Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Estrela Do Mar Beach Resort

Near Babreshwar Temple, Khobra Vaddo Calangute Bardez, Baga, Sjeverna Goa, Indija 403516 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Okružje Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Sadržaji Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Interijer hotela Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Bazen Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Sadržaji Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Okružje Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Plaža Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Plaža Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Sadržaji
Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Okružje Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Plaža Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Okružje Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Recepcija Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran
Područje Baga Broj soba: 175

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 233recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,4
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,3
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (233)
Razvrstati po:
Joyce B. Solo putnici United States of America, 3. siječnja 2016.
Not what I expected

Convenience to the beach, private cottage, staff was kind
7
It is not what I expected. The cottages are very close to one another, they are crammed together. I ordered a cottage and they tried to put me in a room that part of the area that looks like an apartment building and loud music coming from the speakers. They did accommodate a cottage as I had reserved. The place was crowded due to the New Years weekend. I picked the wrong weekend to go to Goa because I wanted to relax. As an American, I am not used to the peddlers on the beach. As a foreigner you are constantly being approached by every peddler while you want to relax in the sun. That was annoying! The food was surprisingly good. The menu was basic, nothing impressive but flavorful and enjoyable. It was not near anything historical. I misunderstood where I was. Didn't know I was in the middle of the party scene. I would rate this hotel 3 by American standards. I think it is a 4 by Indian standards.
Prijavi ovu recenziju
Praful B. Parovi India, 21. prosinca 2015.
Good Resort

Location, Food
8
Comfortable. Good place to live in Goa. Location is superb. Tariff can be reduced a bit as the same location and services are available for less. Rest is all good.
Prijavi ovu recenziju
Ulhas V. Parovi India, 20. prosinca 2015.
Newlywed North Indian Killa

food, beach access
5,7
Prijavi ovu recenziju
Kirran K. Grupe India, 13. prosinca 2015.
Good hotel for couples and family

Good Location........Beach access/Beach seating/market access and brittos n titos closeby.....car n bike rentals available outside hotel
7
It was a good stay even though very short We booked 2 A/c swiss cottages which were spacious and had a nice feel Single smaller cottages (prive' cottages) are closer to the beach and the breakfst area the property is a rectangular property extending from the beach towards the road you might get the bigger cottages towards the outer side where you will have to walk 5 mins to reach the beach from within the hotel swimming pool was big let down and construction work was going on perhaps new cottages being made pool managers were very fussy about only wearing lycra tights and not regular shorts for swimming so we were unable to swim in the hotel pool, luckily beach was closeby so we spent our entire day lazing by the beach where service was available from the hotel overall good experience
Prijavi ovu recenziju
Bertalan D. Solo putnici Hungary, 6. prosinca 2015.
Overpriced and filthy

Proximity to the beach. Proximity to the beach. Proximity to the beach.
5,7
On the positive side: I didn't get sick. Other than that the whole place is disgusting. You can see through the wall, the cabin and the entire area smelled like sewage.
Prijavi ovu recenziju
Neelu S. Parovi India, 29. studenog 2015.
Stay only if you are desperate for a beach propert

Location is a big plus
4
The only plus was location. Food was ok, no network in the rooms. No space between the rooms. Wifi chargeable at exorbitant rate in rooms. Only free wifi in restaurant which was not working. Even the other guests at reception were complaining about bad connection. Even after paying for one night room rent we have to pay next day for breakfast. Yes, in this tariff breakfac was not included, we paid extra Rs 300/- per person for breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Bhavanesh V. Grupe India, 2. studenog 2015.
it's okay but no luxury

best location , 24x7 service , well trained staff
7,3
we enjoyed our stay but some swish cottages is not good to stay batter take rooms .
Prijavi ovu recenziju
Varun G. Obitelji sa malom djecom India, 28. listopada 2015.
worst ever hotel experience
3
1. they gave us the room in underconstruction building, where there was too much noise of construction and lights goes on and off, after four calls to hotel manager he changed our room to old area. 2. when we put on the sign of "do not disturb" the hotel staff still manages to knock the door . 3. the hotel charges for tooth brush and paste. and on arrival bottles of water. 4. they charge extra 2 % for credit card payment,. this is the worst thing I have ever heard. this is two star property only
Prijavi ovu recenziju
Jyoti L. Solo putnici India, 11. listopada 2015.
Nice beach property

Beach property, good entertainment shows & located at baga beach
8
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Krishnan U. Grupe Malaysia, 3. listopada 2015.
1day miserable stay

Food
5,3
Charged for 4 star hotel, but standard was 2star, after argument with reservation manager, upgraded. (Reasonably acceptable) will not recommend to anyone.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna GoaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - OkružjeEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - SadržajiEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Interijer hotelaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - BazenEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - SadržajiEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - OkružjeEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PlažaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PlažaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - SadržajiEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - OkružjeEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PlažaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - OkružjeEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RecepcijaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PlažaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Dječji klubEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PlažaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - SadržajiEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PlažaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - UlazEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PlažaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - SadržajiEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - SadržajiEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PlažaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PlažaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PlažaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Pub/salonEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PlažaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Interijer hotelaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - OkružjeEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Rekreacijski sadržajiEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PlažaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - SadržajiEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Dječji klubEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - OkružjeEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08