ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Everyday Smart Hotel

Jl. Patih Jelantik Block Etnic No. 12, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Recepcija Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Interijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Bali - Predvorje Everyday Smart Hotel Bali - Predvorje Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Kupaonica Everyday Smart Hotel Bali - Recepcija Everyday Smart Hotel Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Bali - Hrana i piće Everyday Smart Hotel Bali - Restoran
Everyday Smart Hotel Bali - Hrana i piće Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Recepcija Everyday Smart Hotel Bali - Interijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Hrana i piće Everyday Smart Hotel Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Restoran
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 66
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1353recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (1353)
Razvrstati po:
Hudiaratama H. Parovi Indonesia, 25. siječnja 2015.
thanks thanks thankis

thanks thanks thankis
10
thanks thanks thankis
Mohd H. Solo putnici Malaysia, 11. siječnja 2015.
Nice To Stay

Location, Good Stay & Value
8
Everything is OK. Room is small but clean enough. Small room, quiet enough and valuable hotel with cheap rate.
Vanessa V. Solo putnici Indonesia, 3. siječnja 2015.
Cheap Hotel

Cozy, Cheap, Clean
6
Iona S. Parovi Indonesia, 28. prosinca 2014.
Okay

Cheap, Strategic location
6,3
Eunike Y. Parovi Indonesia, 8. prosinca 2014.
good

helpful staff, not far from kuta, quiet
6
pleasant
Handojo S. Parovi Indonesia, 6. prosinca 2014.
Helpfull staff, Strategic location, Cheap

Helpfull staff, Strategic location, Cheap
7,3
I just stayed in this hotel only 2 night but on early morning, my tires car leaking at the time I parked in front of the hotel and the hotel staff helped to find the workshop. The taste of food is normal. Small room, but it's okay for me. Overall the hotel is good. I want to stay here again when I go to Bali.
Eunike Y. Parovi Indonesia, 2. prosinca 2014.
good

helpful staff, not to far from kuta, quiet
6
pleasant
Christina L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. studenog 2014.
everyday is smart..yes it is

conditions clean
6,7
2 nights
Margaretha K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 14. studenog 2014.
great location, no food, small but quite clean

location, cleanliness, staff
6,3
Good
Margaretha K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 13. studenog 2014.
great location, no food, small but quite clean

location, cleanliness, staff
6,3
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Everyday Smart Hotel BaliEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - KupaonicaEveryday Smart Hotel Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08