Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Everyday Smart Hotel

Jl. Patih Jelantik Block Etnic No. 12, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Recepcija Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Interijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Bali - Predvorje Everyday Smart Hotel Bali - Predvorje Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Kupaonica Everyday Smart Hotel Bali - Recepcija Everyday Smart Hotel Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Bali - Hrana i piće Everyday Smart Hotel Bali - Restoran
Everyday Smart Hotel Bali - Hrana i piće Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Recepcija Everyday Smart Hotel Bali - Interijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Hrana i piće Everyday Smart Hotel Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Restoran
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 66
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1395recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (1395)
Razvrstati po:
Maria C. Grupe Indonesia, 18. lipnja 2015.
A nice stay

Staff, location, flat parking fee
7,7
This hotel gave an excellent staff performance. They were very helpful as I came before the check in time. They made every thing simple for us. Too bad we didn't get buffet style breakfast. And they didn't change the bed sheet for our 3 nights stay, they only changed the towel. Over all, the location was quite strategic and the parking fee was flat, for us who rented motorcycle, we only paid Rp. 1.000 for the whole night. Woooww..
Iqbal H. Parovi Indonesia, 6. lipnja 2015.
Great location and staff

The staff
8,7
Erwin C. Grupe Indonesia, 31. svibnja 2015.
a little more than ive expected

budgets hotel
7,3
Ive found this hotel is nice enough to stay. the room YESS it's small ; clean bathroom ; water heater n air conditioning r working properly. Overall more than expected for 185k/nite for a hotel located in the center of Kuta.
Ronny P. Solo putnici Indonesia, 22. svibnja 2015.
good location, noisy room, only 1 menu for BF

location, value for money, clean
6,7
i order 2 rooms (1 person each) with double bed, but, they gave me only 1 double bed and i twin bed. breakfast only soto ayam and not ready when i came to the resto. must wait while they cooking the soto ayam.
Dhevi M. Grupe Indonesia, 18. svibnja 2015.
Comfort, Clean, Cold, Cheap

Comfort, Clean, Cheap
8
its my second time i visited this hotel.. and still feel the same with the first. comfort, cheap, strategic.. love bali so much.
Andi N. Solo putnici Indonesia, 18. svibnja 2015.
Cheap room, but must pay for parking

Parking problem, a little bit far to tourist interest point, cheap
4,7
the room is small, but it's quite clean, the TV channel is only few, a little bit far to go to tourist interesting point, but something small but annoying me is this is the first time I must pay parking to enter the hotel, and also my friend who came to visit me. this is only small money, but I don't think it's correct to ask parking money to the guest. i ever stay in hotel at the commercial area, they will stamp our parking ticket, so the guest no need to pay the parking fee.
Hudiaratama H. Parovi Indonesia, 10. svibnja 2015.
thanks thanks thanks

thanks thanks thanks
10
thanks thanks thanks
Hery S. Grupe Indonesia, 10. svibnja 2015.
clean and cheap

clean. cheap. quiet.
6
Wili K. Solo putnici Indonesia, 7. svibnja 2015.
Value for money

Cheap, clean, helpful staffs
7,7
Rachmyati H. Parovi Indonesia, 7. svibnja 2015.
hotel is nice and meet the budget ..

strategic location, nice and friendly staff
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Everyday Smart Hotel BaliEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - KupaonicaEveryday Smart Hotel Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04