Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Express Inn – Mactan Cebu - Hrana i piće Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Kupaonica Express Inn – Mactan Cebu - Interijer hotela
Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Eksterijer hotela Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Restoran
Područje Otok Mactan Broj soba: 54
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 1351recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
5,9
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1351)
Razvrstati po:
Macy M. Parovi Philippines, 20. svibnja 2015.
Not so convenient location.

Comfortable bed and pillows.
2,7
If only I knew that it is situated beside the cemetery, I wouldn't have chosen it.
Janice M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. svibnja 2015.
Pleasant!

1. Value for money 2. Room 3. Location
8,3
Comfortable, nice place and worth it but the water system in the 4th floor is poor
Perla C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. svibnja 2015.
nothing special

comfortable beds,foods are delicious,near the airport
7,7
Johanna M. Parovi Philippines, 12. svibnja 2015.
Location

Budget friendly, near the airport, clean rooms.
7
Farhan T. Solo putnici United Kingdom, 7. svibnja 2015.
Very helpful staff (as phillapinos are always)

Comfort, value for money, Friendly staff
8,3
It was short but nice...
Alexey L. Solo putnici United Kingdom, 1. svibnja 2015.
Horrible - avoid at all costs

Close to airport
3,3
The hotel is horrible. I've been given a room with no windows on the 4th floor, full of cocroaches. The room is horrible, looks extremely dirty and worn. I've never stayed in the hotel worse than this. I usually never submit reviews but in this case I just wanted to help other travelers to avoid the huge disappointment I had. Price wise, I rented a room for 1 night in manila and it was far better than the one in express inn. My advice is to avoid it like a plaque.
Joel R. Parovi Philippines, 29. travnja 2015.
Clean Room

Clean Room at affordable rate
6
My stay was worth with what I paid. Clean Room Clean Toilet Nice Shower Cool Aircon Nice Bed and most at affordable price...also near to the place of my activity.
Sarah B. Obitelji sa malom djecom Australia, 29. travnja 2015.
Nice and clean

Cleanliness, room service, location
9,3
Wolfgang C. Parovi United States of America, 24. travnja 2015.
Good place for a short stay.

Close to the airport, good food, reasonable prices.
6
Nice place for a couple of days. Very close to the airport. Staff are friendly and helpful, when I needed a taxi, they went the extra step to get one for me . We will stay here again..
Jaime R. Poslovni putnici Philippines, 23. travnja 2015.
Budget hotel

Low room rate, friendly staff
6,3
A little far from the main road, difficult to get taxi out of the hotel. Surrounding area seems to be not safe at night. Better not go out and walk around.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - Hrana i pićeExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - KupaonicaExpress Inn – Mactan Cebu - Interijer hotelaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Eksterijer hotelaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - SadržajiExpress Inn – Mactan Cebu - Eksterijer hotelaExpress Inn – Mactan Cebu - Sadržaji


AS-AGWEB-3A07