotel Berlin - Plesna dvoranaEstrel Hotel Berlin - Rekreacijski sadržajiEstrel Hotel Berlin - Rekreacijski sadržajiEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Pub/salonEstrel Hotel Berlin - Rekreacijski sadržajiEstrel Hotel Berlin - Plesna dvoranaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska sobaEstrel Hotel Berlin - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05