ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Express Inn - Cebu

M.J. Cuenco Avenue corner Pope John Paul II, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Express Inn - Cebu Cebu - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu - Restoran Express Inn - Cebu Cebu - Predvorje Express Inn - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Express Inn - Cebu Cebu - Restoran Express Inn - Cebu Cebu - Predvorje Express Inn - Cebu Cebu - Soba za sastanke Express Inn - Cebu Cebu - Restoran Express Inn - Cebu Cebu - Predvorje Express Inn - Cebu Cebu - Restoran Express Inn - Cebu Cebu - Restoran Express Inn - Cebu Cebu - Predvorje Express Inn - Cebu Cebu - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu - Gostinjska soba
Express Inn - Cebu Cebu - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu - Kupaonica Express Inn - Cebu Cebu - Predvorje Express Inn - Cebu Cebu - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu - Predvorje Express Inn - Cebu Cebu - Gostinjska soba Express Inn - Cebu Cebu - Restoran
Mjesto: Grad Cebu Broj soba: 84
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 395recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (395)
Drew M. Poslovni putnici United Kingdom, 4. travnja 2014.
Good location close to SM

Location, Cleanliness, Bed
6
It was a good location and the hotel was clean and the staff were friendly. Budget hotel but better of many budget hotels I have stayed at.
Rona B. Poslovni putnici Philippines, 22. ožujka 2014.
good

nice place
7
Nanzhou L. Grupe China, 9. ožujka 2014.
Family room is facing the noisy main street

Close to SM Cebu and close to airport
6,7
All the family rooms are facing the noisy main street. Close to SM Cebu. Tough the included breakfast is simple, I considered it acceptable.
Wayne P. Poslovni putnici Australia, 4. ožujka 2014.
ideal for what we needed

clean friendly location
8,3
ideal for our stay as located near to where we had to be
Donald G. Parovi United States of America, 3. ožujka 2014.
otel is located downtown 2 blocks from SM Mall

Location, transportation, cleanliness
7,7
3 nights were good, bed was comfy, water was warm, breakfast was simple but good
Chelo F. Grupe Philippines, 28. veljače 2014.
It was pleasant!

The only thing I like this hotel is the location. It's very accessible. They need to improve their service though. Anyway, their rooms are alright. It's a budget hotel is it's just basic. I
6,7
Chelo F. Grupe Philippines, 27. veljače 2014.
It was good!

This hotel is very accessible to public transportation, near to SM (just a walk away), and close to restaurants and there's a convenient store and pharmacy beside and also an ATM.
6,7
Michael C. Solo putnici Canada, 27. veljače 2014.
great location for me.. bad internet

new, clean, cheap
7,3
loved the location, one block from SM mall, and only 15-20 minute walk to the ayala mall.. it was more to get into the center of town, but for me the shopping was great and then easy to get the ceres bus for northern part of province. the room is for 2 persons so i had a double breakfast which was about right for me. the only negative was the internet .. really sucked..
Phil A. Solo putnici New Zealand, 23. veljače 2014.
Nice hotel for the price

Price and location
7
Get a room at the back, the traffic noise from the street was horrendous
Eddie T. Parovi Australia, 21. veljače 2014.
cheap and centrally located

soft bed, close to mall, easy to find
6,7
short stay only, needed a cheap room for a few nites in central cebu. thanks

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Express Inn - Cebu CebuExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - RestoranExpress Inn - Cebu Cebu - PredvorjeExpress Inn - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaExpress Inn - Cebu Cebu - RestoranExpress Inn - Cebu Cebu - PredvorjeExpress Inn - Cebu Cebu - Soba za sastankeExpress Inn - Cebu Cebu - RestoranExpress Inn - Cebu Cebu - PredvorjeExpress Inn - Cebu Cebu - RestoranExpress Inn - Cebu Cebu - RestoranExpress Inn - Cebu Cebu - PredvorjeExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - KupaonicaExpress Inn - Cebu Cebu - PredvorjeExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - PredvorjeExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - RestoranExpress Inn - Cebu Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn - Cebu Cebu - Kupaonica


AS-AGWEB-3C03