Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Evergreen Laurel Hotel

53 Persiaran Gurney,, Gurney Drive, Penang, Malezija 10250 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Evergreen Laurel Hotel Penang - Pogled Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Soba za sastanke Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Okružje Evergreen Laurel Hotel Penang - Kupaonica Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Restoran Evergreen Laurel Hotel Penang - Restoran Evergreen Laurel Hotel Penang - Bazen
Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Dvorana za fitness Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Ulaz Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Pogled Evergreen Laurel Hotel Penang - Predvorje Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Plesna dvorana
Područje Gurney Drive Broj soba: 368
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4671recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (4671)
Razvrstati po:
Joseph P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. kolovoza 2015.
stay at evergreen

courteous staff, food not too bad and clean rooms
9,3
Prijavi ovu recenziju
Kathlin A. Poslovni putnici Malaysia, 31. srpnja 2015.
Good service

Staff service, room space, cleanliness
6,7
It was overall a pleasant experience. The breakfast buffet was unfortunately disappointing
Prijavi ovu recenziju
Bee E. Solo putnici Singapore, 28. srpnja 2015.
short stay in penang

location , view & cleanliness
8,7
Good view from the room. Esp sea view. Clean rooms.
Prijavi ovu recenziju
Cheng K. Parovi Malaysia, 27. srpnja 2015.
Good location

Clean , tidy and good service
7
Prijavi ovu recenziju
Seng C. Parovi Malaysia, 27. srpnja 2015.
A Weekend Away on food tasting trip

Location, large rooms & good reception
7,3
Good.
Prijavi ovu recenziju
Teck E. Parovi Singapore, 26. srpnja 2015.
Value for money

Friendly staff, room with seaview, quiet
8,3
When I chose this hotel, I was quite worried about some of the negative comments. Well, those were uncalled for after spending 2 nites there. I chose this hotel over the more expensive G hotels due to the security level Evergreen Hotel could offer. The security could watch over our bikes giving us a peace of mind to tour around the island. Friendly staff, hot showers, bath tub, morning newspapers, complimentary soft drinks and water, quiet and peaceful, strong air con, great sea view, a very value for money hotel. Will revisit again, definitely
Prijavi ovu recenziju
Mawar A. Poslovni putnici Malaysia, 25. srpnja 2015.
Good location easy to find food

Location. Easy check in & good surrounding
6,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Afrath A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. srpnja 2015.
My Experience

1.Comfort 2.Strategic Location 3.Food varities
8,3
It was fine.Anyhow I have a few complaints.The service in not very efficient,WiFi is kind of slow and there is no bidet in the toilet.Other than that,everything else is fine.
Prijavi ovu recenziju
Noor F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. srpnja 2015.
just ok

location,view,
6,3
Ok
Prijavi ovu recenziju
Lara T. Parovi Malaysia, 21. srpnja 2015.
Good location

Near to eatery area
7,3
My room was clean and comfort but there is smoking smells in my brother room next door. Suppose to be free smoking level but there is ashtray provided in the room.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Evergreen Laurel Hotel PenangEvergreen Laurel Hotel Penang - PogledEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Soba za sastankeEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - OkružjeEvergreen Laurel Hotel Penang - KupaonicaEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - RestoranEvergreen Laurel Hotel Penang - RestoranEvergreen Laurel Hotel Penang - BazenEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Dvorana za fitnessEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - UlazEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - PogledEvergreen Laurel Hotel Penang - PredvorjeEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Plesna dvoranaEvergreen Laurel Hotel Penang - RestoranEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04