Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Everyday Smart Hotel

Jl. Patih Jelantik Block Etnic No. 12, Kuta, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Interijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Predvorje Everyday Smart Hotel Bali - Restoran Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Predvorje Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Interijer hotela
Everyday Smart Hotel Bali - Recepcija Everyday Smart Hotel Bali - Gostinjska soba Everyday Smart Hotel Bali - Interijer hotela Everyday Smart Hotel Bali - Kupaonica Everyday Smart Hotel Bali - Pogled
Mjesto: Kuta Broj soba: 66
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

7,0

od 1254recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (1254)
Sung H. Grupe South Korea, 7. travnja 2014.
Budget hotel with quiet reasonable price

Price, Cleanness & Friendly staffs
6,7
Room is clean but tidy but acceptable with that price
Lin L. Parovi Malaysia, 23. ožujka 2014.
holiday

None to tell
4,7
the hotel did not quite meet expectations as to what was advertised. The staff were to bz singing songs then to get things going.
Lim L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. veljače 2014.
satisfactory

cheap, clean, meet the basic requirements
7
only stay one night in the hotel. relatively a good stay. cheap and worth the value of money. location was easy to be found. staffs were friendly & helpful. clean room and with basics. in the morning breakfast was of not much choices, but filling.
Choy S. Parovi Malaysia, 20. veljače 2014.
Nice and Clean, comfortable

Clean, Comfortable , Friendly Staff
8,7
Nice and clean , friendly staff , free wifi but only can connect at lobby.
Yu L. Solo putnici China, 28. siječnja 2014.
the staffs there are friendly and troubleshooters

the nice staffs, the very good location as well as security!
9
1, the staffs are excellent and very friendly, they are the troubleshooters! 2, the security there is excellent! It;s a new hotel and quite clean! 3, the location is perfect, 20 minutes from the airport and quite close to the local restaurant as well as Kuta beach, and not far from other beaches.
Elvira T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. siječnja 2014.
good hoel, clean hotel, good staf

good hoel, clean hotel, good staf
10
good hoel, clean hotel, good staf, good design hotel
Rama S. Poslovni putnici Indonesia, 19. siječnja 2014.
Room and Breakfast only

Location, clean room, value for money
5,3
Just suit my need for clean room and simple breakfast.....
Hafid Z. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. prosinca 2013.
good location

simple, clean, friendly staff
8
Maria J. Grupe Chile, 29. prosinca 2013.
Confortable

Room, bathroom, celan
6
Oye stata un Everest da y amarra hotel was very confortable spevially beca use the Room was very celan and beautiull. The only ring thanks o Disney like of he Romo was that Disney hace a terraza.
Rahmah C. Parovi Indonesia, 29. prosinca 2013.
budget hotel with poor shower

clean, nice bed, price
6
since it's budget hotel, i already expect the very less of this hotel. no bellboy for sure, but the staff cleans the room everyday, so everytime i get back from my trip around bali, i will get nice cleaned room. the air conditioner is just fine and has not much, but enough, tv channel. but the worst comes from the shower. i couldn't get STABLE warm water. everytime i have my shower, i have to deal with sometimes-cold water and sometimes-very hot water. finally i have to have shower with very cold water, rather than i have to shower with very hot water. it was very dissapointing me, since everytime i get back from my trip, i need nice warm water and stable as well.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Everyday Smart Hotel BaliEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Eksterijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Bali - RestoranEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - PredvorjeEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - RecepcijaEveryday Smart Hotel Bali - Gostinjska sobaEveryday Smart Hotel Bali - Interijer hotelaEveryday Smart Hotel Bali - KupaonicaEveryday Smart Hotel Bali - Pogled


AS-AGWEB-3C05