ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Excelsior Hotel

281 Gloucester Road , Causeway Bay, Hong Kong 35301 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Excelsior Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Excelsior Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Excelsior Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Excelsior Hotel Hong Kong - Pogled Excelsior Hotel Hong Kong - Pogled Excelsior Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Excelsior Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Excelsior Hotel Hong Kong - Posao Centar Excelsior Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Excelsior Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Excelsior Hotel Hong Kong - Predvorje Excelsior Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Excelsior Hotel Hong Kong - Restoran Excelsior Hotel Hong Kong - Restoran Excelsior Hotel Hong Kong - Restoran Excelsior Hotel Hong Kong - Restoran
Excelsior Hotel Hong Kong - Restoran Excelsior Hotel Hong Kong - Restoran Excelsior Hotel Hong Kong - Restoran Excelsior Hotel Hong Kong - Restoran Excelsior Hotel Hong Kong - Pub/salon Excelsior Hotel Hong Kong - Kafić Excelsior Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Excelsior Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Excelsior Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Excelsior Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Excelsior Hotel Hong Kong - Plesna dvorana
Područje Causeway Bay Broj soba: 884

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 700recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (700)
Razvrstati po:
Davina C. Poslovni putnici Singapore, 4. prosinca 2014.
Great business hotel

central, clean
8
it was a good experience. near to MTR, Good business hotel will recommend to business travellers
Wenijoy N. Parovi Philippines, 26. studenog 2014.
No free wifi

Everything was ok but no free wifi sucks
6,7
Chin K. Parovi Malaysia, 12. studenog 2014.
Satisfying, convenient

Great location, friendly staffs, clean nice room
8,3
Enjoyable
Grace S. Parovi Philippines, 26. listopada 2014.
Excelsior is seeing its age already

The location, the room, and the service
8,7
The serive and the friendly staff is good enough reason why I decided to stay there. Although my last stay before this trip was 1984, I still remember vividly how the old Excelsior looked like, I guess that was the reason why I chose the hotel...to reminisce my past, coz that was how much I enjoyed staying there.
James M. Poslovni putnici Hong Kong, 19. listopada 2014.
perfect location for causeway bay

location, rooms, staff
9
great stay, very near shopping areas
Joseph B. Poslovni putnici Philippines, 15. listopada 2014.
rip-off

location, location and location
4,3
Edcon G. Poslovni putnici Canada, 5. listopada 2014.
Great location but kinda old hotel

Location, close to shopping, well known
6,7
Quite an old hotel but with great location. VEry close to Causeway Bay MTR station and major shopping area. But the interior is kinda old
Chiaming H. Poslovni putnici Taiwan, 21. rujna 2014.
service is very good

location,service,food
9,3
we are feel good for this trip and I will back to hotel when biz trip in HK again.
Chia W. Poslovni putnici Canada, 19. rujna 2014.
Great Value For Money

Location, firendly hotel staff and good housekeeping
8,3
I had several choices but glad that I settled for Excelsior. Very conveniently located with restaurants and shopping pleantiful in the vicinity of the hotel. Also delighted with a number of vegetarian restaurants close by. Hotel is part of Asiaone frequent flyer program and so I could redeem my points towards part of my stay.
Swee K. Poslovni putnici Malaysia, 15. rujna 2014.
Room not refurbished since 1980s ?

Location, staff
7,7
Booked a deluxe ocean view room but apart from the carpet, fixture and fittings very old and does not seem not to have been renewed since the 1980s. Finally a price point matter.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Excelsior Hotel Hong KongExcelsior Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaExcelsior Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaExcelsior Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaExcelsior Hotel Hong Kong - PogledExcelsior Hotel Hong Kong - PogledExcelsior Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaExcelsior Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaExcelsior Hotel Hong Kong - Posao CentarExcelsior Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaExcelsior Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaExcelsior Hotel Hong Kong - PredvorjeExcelsior Hotel Hong Kong - Luksuzni salonExcelsior Hotel Hong Kong - RestoranExcelsior Hotel Hong Kong - RestoranExcelsior Hotel Hong Kong - RestoranExcelsior Hotel Hong Kong - RestoranExcelsior Hotel Hong Kong - RestoranExcelsior Hotel Hong Kong - RestoranExcelsior Hotel Hong Kong - RestoranExcelsior Hotel Hong Kong - RestoranExcelsior Hotel Hong Kong - Pub/salonExcelsior Hotel Hong Kong - KafićExcelsior Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessExcelsior Hotel Hong Kong - Soba za sastankeExcelsior Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaExcelsior Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaExcelsior Hotel Hong Kong - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3A06