Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Estrela Do Mar Beach Resort

Near Babreshwar Temple, Khobra Vaddo Calangute Bardez, Baga, Sjeverna Goa, Indija 403516 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Pub/salon Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Bazen Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Bazen Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Bazen Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Bazen Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba
Mjesto: Baga Broj soba: 175

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 186recenzija

Vrijednost za novac:
6,3
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
6,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,1
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (186)
Kalpesh M. Obitelji sa odraslom djecom India, 1. ožujka 2014.
Great Ambience and value for money

location, breakfast, friendly staff
9,3
Sunil S. Obitelji sa malom djecom India, 28. veljače 2014.
3 days of absolute peace in a wonderful place

great location, good restaurants & lovely rooms
9,7
I with my wife & daughter thoroughly enjoyed our 4 nights stay here. Absolute peace,close to beach ..u can walk there whenever u want and two restaurants, serving very good food. Would love to come back in future...
Chandan T. Parovi India, 24. veljače 2014.
Bad

Nice location,good food,hygienic
5,7
Stay was much better if the check in timings are upto the mark,We have to wait 2 hours for the room.
Saravanan N. Grupe India, 28. siječnja 2014.
Stay was plesant, resort location is very good.

Right on beach, beach view restaurant, comfort
7,7
Staff always tries to extract money, we dint get the room we booked, they told it will be changed but it never happened. Restaurant food are over priced, if we order food from room it will be charged more for each item. Pest control is poor for a beach resort, we had a cockroach and Centipede visit us at night, it will be dangerous for kids and babies.
Manish T. Obitelji sa malom djecom India, 23. siječnja 2014.
Great.

Close to Beach, Close to Beach, Close to Beach
7,3
It was fine, except that we booked beach cottage & got upgraded to Swiss cottage. This we got to know only when we checked in at the Hotel.
Shahnawaz S. Obitelji sa malom djecom India, 20. siječnja 2014.
ok it is ok staff should be cooperative toilet in

nice location good connectivity nr to beach
4
Ok swiss cottage flushing ewc very poor wrong design fr toilet
Dilip G. Obitelji sa malom djecom India, 16. siječnja 2014.
Overall nice stay

Location, Rooms, Cleanliness
6
Overall Very pleasant stay and not any serious issue while stay in this hotel.
Ganesh S. Obitelji sa malom djecom India, 8. siječnja 2014.
Good one

location to beach
6,7
Heike W. Solo putnici Germany, 6. siječnja 2014.
Perfect for a short stay

Beach was close, rooms were nice!
7,3
Place is nice for a short stay close to the beach and the popular party locations in Goa. In general these are regular beach huts and it is of course not a resort in any way but rooms are in general quite spacious and comfortable and it's close to the beach. During my stay however there has been huge constructions going on, even during high season. At the hotel beach the owners of Estrela do Mar let people sell stuff to hotel guests while they are sunbathing. This was quite disturbing as they approach you several times. There is no free wifi!
Puneet K. Obitelji sa odraslom djecom India, 4. siječnja 2014.
Very nice concept cottages very close to the beach

cottage design and hotel layout.
5,7
Only two issues at the resort. We had booked a room with an extra bed giving the details of children. The room initially given to us could not accommodate an extra bed!!! Being prime season it took us almost two hours to get a room which could adjust an extra bed. They should specify whether the rooms can take extra beds or not. Such bookings should not be permitted. Nice rooms/ Nice resort/ Great location ..... they could do with a better cook too

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna GoaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Pub/salonEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - BazenEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - BazenEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - BazenEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - BazenEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A03