ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Express Inn – Mactan

Candelario K. Guba Street, Pajo, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Restoran Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Recepcija Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba Express Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan Broj soba: 54
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 1195recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
5,9
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1195)
Razvrstati po:
Peter C. Solo putnici United States of America, 10. kolovoza 2014.
week stay

location, helpfull , security
9,3
all very good but did not clean room while i in.
Kharla D. Solo putnici Philippines, 7. kolovoza 2014.
Clean and fuss-free stay near the airport

Location, cleanliness, access to food
7,7
It was my first time to stay solo at a hotel and I was a bit apprehensive. But when I checked in, the staff were courteous and the room was clean and secure. They had a restaurant where I could buy my food; additionally, there were restaurants nearby so I had a lot of choices. I definitely consider my booking here a good value for my money and would gladly book again.
Chrisitne Z. Grupe Philippines, 5. kolovoza 2014.
good enough for an overnight stay

budget accomodation, basic but clean, near the airport
7,7
The hotel was good enough for a short stay, chose this because it's near the airport, although it was kind of hard to find a cab. But the staff were very accimodating, clean and basic rooms.
Florencio R. Parovi United States of America, 1. kolovoza 2014.
Good value for your money

Affordable, friendly staff, clean rooms
8,7
Very welcoming staff. Clean rooms. Close to the airport and pier. NO towel, but they provide toothbrush. It's hard to find.
Fean A. Grupe Philippines, 28. srpnja 2014.
Great Staff

Helpful staff, near the airport, clean yet affordable
7
Sheridan M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. srpnja 2014.
Budget friendly

Good ventilation, fast elevator, fast room service.
7,7
Nice stay.
Steve K. Solo putnici Australia, 21. srpnja 2014.
ok hotel

all good
6
good safe quiet hotel
Alina Z. Parovi Ukraine, 15. srpnja 2014.
It is a good hotel to stay for a few nights

Friendly staff, fast service, clean room
5,7
It was good, even though the food was not so great
Arnie C. Obitelji sa malom djecom Canada, 10. srpnja 2014.
Bed too small for a family of 4.

Location
6,3
So hard to find the location, had to call reception for directions. The bed given to us was a double bed and we had a terrible sleep coz there's four of us. We only stayed for a few hours and left for our flight.
Eleonor A. Poslovni putnici Philippines, 7. srpnja 2014.
budget friendly inn

friendly staff and near to airport
6
my stay at express inn is okay, no problem at all

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Express Inn – Mactan CebuExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - RestoranExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - RecepcijaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska sobaExpress Inn – Mactan Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04