Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Evergreen Laurel Hotel

53 Persiaran Gurney,, Gurney Drive, Penang, Malezija 10250 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Evergreen Laurel Hotel Penang - Pogled Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Soba za sastanke Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Okružje Evergreen Laurel Hotel Penang - Kupaonica Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Restoran Evergreen Laurel Hotel Penang - Restoran Evergreen Laurel Hotel Penang - Bazen
Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Dvorana za fitness Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Ulaz Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Pogled Evergreen Laurel Hotel Penang - Predvorje Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Plesna dvorana
Područje Gurney Drive Broj soba: 368
Besplatan Wi-Fi

Provjeri cijene i raspoloživost

Želimo vam omogućiti najnižu moguću cijenu sobe. Ako ste rezervirali hotelsku sobu preko Agode, a onda nam dokažete da ste mogli rezervirati istu takvu sobu za iste datume uz nižu cijenu, koja se može pogledati i rezervirati preko druge stranice. dat ćemo vam ili istu ili nižu cijenu. Kliknite na ovu poveznicu kako biste saznali više.
Dolazak: Noćenja: Odlazak

Odlazak:

Kalendar

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4538recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (4538)
Razvrstati po:
Tok K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 26. svibnja 2015.
convenient location and friendly staff

good location close to food courts and shopping centres
7,7
Good and pleasant
Goh S. Poslovni putnici Malaysia, 22. svibnja 2015.
Comfort

Clean, large bed and nice room environment
9,3
Great sleep
Zahidi A. Parovi Singapore, 19. svibnja 2015.
Good location but reception staff could be better

Location, Food, cleanliness
7
Location & room: The hotel is within close 1-1.5km proximity to Gurney Paragon and Plaza. Hotel is newly painted. There was free parking for guest's rental car. Reception: I felt that the reception staff were not very good. They all looked very stressed although there weren't many people when we checked in. Checking in was not a breeze as there were many terms and conditions read to us. They seemed to indicate (indirectly) that booking through Agoda is a problem as it did not indicate the type of bed that we wanted. I also found out that walk-in booking was cheaper than booking online. How was this possible? Agoda should have given us better deals. Breakfast:Breakfast spread has a variety of local and western food and tasted delicious. Room: Good quality pillows but carpets are pretty old. Although I had specifically asked online, for a room away from the lift, for some reasons, we got one exactly outside the lifts. But because it was not school holidays and not fully packed, it was not noisy and so I let it be and did not request for a change. Overall, a pleasant stay, though I would not consider this as a five-star service.
Shamlan A. Poslovni putnici Malaysia, 18. svibnja 2015.
no

all
5,7
ignore any request from guest
Miki O. Parovi Malaysia, 17. svibnja 2015.
It's fantastic hotel!

Nice location! Comfortable! Good customer service!
9,3
Everything's is perfect!
Ghui J. Parovi Malaysia, 15. svibnja 2015.
Great Hotel!

cleaniness, good staff and location
9,7
Bernard N. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. svibnja 2015.
Room cleanliness or hygiene

Staffs are friendly and attentive to request, location is convenient to anywhere within Penang Island
5,7
It was not very eventful due to cleanliness and hygiene of the rooms that we have switch to other rooms in the mid of the night. Also hotel is not strict on guest who are smoking in non smoking floors.
Iskandar S. Poslovni putnici Malaysia, 12. svibnja 2015.
nice

food
9,7
Heah H. Parovi Singapore, 12. svibnja 2015.
Book on Internet is more expensive then walk in

Central of penang
8
Just for the night sleep only
Fadhli Y. Poslovni putnici Malaysia, 11. svibnja 2015.
GOOD STAY

LOCATION, ACCOMMODATION, SERVICE
8,3
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Evergreen Laurel Hotel PenangEvergreen Laurel Hotel Penang - PogledEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Soba za sastankeEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - OkružjeEvergreen Laurel Hotel Penang - KupaonicaEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - RestoranEvergreen Laurel Hotel Penang - RestoranEvergreen Laurel Hotel Penang - BazenEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Dvorana za fitnessEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - UlazEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - PogledEvergreen Laurel Hotel Penang - PredvorjeEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Plesna dvoranaEvergreen Laurel Hotel Penang - RestoranEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela


AM-AGWEB-4E07