Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Everyday Smart Hotel Kuta Bali

Jl. Patih Jelantik Block Etnic No. 12, Kuta, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Recepcija Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Interijer hotela Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Predvorje Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Predvorje Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Kupaonica Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Recepcija Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Hrana i piće Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Restoran
Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Hrana i piće Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Recepcija Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Interijer hotela Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Hrana i piće Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Restoran
Područje Kuta Broj soba: 66

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1427recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (1427)
Razvrstati po:
Gladys N. Grupe Indonesia, 20. prosinca 2015.
Worst hotel!

location
4,3
It was horrible! The staffs are not welcoming, the room smells like smoke and the AC was not cool. And when we request to change the room with a better one, the staff start to send people to 'fix' the AC while what he did was just looking at it. We are so damn tired and yet we have to wait for them to 'fix' the AC. We got a new room after 30mins of waiting. But the new room was also no different and smells like someone smoke inside. It was also not sound proof and in the morning, I could hear people running around in the corridor and a baby crying next door. Terrible!
Prijavi ovu recenziju
Yudhistira W. Parovi Indonesia, 8. prosinca 2015.
A tiny room hotel

good value for money, quite good location, clean hotel
6,7
Room was very small, and the worst thing is I have to pay parking fee again and again during get in and out from the hotel. Value for money was quite good. Staff performance is a thing that need to be improved.
Prijavi ovu recenziju
Birgit K. Parovi Estonia, 17. studenog 2015.
great budget place

breakfast, location, value for money
9
We spent there few days. Great place for budget travellers. The hotel is surrounded by other buildings and you can enter through barrier which makes the hotel bit more safe, especially if you have to park a motorcycle. There is ATM close to hotel. Possible to rent scooter. About a 10 minute ride from main street. Rooms are very small and at least half of them don't have a window. Breakfast is basic, but tasty, especially if you take local, not Western. Staff has a poor English, but some of them manage it better.
Prijavi ovu recenziju
Oliver K. Grupe Philippines, 17. listopada 2015.
Daily Budget Hotel Value for money!

Hotel Services, Cleanliness, Price
7
Very comfortable rooms. helpful and useful rental services cars/motors. Cheap price!
Prijavi ovu recenziju
Jan C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. listopada 2015.
Good and simple

price, location, cleanliness
8,7
I booked 11 rooms last oct 13 for my families and friends. room is small and simple, clean, and ok. location isnt bad as it is only 15 min walk to legian. food is ok. there is no mosquito so i got that going for me which is nice.
Prijavi ovu recenziju
Ruby G. Grupe Canada, 13. listopada 2015.
Bang for your buck

bang for your buck,
6,3
Be advised rooms are small. 15 minute walk from the commercial strip of Jalan Legian and 30 minute walk to Kuta Beach.
Prijavi ovu recenziju
Anggie S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 10. listopada 2015.
Value for money

Hotel Location, cheap, safe parking
7
Good enough... Better bed pillows & slightly larger a meter or two for the room could make this hotel be a lot better.
Prijavi ovu recenziju
Syed A. Solo putnici Malaysia, 10. listopada 2015.
Great hotel for the value

Reasonable price, excellent location, comfortable room
6
I loved how big the bathroom was and the comfort of this hotel stay. Thank you!
Prijavi ovu recenziju
Syed Z. Parovi Malaysia, 2. listopada 2015.
Good

The staff, comfort & easy to find
8,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Syed A. Solo putnici Malaysia, 15. kolovoza 2015.
not expensive

cheap
5,3
Room is small but clean enough. near to airport about IDR42,000 with a taxi. value for money
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Everyday Smart Hotel Kuta Bali BaliEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - KupaonicaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Kuta Bali Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05