Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Express Inn - Cebu

M.J. Cuenco Avenue corner Pope John Paul II, Grad Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Restoran Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Predvorje Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Predvorje Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Restoran Express Inn - Cebu Cebu City - Kupaonica Express Inn - Cebu Cebu City - Interijer hotela Express Inn - Cebu Cebu City - Interijer hotela
Express Inn - Cebu Cebu City - Interijer hotela Express Inn - Cebu Cebu City - Interijer hotela Express Inn - Cebu Cebu City - Interijer hotela Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 84
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 524recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (524)
Razvrstati po:
Ryan F. Parovi Philippines, 20. srpnja 2015.
Budget Hotel

Location, value for money and helpful staff
7
Location is good and very accessible by taxi and jeepneys (local transportation). Near SM Mandaue, around 10 minutes walk from the hotel. Cleanliness is ok and staff were helpful. If you don't plan to stay in the hotel and spend most of your time outside, this hotel would be just fine.
Prijavi ovu recenziju
Todd M. Obitelji sa malom djecom United States of America, 19. srpnja 2015.
Okay hotel good location.

Location clean rooms and cheap
6
Good location and rooms were nice. Hotel as a whole is a bit rundown and feels cramped. Not a bad hotel for the price I would stay again given the price!
Prijavi ovu recenziju
Emily B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. srpnja 2015.
Staff are not considerate....bad experience..

Accesssible other wise no more
8
Bad day
Prijavi ovu recenziju
Stephen L. Solo putnici Australia, 16. srpnja 2015.
Not that good

no 1 thing
6
It was ok will not stay again
Prijavi ovu recenziju
Darryl C. Parovi Austria, 8. srpnja 2015.
noisey stay

short stay.location staff
5
well it is close to SM but it is a very noisey road out front of the hotel 24hr day
Prijavi ovu recenziju
Steven S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. lipnja 2015.
Affordable.. But with a sad cost

Accessible to major city destinations, affordable rooms
5
Despite some positive reviews, overall, our experience with the hotel staff was somewhat negative. We had confirmed reservations for two family rooms. We even verified the reswrvation the night before. Sadly, one of our reserved family rooms was downgraded to a deluxe room. Nobody informed us ahead that there was a double booking and that they had to give the family room to another client. When confronted with the problem, none of the staff would accept accountability. The manager or supervisor wasnt even available for clarification/complaint. I just couldnt fathom the fact that we had paid reservations and prior conifrmation and that they would just give out our room due to double booking. No one from the staff could give me a valid explanation for the problem and no supervisor was available to make the necessary adjustment for our discomfort. My rating for customer service and problem handling is very poor. Im saddened with the availability of their supervisor and the false promises given by their receptionists
Prijavi ovu recenziju
Tammarut S. Poslovni putnici Thailand, 28. svibnja 2015.
I will not com back this hotel again
3,3
I will not com back this hotel again Hotel is near SM mall Staff is alway busy and over active But never to have any reflect with customer in front my room no drinking warter and blanket 3 night. Wifi is not functioning I must call staff for reset every day.
Prijavi ovu recenziju
Rene V. Solo putnici Philippines, 24. svibnja 2015.
Just the location

Location, simple, and fair price
6,3
Location is the buying power of Express Inn. WiFi connection is weak to none. For 3 days and 3 nights stay, room was never cleaned even when we left the 'Make up room' sign. No replenishment of amenities, no changing of towels and sheets. TV sound is not clear.
Prijavi ovu recenziju
Yuh S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. svibnja 2015.
Nice Hotel

Overall is good, friendly staff
7,3
Prijavi ovu recenziju
James V. Parovi Australia, 17. svibnja 2015.
Express Inn - Cebu
4,3
The hotel is on a corner and the fumes from idling cars, trucks stunk our room out. The air conditioning was noisy as well.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Express Inn - Cebu Cebu CityExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - RestoranExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - PredvorjeExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - PredvorjeExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - RestoranExpress Inn - Cebu Cebu City - KupaonicaExpress Inn - Cebu Cebu City - Interijer hotelaExpress Inn - Cebu Cebu City - Interijer hotelaExpress Inn - Cebu Cebu City - Interijer hotelaExpress Inn - Cebu Cebu City - Interijer hotelaExpress Inn - Cebu Cebu City - Interijer hotelaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu City - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03