Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Everyday Smart Hotel

Jl. Patih Jelantik Block Etnic No. 12, Kuta, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Recepcija Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Interijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Bali - Predvorje Everyday Smart Hotel Bali - Predvorje Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Kupaonica Everyday Smart Hotel Bali - Recepcija Everyday Smart Hotel Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Bali - Hrana i piće Everyday Smart Hotel Bali - Restoran
Everyday Smart Hotel Bali - Hrana i piće Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Recepcija Everyday Smart Hotel Bali - Interijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Hrana i piće Everyday Smart Hotel Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Restoran
Područje Kuta Broj soba: 66
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1408recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (1408)
Razvrstati po:
Paramitha W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 19. srpnja 2015.
location strategies

location strategies, tenang, nyaman
6,7
No comment
Prijavi ovu recenziju
Rany R. Solo putnici Indonesia, 18. srpnja 2015.
Very nice for 2 star hotel

clean, comfy
8,7
It's very nice for 2 star hotel. The room is clean and comfortable. Even the food is so simple, but it is enough.
Prijavi ovu recenziju
Edy T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 12. srpnja 2015.
Great Budget Hotel

The cheapest hotel, Good Location, Value Of Money
6,3
The hotel location is near Kuta Central Park Hotel, the price is best for value of money. Only IDR 200.000 ? not more than US$18 ? and get Breakfast ? You must try this hotel if you want to stay at budget hotel
Prijavi ovu recenziju
Nasa T. Parovi Indonesia, 8. srpnja 2015.
No frills, straightforward stay

Price and location
6,3
Location is good. Price is very attractive. Hotel cleanliness is OK. Good local restaurants nearby and close to Ngurah Rai airport. There is 24-hour excellent delicacy just opposite of the complex, namely Nasi Pedas Ibu Andika. I'd recommend this to anyone who wishes to transition to and fro between their main place of interest and airport. We would consider returning to Everyday Smart the next time we return to Bali.
Prijavi ovu recenziju
Nagarajan P. Solo putnici Malaysia, 6. srpnja 2015.
bad
4
so bad expecially the food.
Prijavi ovu recenziju
Vincent K. Grupe Singapore, 1. srpnja 2015.
Its OK . After all, it is a 2 star budget hotel.

service
6
It is ok.Cant expect much. But it shoould at the very least provide 2 cups and boiling flask. Imagine the convenience of going to reception to get hot water (It not hot enough to cook noodles). The room is small with no ward-robe.
Prijavi ovu recenziju
Maria C. Grupe Indonesia, 18. lipnja 2015.
A nice stay

Staff, location, flat parking fee
7,7
This hotel gave an excellent staff performance. They were very helpful as I came before the check in time. They made every thing simple for us. Too bad we didn't get buffet style breakfast. And they didn't change the bed sheet for our 3 nights stay, they only changed the towel. Over all, the location was quite strategic and the parking fee was flat, for us who rented motorcycle, we only paid Rp. 1.000 for the whole night. Woooww..
Prijavi ovu recenziju
Iqbal H. Parovi Indonesia, 6. lipnja 2015.
Great location and staff

The staff
8,7
Prijavi ovu recenziju
Erwin C. Grupe Indonesia, 31. svibnja 2015.
a little more than ive expected

budgets hotel
7,3
Ive found this hotel is nice enough to stay. the room YESS it's small ; clean bathroom ; water heater n air conditioning r working properly. Overall more than expected for 185k/nite for a hotel located in the center of Kuta.
Prijavi ovu recenziju
Ronny P. Solo putnici Indonesia, 22. svibnja 2015.
good location, noisy room, only 1 menu for BF

location, value for money, clean
6,7
i order 2 rooms (1 person each) with double bed, but, they gave me only 1 double bed and i twin bed. breakfast only soto ayam and not ready when i came to the resto. must wait while they cooking the soto ayam.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Everyday Smart Hotel BaliEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - KupaonicaEveryday Smart Hotel Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Hrana i pićeEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05