Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Express Inn – Mactan Cebu - Hrana i piće Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Kupaonica Express Inn – Mactan Cebu - Interijer hotela
Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Eksterijer hotela Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Restoran
Područje Otok Mactan Broj soba: 54
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 1363recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
5,9
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1363)
Razvrstati po:
Dennis M. Parovi Philippines, 18. lipnja 2015.
Overnight Stay Only

The Showers Comfortable Beds, and Clean Room
7
It is only good for overnight stay when you arrive late from the Airport. Tried to call Fast Food Restaurants like Jollibee and McDonalds because there is no open restaurants nearby per advice by the receptionist because we arrive late at night. Unluckily they cant deliever because they are close.
Mylene R. Grupe Philippines, 9. lipnja 2015.
overrated reviews in agoda webpage

clean, with securiry guard..
4,3
ok but could have been better.. resto closes very early.. had to find other food establishments which by the way is not near the premises.. had to ride a tricycle.. ac didnt have remote control & cannot even be managed manually.. linens had holes in them..
Shauming L. Solo putnici Malaysia, 31. svibnja 2015.
Worst experience in hotel
3,7
Nothing is good to mentions. Worst restaurant staff! They just tell you the restaurant is closed because too many orders and couldn't careless room gust is hungry. Noisiest room I ever stayed! Seems the third class traveller always get the worst room available, Agoda should do something about it!
Chen H. Grupe Malaysia, 30. svibnja 2015.
transit point if u arrive late

close to airport; transit point to north or south of cebu
6,3
Arrive very late but was help with friendly staff for checking in and mobilization of luggage shower was rather tiny but serves the purpose bed was clean and aircon was cool bfast was either set A, B or C taste wise i would only give a 2/5 but for convenience thats ok
Gregorio T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 30. svibnja 2015.
Food, service & ambiance

Food, service & ambiance
7
Sachin D. Solo putnici India, 29. svibnja 2015.
Just a OK hotel

Location OK, Food not clean, Wifi hardly works.
4,3
The hotel is near to the airport. The hotel restaurant does not serve food even if you order 30 mins before closing time. I saw some guest really shouting on the hotel staff, because hotel staff said that they will not serve the food. I ordered some food and there was hair in it, I called the waiter there and the waiter just took out the hair with his hand and said nothing. I just left the food on the table and left. However, I had to pay for the dish I ordered. Some of the reception staff is OK. I had a terrible problem with the Wifi there and the staff could not do anything about that. They said they reset the Wifi for me, but still the Wifi was hardly working.
Lawrence D. Parovi United States of America, 22. svibnja 2015.
Very small room and CR

Water pressure for shower
3,7
The rooms are very small, the cr is very small. The bed has no sheet, a thin blanket only. The cafe attached has terrible service and the food was not good at all.
Macy M. Parovi Philippines, 20. svibnja 2015.
Not so convenient location.

Comfortable bed and pillows.
2,7
If only I knew that it is situated beside the cemetery, I wouldn't have chosen it.
Janice M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. svibnja 2015.
Pleasant!

1. Value for money 2. Room 3. Location
8,3
Comfortable, nice place and worth it but the water system in the 4th floor is poor
Perla C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. svibnja 2015.
nothing special

comfortable beds,foods are delicious,near the airport
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - Hrana i pićeExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - KupaonicaExpress Inn – Mactan Cebu - Interijer hotelaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Eksterijer hotelaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - SadržajiExpress Inn – Mactan Cebu - Eksterijer hotelaExpress Inn – Mactan Cebu - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06