Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Estrela Do Mar Beach Resort

Near Babreshwar Temple, Khobra Vaddo Calangute Bardez, Baga, Sjeverna Goa, Indija 403516 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Okružje Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Plaža Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Igralište Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Pogled Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba
Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Okružje Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Okružje Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Pogled Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Pub/salon Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Igralište Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Recepcija Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Okružje
Područje Baga Broj soba: 175

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 220recenzija

Vrijednost za novac:
6,4
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,3
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (220)
Razvrstati po:
Rajeev T. Parovi India, 2. srpnja 2015.
It's wonderful experience

Swimming pool, location ,service
10
Very good , if I come next goa then definitely I will stay in this hotel sure
Karishma T. Solo putnici India, 28. travnja 2015.
good place to stay !

location, price, ambience
10
Binny T. Parovi India, 27. travnja 2015.
Awesome time

location, staff courtesy, food
8,7
we had a good time at the resort, everything was taken care off. Would highly recommend this place
Mustafa S. Grupe India, 9. travnja 2015.
Very Close to Beach

Very close to beach, Good staff, value for money
7,3
This hotel is very close to the beach. But toilet was never clean, it might be due to the close location to the beach and the construction pattern. But value for money. .
Prakash H. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 30. ožujka 2015.
Good & Comfortable: Good value for money

Piyush, the housekeeper. Excellent and a pleasant person for whom nothing you asked was too much trouble.
8
It was good value for money. Plus, cleaning standards were very good & efficient housekeeping staff. Though only problem was when my daughter was not feeling well, they even refused to allow us to take some fruit for her to the room which we thought was very insensitive as explained as well. Plus the hotel is a long walk, and you feel it more in the heat, from the shops for us to go and buy some from there. However, as cleanliness is a priority for us, the hotel was clean, and Piyush, the guy in charge of our room was excellent.
Shubhamoy D. Obitelji sa odraslom djecom India, 13. ožujka 2015.
Excellent location, family friendly, safe & secure

Location right on the beach, beach is more or less private and clean, food is good - particularly the complementary breakfast, staff are very friendly and eager to please, safe and secure with cctv co
9,7
Excellent! Very very enjoyable and memorable
Pradip D. Parovi India, 2. ožujka 2015.
Estrela Do Mar Beach resort review Nothing best!
4
I was very disappointed with my stay mainly because: (1) I had paid quite high compared to its standards being led to believe from the advts that the room was very close to the beach and the room was very spacious & better then others. None of this was true...my room was quite far from the beach, quality of furnishings in room very poor, TV an old relic with poor reception, not even a single bottle of complimentary water and to cap it the room had two bathroom/toilets for the two of us!!! (2) The approach to the room was very narrow, dirty and very much cramped /almost touching the bar and hotel restaurant! Could not keep my room door open even for a while. (3) The hotel entrance is crowded with local goons playing cards...dalals renting out taxi, cars and scooty at prices higher than market price....even their behavior is rude, uncourteous and almost goonda like. Since the place is slightly remote..almost 20 mins from main road, many people are forced to accept it. However, I could not bear such behavior and I took the trouble to go to the main road where the local portugese people were very courteous, and i took scooty and taxi from them only without any hassles. (4) I will certainly not recommend anyone to stay here as there are plenty of other better places at a cheaper cost. Distance from the beach is not a major factor...because anyway one has to hire a scooty or a car
Taras S. Solo putnici Belarus, 28. veljače 2015.
I liked staying there

location safety rooms
9
We lived there for a week and would stay longer if we cood. Hotel consists of lots of separate cottages which are very lovely. It was full of romanics with all those lights and sounds and people and smiles and so on.. Near the beach, near many restaurants where you can take your seat and try not expensive local tasty food. Guests are not allowed in the hotel and the staff tries to make your vacation safe and full of good impressions. We recommend this hotel.
Srinivasa R. Obitelji sa malom djecom India, 6. veljače 2015.
stay is very pleasant in this hotel.

Food, staff and environment.
9,7
Very nice Hotel. Food is very good. Stay is pleasant. Rooms are very clean and every concern was addressed with immediate effect if there was any.
Ravi K. Obitelji sa malom djecom India, 26. siječnja 2015.
fantastic

1.On the beach dinner.2. cottage. 3. location
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Estrela Do Mar Beach Resort Sjeverna GoaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - OkružjeEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PlažaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - IgrališteEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PogledEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - OkružjeEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - OkružjeEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - PogledEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Pub/salonEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - IgrališteEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RecepcijaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - OkružjeEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Pub/salonEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranEstrela Do Mar Beach Resort Sjeverna Goa - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02