ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Evergreen Laurel Hotel

53 Persiaran Gurney,, Gurney Drive, Penang, Malezija 10250 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Evergreen Laurel Hotel Penang - Pogled Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska soba Evergreen Laurel Hotel Penang - Kupaonica Evergreen Laurel Hotel Penang - Kupaonica Evergreen Laurel Hotel Penang - Predvorje Evergreen Laurel Hotel Penang - Predvorje Evergreen Laurel Hotel Penang - Igralište Evergreen Laurel Hotel Penang - Dvorana za fitness
Evergreen Laurel Hotel Penang - Bazen Evergreen Laurel Hotel Penang - Bazen Evergreen Laurel Hotel Penang - Bazen Evergreen Laurel Hotel Penang - Pub/salon Evergreen Laurel Hotel Penang - Restoran Evergreen Laurel Hotel Penang - Restoran Evergreen Laurel Hotel Penang - Spa centar Evergreen Laurel Hotel Penang - Spa centar Evergreen Laurel Hotel Penang - Restoran Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotela Evergreen Laurel Hotel Penang - Plesna dvorana
Područje Gurney Drive Broj soba: 368
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4104recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (4104)
Razvrstati po:
Hartarto J. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 16. prosinca 2014.
The best five star at gurney

food , comfort room , staff performance
8,7
evergreen is one of the best five star hotel. the room rate very competitif. the staff very kindly. the food so delicious. and the gurney area so perfect
Pei L. Parovi Malaysia, 15. prosinca 2014.
Comfortable and strategic location

Location, Clean and Comfortable
7,7
The hotel is comfortable and the location is great. There are walking distance of eateries and convenience store. The room we are staying has great sea view
Chui L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. prosinca 2014.
Room 706

Room and bathroom size. Location is within 20 mins walk to Gurney Plaza & Paragon.
6,7
The bathroom sink was faulty, water was not draining properly. The whole bedroom has a certain smell of massage oil mixed with cigarette smoke when we first checked in. The 'do not disturb' sign was switched on accidentally when we went out one morning as there is no indicator of it being switched on or off other than the switches. It would prevent this from happening if the switch on or off is activated with a light instead. Overall, our stay was pleasant. And I must say that I like the lightly scented fragrance of the hair shampoo.
Hider O. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. prosinca 2014.
comfortable and clean

location clean spacious
8,7
Good and comfortable.
Pak L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. prosinca 2014.
Great place.

people - the helpful reception and staff
8
Hue L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. prosinca 2014.
Good

clean,comfort, value fi
8,7
Han Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 13. prosinca 2014.
Good

Location, cleanliness, comfort
9,3
Caroline E. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. prosinca 2014.
value for money

location, facilities, cleanliness
8
Lim F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. prosinca 2014.
Nice location

Clean, good location, nice view
6,7
Good
Yeong O. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 13. prosinca 2014.
Bad experience, over price, poor front desk
4,3
very very disappointed.When we check in around 6pm, was told by the reception room for Kings bed not available, no non smoking room etc... and just told me they are fully booked.. I have to remind them my booking weeks ago and confirmed by Agoda but they respond very poor... After check in,there is no shower towers in the shower room, waited long for delivery, no shower gel, shampoo...even the extra bed we order is not there & we have to call & wait.... overall, I rated them only 3 stars, MAX...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Evergreen Laurel Hotel PenangEvergreen Laurel Hotel Penang - PogledEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - Gostinjska sobaEvergreen Laurel Hotel Penang - KupaonicaEvergreen Laurel Hotel Penang - KupaonicaEvergreen Laurel Hotel Penang - PredvorjeEvergreen Laurel Hotel Penang - PredvorjeEvergreen Laurel Hotel Penang - IgrališteEvergreen Laurel Hotel Penang - Dvorana za fitnessEvergreen Laurel Hotel Penang - BazenEvergreen Laurel Hotel Penang - BazenEvergreen Laurel Hotel Penang - BazenEvergreen Laurel Hotel Penang - Pub/salonEvergreen Laurel Hotel Penang - RestoranEvergreen Laurel Hotel Penang - RestoranEvergreen Laurel Hotel Penang - Spa centarEvergreen Laurel Hotel Penang - Spa centarEvergreen Laurel Hotel Penang - RestoranEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Plesna dvoranaEvergreen Laurel Hotel Penang - Soba za sastankeEvergreen Laurel Hotel Penang - Soba za sastankeEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - Eksterijer hotelaEvergreen Laurel Hotel Penang - OkružjeEvergreen Laurel Hotel Penang - Kupaonica


AS-AGWEB-3B08