Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Evergreen Laurel Hotel

53 Persiaran Gurney, , Gurney Drive, Penang, Malezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Evergreen Laurel Hotel Penang - Pogled Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Kupaonica Evergreen Laurel Hotel Penang - Kupaonica Evergreen Laurel Hotel Penang - Predvorje Evergreen Laurel Hotel Penang - Predvorje Evergreen Laurel Hotel Penang - Igralište Evergreen Laurel Hotel Penang - Dvorana za fitness
Evergreen Laurel Hotel Penang - Bazen Evergreen Laurel Hotel Penang - Bazen Evergreen Laurel Hotel Penang - Bazen Evergreen Laurel Hotel Penang - Pub/salon Evergreen Laurel Hotel Penang - Restoran Evergreen Laurel Hotel Penang - Restoran Evergreen Laurel Hotel Penang - Spa centar Evergreen Laurel Hotel Penang - Spa centar Evergreen Laurel Hotel Penang - Restoran Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Plesna dvorana
Područje Gurney Drive Broj soba: 368
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3679recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (3679)
Razvrstati po:
Ang C. Parovi Malaysia, 21. srpnja 2014.
Ok

Good accomodation
7,7
In our room don't have towel provided, when I request it, it take around 1 hour only deliver to us ( I have requested few times)
Huei X. Grupe Malaysia, 20. srpnja 2014.
Comfortable, clean and well equipped

Nice room Convenient parking Near to gurney
8
Comfortable I may suggest to have more variety of breakfast
Pei E. Grupe Malaysia, 20. srpnja 2014.
Comfortable

Staff, location, environment
8
Wong K. Grupe Malaysia, 20. srpnja 2014.
A pleasant and enjoyable stay.

Value for money Exceeded my expectations. Clean and comfortable beds.
7,3
Mark M. Grupe Singapore, 20. srpnja 2014.
Helpful Staff and Great location

Staff, Location and Clean
8
Lim C. Grupe Malaysia, 20. srpnja 2014.
Nice hotel & friendly staff

The hotel is very Closer to shopping area & local food stall..hotel staff very helpful & friendly.
7
It will take a very short time to check in hotel & there have a lots of parking spare for customers.
Henry T. Poslovni putnici Singapore, 19. srpnja 2014.
Fine Hotel

Easy excess to local foods, nice and quiet area.
6,7
Prefect stay
Terence N. Parovi Singapore, 19. srpnja 2014.
Fantastic

Location, value for money and clean
7,7
Great.. as expected
Kim P. Parovi Singapore, 19. srpnja 2014.
Up to my expectation

Good sea view, complimentary soft drinks and near eateries/shopping centres
7,7
When I did the booking, I picked a higher price package despite noticing there were other packages which were lower in price for the same type of room (same sea facing & breakfast not included). I did not know why there were different pricing for the same type of room. My understanding then was,for the price I paid, I would be given a higher floor room. It was not the case, I was given a room on the 9th floor. This hotel has 17 or 18 floors. So, that's mean my is a mid-floor room! Why?
Siau M. Poslovni putnici Malaysia, 18. srpnja 2014.
Clean room

Clean room, easily hunt for food, near to sea
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Evergreen Laurel Hotel PenangEvergreen Laurel Hotel Penang - PogledEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - KupaonicaEvergreen Laurel Hotel Penang - KupaonicaEvergreen Laurel Hotel Penang - PredvorjeEvergreen Laurel Hotel Penang - PredvorjeEvergreen Laurel Hotel Penang - IgrališteEvergreen Laurel Hotel Penang - Dvorana za fitnessEvergreen Laurel Hotel Penang - BazenEvergreen Laurel Hotel Penang - BazenEvergreen Laurel Hotel Penang - BazenEvergreen Laurel Hotel Penang - Pub/salonEvergreen Laurel Hotel Penang - RestoranEvergreen Laurel Hotel Penang - RestoranEvergreen Laurel Hotel Penang - Spa centarEvergreen Laurel Hotel Penang - Spa centarEvergreen Laurel Hotel Penang - RestoranEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Plesna dvoranaEvergreen Laurel Hotel Penang - Soba za sastankeEvergreen Laurel Hotel Penang - Soba za sastankeEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - OkružjeEvergreen Laurel Hotel Penang - Kupaonica


AS-AGWEB-3B08